Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ....

 Το Δ.Σ. του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ θελει να ευχαριστησει...
 Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΘ για την αψογη απο καθε πλευρα διοργανωση του final-4 του πρωταθληματος της Β'κατηγοριας.Τις διοικησεις των ομαδων ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ,ΖΕΦΥΡΟΣ '02 και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ για τον τιμιο και γεματο υδρωτα δυσκολο πρωταθλημα που προηγηθηκε,καθως και την φιλοτιμη προσπαθεια των προπονητων και των αθλητων τους στους κατατακτηριους αγωνες.Τους φιλους και της φιλες που παρακολουθησαν και τιμησαν με την παρουσια τους το final-4.Τους δημοσιογραφους που σταθηκαν διπλα στην προσπαθεια των ομαδων.
 Τελος,το Δ.Σ. του ΠΚ Νεαπολης ευχαριστει απο καρδιας τους προπονητες,τους αθλητες και τους φιλους της ομαδας μας που σε ολη τη φετινη διαδρομη ηταν παντα σημαιοφοροι.Ο υδρωτας τωων παιδιων και η αξια καταληψη της τριτης θεσης μας κανει ολους υπερηφανους...

ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΚΥΡ ΤΑΚΗ....


 Κατι τετοιες στιγμες βρισκουν την ομαδα ενωμενη...Διοικηση-Αθλητες-Προπονητες-Φιλοι.
Ειναι κατι τετοιες στιγμες που η θυμηση μας παει σε σενα Τακη μου...Και λεω,ειναι αδικο που ο Θεος σε πηρε απο κοντα μας,που δεν σε αφησε να χαρεις μαζι μας.

 Κατι τετοιες στιγμες ειναι που το Αστρο σου μας φωτιζει...Εμεις που σε ζησαμε-Οι νεοτεροι που λιγο σε προλαβανε-Οι νεοι που δεν ειχαν την τυχη να γευτουν το γλυκο νεκταρ της σοφιας σου.
Ειναι κατι τετοιες στιγμες που η ανατριχιλα,ο αυθορμητισμος των παιδιων μας φερνει δακρυα στα ματια.Τους λειπεις και το γνωριζουν,μας λειπεις και το ξερεις.

 Κατι τετοιες στιγμες εισαι μαζι μας Τακη μου...Στην κερκιδα-Στον παγκο-Στα αποδυτηρια.
Ειναι κατι τετοιες στιγμες που δε γινετε να απουσιαζεις,δεν απουσιαζεις.Δηλωνεις παρων.Η επιτυχια ειναι και δικη σου και το ξερουμε.Τα παιδια σου το αφιερωσαν το χθεσινο.Το μεταλλιο τους ειναι και δικο σου.

 Κατι τετοιες στιγμες το ΠΚ δεν ξεχνα τους ευεργετες του....ΑΓΑΠΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ειναι κατι τετοιες στιγμες που η δικαιωση μας ειναι και δικη σου.Εσυ ομως ησουν ο αρχηγος,εσυ εισαι ο αρχηγος και θα παραμεινεις.Γεννηθηκες και εφυγες πιστος στην ΙΔΕΑ.



 Κατι τετοιες στιγμες ΚΥΡ ΤΑΚΗ ΖΕΙΣ...Κατι τετοιες στιγμες σου λενε..."ΚΥΡ ΤΑΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ"























Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΗ Β'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!

 Το ΠΚ Νεαπολης απο σημερα Παρασκευη 25/5/12,ειναι ΤΡΙΤΟ στη Β' ΕΚΑΣΘ της Θεσσαλονικης.
Η παναξια επιτυχια της ομαδας μας μας βαζει σε αλλη τροχια,μας γεμιζει ευθυνες για την συνεχεια και δυναμη στο δυσκολο εργο που εχουμε μπροστα μας.
 Η παρεα του Γιαννη Γκενογλου πηρε αυτο που της αξιζε απο την αρχη της σεζον.Η τριτη θεση,μιας και η ανοδος εχει ερθει εδω και μερες,ειναι το ζωντανο παραδειγμα του πως μια παρεα νεων παιδιων μπορουν να κανει τα παντα αρκει να εχουν τον καταλληλο οδηγο.
 Συνεχιζουμε...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..."ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

 Μονο απο το μπλοκ του ΠΚ Νεαπολης σε λιγες μερες θα μπορεσετε να ενημερωθειτε για το τι συμβαινει με τα γυμναστηρια της Θεσσαλονικης που ανηκουν στη Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου και ακομη πιο συγκεκριμενα με το ΕΑΚ Νεαπολης....
  Μας εχει κουρασει πολυ ολη αυτη η φιλολογια του ...το κλεινουμε γιατι δεν υπαρχουν χρημματα η πληρωστε για να σας παραχωρηθει...
  Εδω γινετε της π...νας σε ολη την Ελλαδα και καποιοι βολεμενοι θελουν να καταργησουν και το μονο που εχει μεινει ορθιο ακομα....Τον Ερασιτεχνικο Αθλητισμο...

