Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

TEΛΟΣ ΣΑΙΖΟΝ...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ :

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ???
ΧΡΟΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΟΧΟ ???
ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ???
ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ???

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΜΙΑ ΝΥΞΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΟΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ...ΘΕΩΡΩ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΘΑ ΔΕΘΟΥΝ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΑΝ ΕΝΑ...

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...



'' Ο ΠΑΡΑΒΟΛΕΑΣ ''

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η ΕΚΑΣΘ ΠΡΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ...


Πραγματοποιηθηκε σημερα Τεταρτη 9/6/10,η κρισημη συναντηση του προεδρειου της ΕΚΑΣΘ με τα σωματεια-μελη της σε αιθουσα στην Μικρα.
Η παρουσια των σωματειων μικρη αν αναλογιστει κανεις το ποσο σοβαρο ηταν το θεμα συζητησης της συγκεντρωσης,το οποιο βεβαια αφορουσε την οικονομικη λειτουργια της Ενωσης ενοψη της νεας σεζον,μιας και δυσκολα θα μπορεσει να στηριξει τα πρωταθληματα της οικονομικα η ιδια.
Ακουστηκαν πολλες και ενδιαφερουσες προτασεις,ειπωθηκαν και σκληρα λογια απο καποιους εκπροσωπους ομαδων,αλλα η ολη συγκεντρωση ηταν μια τρυπα στο νερο,αφου η Ενωση ηδη εχει παρει τις αποφασεις της και απλα ηθελε την στηριξη απο τα σωματεια.Κριμα που οι αποφασεις του προεδρειου εχουν να κανουν μονο με το μαζεμα ρευστου και οχι με την παραλληλη αναπτυξη του αθληματος.
Και το ερωτημα βεβαιος που μπαινει αυτη τη στιγμη ειναι ενα:
Αφου εχετε αποφασισει γιατι μας καλεσατε και καταναλωσαμε τοσο χρονο να σας αναπτυξουμε τις θεσεις μας??
Επι του πρακταιου....
Μιλησαν πανω απο 15 εκπροσωποι σωματειων,οι περισσοτεροι εθεταν το ιδιο θεμα,να κανουμε μια τελευταια προαπαθεια εξευρεσης οικονομικης λυσης.Μαλιστα τεθηκε το θεμα του χορηγου στις κατηγοριες των ανδρων.Αλλη προταση ηταν να δωθουν τα χρημματα των εισητηριων των αγωνων με ευθυνη της ΕΚΑΣΘ στις ομαδες.Τελος μεγα θεμα ηταν και οι μισθοι των διαιτητων,κριτων και κομησαριων.
Η προταση της ομαδας μας ξεκαθαρη,ηταν υπερ παραβολου για τη συμμετοχη στα πρωταθληματα,κατι το οποιο απο ο,τι δειχνει θα περασει,ηταν υπερ των γιατρων στους αγωνες οι οποιοι να πληρωνονται απο τους εκαστοτε γηπεδουχους κα τι που και αυτο θα περασει και ηταν υπερ της μειωσης των χρηματων στους τριτους κατι ομως που η ενωση δε το συζηταει ακομη(αφου η ευκολη λυση γι αυτη ειναι το μαρμαρο να το πληρωσει μονο ο παραγοντας).
Στο τελος της κουβεντας τεθηκε ψηφισμα διαμαρτυριας το οποιο θα κοινοποιηθει στους αρμοδιους φορεις και εγινε δεκτο ομοφωνα.Καθως επισης τα σωματεια ψηφισαν υπερ της αναστολης των πρωταθληματων για δυο μηνες αλλα δε το βλεπω να γινεται αποδεκτο απο τη διοικηση γιατι μαλλον δε θελουν να τεντωσουν το σκοινι.

Ο,τι και να γινει η ενωση εχει προβλημα και το προβλημα καλειτε ακομη μια φορα να το λυσει ο ευκολος στοχος,δλδ οι ομαδες μελη της....

Σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια.....

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΜΕ....?


Τα τελευταια χρονια,η λειτουργια των τμηματων υποδομης δεν ηταν αυτη που θα περιμεναμε ως φιλαθλοι και ως θιασωτες του αναπτυξιακου μπασκετ στη περιοχη της Νεαπολης.
Που οφειλετε αυτο?
Μηπως στην μη προσοχη των τμηματων αυτων απο τους υπευθυνους?
Μηπως στην ελειψη ανθρωπων που θα ασχοληθουν με τα μικρα τμηματα?
Μηπως στην κακη επιλογη προπονητων?
Μηπως στην απομακρυνση των παιδιων απο το μπασκετ?

Ευλογα το ερωτημα...ΠΟΥ ΠΑΜΕ?...μπορει να τεθει απο καποιους κακαβουλους και κακοθελητες....

Ομως τα πραγματα ειναι ακριβως αντιθετα απο τα ερωτηματα αυτα...
Η προσπαθεια να κερδιθουν τα χαμενα χρονια μας κανει πολυ απαιτητικους,μας κανει πολυ πιο αυστηρους με τους εαυτους μας και με αυτα που θελουμε να πετυχουμε.
Η ατυχια να μην εχουμε το δικο μας γηπεδο μας δημιουργει ενα επιπροσθετο προβλημα.
Οι προπονητες μας οσο και αν καποιοι θελουν να τους αμφισβητουν ειναι απο τους κορυφαιους τους οποιους θα μπορουσαμε να ειχαμε στα τμηματα υποδομης.
Γεγονος ειναι πως τα παιδια πλεον εχουν πολλες επιλογες για να αθληθουν,αλλα ο στοχο μας ειναι,ο,τι αυτα που ερχονται σ'εμας να μενουν και οχι να αποχωρουν.
Βεβαια,η απουσια παραγοντων ειναι αισθητη,αλλα και αυτο το καταπολεμουμε με τη συλλογικη προσπαθεια ολων μας...

Αρα το ερωτημα...ΠΟΥ ΠΑΜΕ??...πρεπει να μας απασχολει μονο στον αγωνιστικο τομεα.
Ναι,εκει πρεπει να ρωτησουμε ολοι,το που παμε...

Υπαρχει υλικο ικανο ωστε οι προπονητες να αφωσιωθουν και να εργαστουν για να δουμε καλα αποτελεσματα??
Υπαρχει ορεξει απο τα παιδια να υδρωσουν μεσα στα γηπεδα για να ανεβει το επιπεδο τους??
Υπαρχει προσωπικος χρονος να δωσουμε στους μικρους μας αθλητες απο τον λιγο και πολυτιμο που εχουμε??

Και εδω η απαντηση ειναι μια....

Το Π.Κ.Νεαπολης δεν ειναι περαστικο απο τα γηπεδα,εδω και 27 χρονια παρουσιας του στα γηπεδα εχει δωσει τα διαπυστευτηρια του.Αθλητες του εχουν παιξει σε ολες της κατηγοριες του μπασκετ της Ελλαδας και οι ανθρωποι του ειναι υπερηφανοι για το αναπτυξιακο εργο τους στην Νεαπολη.

Και θα εχει και συνεχεια....

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΩΡΑ....

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ...ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Α ΕΚΑΣΘ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 4-5 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΤΕΛΟΣ...ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ...π.χ.:ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...


ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ.....

Ο '' ΠΑΡΑΒΟΛΕΑΣ ''

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ..ΜΕΡΟΣ 1 (ΗΡΩΕΣ)

ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΜ ....ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΡΚΑΜ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...














ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ....


Ο ΓΟΡΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΟΡΙΛΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΑΓΑΠΗ , ΒΑΘΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΜ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΦΝΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝ-ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΚΑΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ....ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!!!!
[ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΜ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΜ (ΙΣΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ) ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ]......

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ....ΕΝΑΣ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΡ...ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ...ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ....
(ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ)





Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΣ ΛΙΣΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ)...ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΙΛΑΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΜ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΙΛΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΡΙΛΑ...100% ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ(ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ)...
(Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ...)


Ο ΜΠΙΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ...ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΦΙΛΙΕΣ...ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ...ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΚΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ..ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΡΟΛΟ..
(ΚΛΕΙΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ)



ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ...ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΥΛΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ...ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ. ΕΝΩ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ...ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ...ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΡΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...
(ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΒΟΗΘΟ)




ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ...

ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΜ(ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ)
  1. ΓΟΡΙΛΑΣ
  2. ΕΡΜΗΣ
  3. ΜΠΙΡΜΑΝ
  4. ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
  5. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
  6. ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ...ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΕΑ...



ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ)...


Ο '' ΠΑΡΑΒΟΛΕΑΣ ''.....

Η ΕΚΑΣΘ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ....



Την προσεχη Τεταρτη(9/5/10) η ΕΚΑΣΘ προσκαλει σε ανοιχτη συζητηση τα σωματεια της Θεσσαλονικης.Οπως αναφερει η ανακοινωση της,η συμμετοχη των σωματειων ειναι "επιτακτικη" λογω των ιδιαιτερων οικονομικων συγκυριων και ακομη αναφερει πως η ανταλλαγη αποψεων για οικονομικη συνεισφορα των σωματειων για την ομαλη διεξαγωγη των πρωταθληματων ειναι επιβλημενη.Με αλλα λογια η ενωση καλει της ομαδες της Θεσσαλονικης να βαλουν το χερι τους στη τσεπι-ποσο βαθια ακομη δε ξερουμε-γιατι δε θα μπορει να κανει τα πρωταθληματα της.Οι ομαδες και οι παραγοντες τους θα πρεπει να πληρωσουν τη σπαταλη που τοσα χρονια εφεραν αυτη τη καταντια στο μπασκετ.Γιατι ολοι μα ολοι οι "λειτουργει" του μπασκετ(διαιτητες,κομισαριοι,παρατηρητες,κριτες),ασχολουντε με αυτο για να συμπληρωσουν το εισοδημα τους με μαυρα-αφορολογητα χρημματα.
Λυπαμε που η ΕΚΑΣΘ μεταφερει το βαρος της ευθυνης της στα σωματεια.Λυπαμε που η ενωση εχει ερθει με δικη της ευθυνη σε αυτη τη κατασταση.Αλλα πιο πολυ λυπαμε για τα σωματεια,καποια απο αυτα δε θα μπορεσουν να επιβιωσουν.Η ομαδα μας πιστη στις αρχες της,απο την πρωτη μερα λειτουργιας της ηταν καθετα αντιθετη στο επαγγελματικο επιπεδο στο ερασειτεχνικο μπασκετ.Δε μπορουν τα σωματεια να αντεξουν το βαρος το οικονομικο,οταν αυτο που ειναι βασικο τους μελημα,ειναι η αναπτυξη του μπασκετ.Δε μπορει ο παραγοντας που πληρωνει απο τα προσωπικα του χρημματα να σηκωσει και αλλο οικονομικο βαρος.
Βεβαια οπως γινετε τελευταια στηνΕλλαδα,η υπευθυνη αρχη μεταφερει το κοστος στο λαο(σωματεια) λες και οι αμειβες ολων των ανευθουπευθυνων,των τσιρακιων,των γιων,των κουμπαρων,των κολλητων και των φιλων ειναι μελημα των σωματειων.
Σαν ενα απο τα σοβαρα και υπευθυνα σωματεια το ΠΚ περνει θεση για ολα αυτα...
Μια θεση ξεκαθαρει,που ομως στοχο εχει την αναπτυξη του μπασκετ της πολης μας και οχι τη στηριξει των χαραμοφαιδων...
Θεση που ολα τα σωματεια που εχουν ως στοχο την αναπτυξη του μπασκετ,πρεπει να παρουν...
Λογια σταρατα και χωρις παρωπιδες,λογια που θα πρεπει να τα βαλουν καλα μεσα στο μυαλο τους οι διοικουντες της ενωσης...

1.Παραβολο συμμετοχης στα ανδρικα πρωταθληματα.
2.Οσα σωματεια δεν εχουν τμηματα υποδομης-εφηβικο,παιδικο,να μη μπορουν να λαβουν μερος στο πρωταθλημα.
3.Σαλαρυ στις μεταγραφες των σωματειων αναλογα με την κατηγορια τους.
4.Οι διαιτητες να πληρωνοντε απο τις ομαδες.
5.Υποχρεωτικος ο γιατρος του αγωνα ο οποιος θα πληρωνεται απο τη γηπεδουχο ομαδα,αν δεν υπαρχει-αφερεση βαθμων.
6.Περισσοτεροι αγωνες στα παιδικα και τα εφηβικα.
7.Μειωση στα χρημματα που περνουν οι διαιτητες,οι κριτες και οι παρατηρητες.
8.Να βρεθουν χορηγοι στηριξης των πρωταθληματων,οπως γινετε με την ετησια κοπη της πιτας της ενωσης.
9.Περικοπη εξοδων των γραφειων της ΕΚΑΣΘ.
10.Ενταξη ολων των ομαδων σε κρατικα γηπεδα,ωστε να μη πληρωνουν για προπονησεις και αγωνες-δε μπορει με τη προφαση της περικοπης κονδυλιων στα γηπεδα,να παραμενουν κλειστα σε καλες ωρες προπονησεων και να ειναι ανοικτα απο τις 7 το πρωι.
11.Να δημιουργηθει ταμειο αλληλοβοηθειας για τα σωματεια τα οποια αναγνωρισμενα απο την εφορια δε μπορουν να λειτουργησουν-το κεφαλαιο θα βρεθει απο χορηγους.
12.Να γινει ετησιος χορος της ΕΚΑΣΘ με υποχρεωτικη συμμετοχη των ομαδων ανα συμβουλιο.


Αυτες ειναι μονο μερικες απο τις προτασεις του σωματειου μας για την αποφυγη της κρισης της οποιας η ΕΚΑΣΘ θελει να μεταφερει στα σωματεια.Οπως καταλαβαινετε ολοι,το νοημα των προτασεων αυτων δεν εχει να κανει μονο με το μαζεμα των χρημματων που απαιτουντε,αλλα εχει να κανει με αυτο που η ΕΚΑΣΘ εδω και χρονια οφειλε να κανει.

ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ....


Το ατυχημα του μικρου Δημου Σποριδη,αθλητη μας στο τμημα του προμινι,εδειξε τα αντανακλαστικα της ομαδας.Μολις εγινε γνωστο το κακο που ετυχε στον μικρο Δημο,ενας ολοκληρος κοσμος που ειναι διπλα η μεσα στην ομαδα εδωσε το βροντερο του παρον και βοηθησε στη δυσκολη αυτη στιγμη του.
Ο Δημος θα ξεπερασει το ατυχημα με το χρονο,αλλα αξιζουν χιλια μπραβο σε οσους και οσες του σταθηκαν.
Μεσα απο ενα κακο φανηκε το ποσο πολυτιμη βοηθεια και εκτος γηπεδου μπορει να δωσει μια οργανωμενη ομαδα.Το Π.Κ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ολα αυτα τα χρονια ειναι διπλα στους αθλητες του οχι μονο στα ευκολα,αλλα εκει που πραγματι υπαρχει προβλημα,στα δυσκολα.Και εχω πολλα παραδειγματα σε αυτο.
Εκτος απο τη ταχεια αναρρωση του Δημου,πρεπει να του ευχηθω και καλη επιστροφη στα γηπεδα.Οι συμπαικτες και ο προπονητης του τον περιμενουν.....

ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ...

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 'Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ.....

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...
''Ο ΠΑΡΑΒΟΛΕΑΣ''

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ,ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ,ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Κ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ...ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ...
ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΟΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ...

Π.Κ. ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...( ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...)