   Βρυκολακες....



Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 7.30μμ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ.

 
19:30 ΜΙΚΡΑΣ Β΄ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ~ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΑΝΙΟΣ 
 ΠΕΡΙ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"
 
Το Ευ Αγωνίζεσθαι ή Fair Play, όπως αποδίδεται διεθνώς, ως θεσμός αλλά και ως κίνηση οικουμενικής εμβέλειας, που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελεί βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης, κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.
Δείχνει τους δρόμους, οι οποίοι μέσα από τους συμβολισμούς του αθλητισμού, επηρεάζουν και την ίδια την κοινωνία.
Ο θεσμός του «Ευ Αγωνίζεσθαι» δημιουργήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης και συγκεκριμένα από την Επιτροπή Αθλητικής Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της 1ης Στρογγυλής Τράπεζας του Αθλητισμού, της Ανοχής, και του Ευ Αγωνίζεσθαι, που έλαβε χώρα στο Άμστερνταμ στις 11 Απριλίου 1996.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ...

....γιατι θα παρουμε αυτο που μας αξιζει.
....γιατι η προσπαθεια των αθλητων μας θελει αναγνωριση.
....γιατι το θελει ο κοουτς και του το χρωσταμε.
....γιατι το οφειλουμε στον κοσμο της Νεαπολης.
....γιατι πρεπει να τιμησουμε τον συλλογο μας.
....γιατι αλλο τριτος και αλλο τεταρτος.
....γιατι πρεπει να ειμαστε εγωιστες.
....γιατι δε μας αρεσει να χανουμε.
....γιατι αυτο μαθαμε απο μικροι.
....γιατι θελουμε ακομη περισσοτερα.
....γιατι το ΠΚ πανω απ'ολα.
....γιατι ειμαστε Νεαπολιτες.
....γιατι το χρωστουμε στους εαυτους μας.
....γιατι ετσι θα μας θυμουντε αυτοι που ασχολουντε.
....γιατι θα γραψουμε την τριτη θεση στις επιτυχιες μας.
....γιατι νεοι και παλιοι εχουμε τους λογους μας.
....γιατι εχουμε χρονια που το περιμενουμε.
....γιατι μας αρεσουν τα μεταλλια.
...γιατι αφου δεν ειμαστε 1οι η 2οι,τοτε σιγουρα 3οι.
....γιατι δε μπορει να τερματιζουμε δευτεροι και ο τριτος να παρει καλυτερη θεση απο εμας.
....γιατι κανουμε μια νεα αρχη.
....γιατι μας το ζητησε ο κοσμος,ο εφορος και ο κοουτς.
....γιατι θελουμε να ειμαστε φως για τους νεοτερους.
....γιατι η ηττα δεν ειναι στο αιμα μας.
....γιατι μονο η νικη μας κανει καλα.
....γιατι ειναι γιορτη και γουσταρουμε τα γλεντια.
....γιατι η ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.



....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...!!!!


....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ....!!!!


....ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡ ΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ....!!!!


....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ....!!!!








Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ...

Ο προεδρος και το Δ.Σ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,
θελει να ευχαριστησει θερμα ολους οσους σταθηκαν διπλα μας στην φετινη χρονια,ολους οσους δωσαν δυναμη στη δυναμη της ομαδας μας,ολους οσους πιστεψαν σε αυτα τα παιδια.
Ο προεδρος και το Δ.Σ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,
θελει να ευχαριστησει τον προπονητη της ομαδας Γιαννη Γκενογλου και τους αθλητες του ανδρικου μας τμηματος για τον ζηλο που εδειξαν ολη τη χρονια,για τον υδρωτα που εριξαν μεσα στα γηπεδα της Θεσσαλονικης,για την αγαπη τους προς την ομαδα μας.

ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...60-62(Λιγα λογια για τον αγωνα)

 Στον σημαντικοτερο αγωνα της σεζον η ομαδα του Γιαννη Γκενογλου εδειξε χαρακτηρα και πηρε το ροζ φυλλο αγωνα με τελικο σκορ 60-62.Η επικρατηση των Πικαπανιτων δεν ηρθε ευκολα και το ματς ηταν ντερμπι σε ολη τη διαρκεια του,ακομη και τοτε που ο αντιπαλος ειχε ξεφυγει με 9,με 10 και με 11 ποντους.
  Το ξεκινημα ειχε παθος και δυναμη και απο της δυο ομαδες οι οποιες παλευαν για να παρουν την πρωτοπορεια στο σκορ.Στη δυναμη και στο υψος των αντιπαλων μας ο κοουτς Γκενογλου παρεταξε το παθος και την νεανικη ορμη των δικων μας παικτων.Το πρωτο δεκαλεπτο ελειξε 16-13 υπερ της Ν.Ραιδεστου.Απο το πρωτο δεκαλεπτο το τυμπανο της ομαδας δεν σταματησε να χτυπα ουτε λεπτο,χτυπουσε οπως οι χτυποι της καρδια των αθλητων μας μεσα στο γηπεδο.
 Το δευτερο δεκαλεπτο ηταν μια συνεχεια του πρωτου,ισοροπημενο παιχνιδι,στο οποιοι οι δυο ομαδες προσεχαν τα νωτα τους και δε θελαν να δωσουν η μια στην αλλη την ευκαιρια να φυγει στο σκορ.Οι πληροφοριες πως και οι δυο μπορει να εχουν παρει το εισητηριο της ανοδου λογω συγχωνευσεων,δεν επηρεαζουν καμια ομαδα και οι αθλητες δινουν τα παντα για να παρουν το παιχνιδι.Το ημιχρονο ελειξε στον ποντο 27-26 υπερ των γηπεδουχων.
 Η αναπαυλα επηρεασε περισσοτερο τους αθλητες μας και σαν αποτελεσμα ειχε την σταδιακη απομακρυνση των αντιπαλων...ενα στρες αρχησε να μας καταβαλει αφου ορισμενα λαθη εδωσαν το δικαιωμα στην Ν.Ραιδεστο να παρει κεφαλι μεχρι 11 ποντους.
 Το τελευταιο δεκαλεπτο ηταν κατι διαφορετικο...με τη διαφορα στο -10 και το σκορ στο 42-32,εδειχνε πως δυσκολα θα αλλαζε η κατασταση υπερ μας.Μα καποιοι ειχαν διαφορετικοι γνωμη.Ο κοουτς Γκενογλου και 12 παιδακια ντυμενα στα μπλε-κοκκινα,πιστευαν στην ανατροπη.Σε αυτο το δεκαλεπτο ειδαμε τα παντα.Σε αυτο το δεκαλεπτο δεν ειδαμε καθολου τον αντιπαλο...εξαφανιστηκε.Η πολυ καλη αμυνα και η ευστοχια μας στα σουτ εφεραν το ματς στα ισα.Ετσι οι τελευταιες βολες του Μαρλα εδωσαν και την νικη στην ομαδα μας.Το τελικο σκορ 60-62 γραφτηκε στο ταμπλω και οι δεκαδες φιλοι μας εγιναν μια αγγαλια με τους αθλητες μας.
 Η επιστροφη με το πουλμαν και τους φιλους μας ηταν μια γιορτη για ολους...
 Και βεβαια οι κορνες στην Νεαπολη συνεχεισαν για αρκετη ωρα μετα την αφιξη των παιδιων μας σε αυτην.
 ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ...

Α' ΕΚΑΣΘ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Μετα απο ενα συγκλονισικο δευτερο αγωνα μπαραζ μεσα στην εδρα του αντιπαλου μας,της Νεας Ραιδεστου.
Μετα απο ενα συγκλονιστικο τεταρτο δεκαλεπτο στο οποιο η ομαδα ανετρεψε μια διαφορα 11 ποντων εις βαρος της.
Μετα απο ενα συγκλονιστικο ξεσπασμα των παιδιων μας,το μεγαλυτερο σε διαρκεια ξεσπασμα και η μεγαλυτερη ανατροπη στην τριανταχρονη ιστορια της ομαδας μας.
Μετα απο μια συγκονιστικη εμφανιση των φιλων μας με την παρουσια τους και στα δυο ματς των μπαραζ ανοδου,αλλα με σημαντικοτερη αυτηστο εκτος εδρας αγωνα,στο οποιο η παρουσια τους ηταν καταλυτικη.
Μετα απο ενα καταπληκτικο στησιμο της ομαδας απο τον κοουτς Γκενογλου,ο οποιος απο την αρχη της σεζον πιστεψε σε αυτα τα παιδια.
Μετα απο ενα χρονο μακρια απο τα σαλωνια της Α'ΕΚΑΣΘ που τοσο αδικα μας τα στερησαν λογω των συνθηκων και των υποβιβασμων ομαδων που μας παρεσυραν στην παρακατω κατηγορια.
Μετα απο μια χρονια που Διοικηση-Προπονητες-Παικτες-Φιλαθλοι,ειχαν την πλεον καταλληλη συνεργασια μεταξυ τους.
Μετα απο την αλλαγη πλευσης μας,την εμπιστοσυνη στα νεα παιδια μας,στους αθλητες της Νεαπολης και την βοηθεια 3 αθλητων μεγαλυτερης ηλικιας,η οποιοι δεχθηκαν τον ρολο που τους δοθηκε απο τον κοουτς.


ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ
ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α'ΕΚΑΣΘ
ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ.

Δε θα ξεχασουμε ολη αυτη τη χρονια τους χαρακτηρισμους πολλων αντιπαλων μας,οι οποιοι δεν αναγνωριζαν την προσπαθεια μας...μειωναν τη δυναμικη μας...και προσεβαλαν τους εαυτους τους.
Χαρακτηριστικα που μας αποδωθηκαν ηταν...πως παιζουμε αντιαθλητικα,πως παιζουμε με την σφυριχτρα...πως παιζουμε με αθεμιτα μεσα....

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ

Παιξαμε με την καρδια μας,την ψυχη μας,δεν δημιουργησαμε το παραμικρο με τους διαιτητες ακομη και οταν ηταν πολυ κακοι,παιζαμε γιατι γουσταραμε το μπασκετ,γιατι αγαπαμε αυτο που κανουμε και γιατι εχουμε στοχους τους οποιους θελουμε να πετυχουμε...

Και ολα αυτα με καποιους,στην αρχη λιγους,αλλα στη διαρκεια αρκετα περισσοτερους φιλους που πιστεψαν σε αυτο που βαλαμε ως στοχο.Ο εκτος παικτης αυτης της ομαδας ο οποιος δυναμωσε διπλα στα παιδια για τα παιδια...Οι φιλοι μας.Φιλοι που στηριξαν και στα ευκαλα αλλα πολυ περισσοτερο και στα δυσκολα τους αθλητες μας...

Ετσι το γεγονος της ανοδου της ομαδας στην Α'ΕΚΑΣΘ γινεται απο μονο του ενς μεγαλος αθλος,μια μεγαλη επιτυχια που αναλογικα με το υλικο περασμενω επιτυχιων της ομαδας μας κανει ακομη πιο περηφανους.Τοτε ειχαμε εμπειρους αθλητες,Τωρα εχουμε παιδια που αγαπανε την ομαδα,το μπασκετ και τον προπονητη τους.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Η πιστη μας ειναι πως αυτη η ομαδα θα εχει συνεχεια,δε μενει  παρα να περιμενουμε να το δουμε...

Α'ΕΚΑΣΘ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...








Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.

...η χθεσινη νικη της ομαδας στον πρωτο αγωνα μπαραζ εναντι της Νεας Ραιδεστου,ειναι παρελθον και μαλιστα με τον καλυτερο τροπο...Η διαφορα των 20+ ποντων και το ωραιο μπασκετ που ειδαμε μας αφησε δεοντος ικανοποιημενους...αλλα...
....η χθεσινη νικη ειναι παρελθον,πρεπει αμεσα να φυγει απο το μυαλο μας και ετοιμαστουμε οσο ειναι δυνατον καλυτερα για τον αγωνα ρεβανς της επομενης Τριτης μεσα στη Ραιδεστο...εκει ο αντιπαλος ειμαι σιγουρος πως θα ειναι πολυ διαφορετικος,θα μας περιμενει για να παρει το αιμα του πισω για την συντριβη του.Θα χρησιμοποιησει ολα τα μεσα για να το επιτυχη αυτο...
...η χθεσινη νικη ας γινει προπομπος της επομενης μερας,ας δουμε ο καθενας χωριστα,πως το ονομα δε κανει τη διαφορα...την Τριτη,ενα μονο πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας,ο,τι ο αντιπαλος δεν εχει αλλη επιλογη και ευκαιρια,αυτο του το δικαιωμα πρεπει να του το στερησουμε.Εχουμε τη δυνατοτητα,εχουμε το ταλεντο,εχουμε την πειρα.
....η χθεσινη νικη μας εδωσε το 1-0,δηλαδη ενα μικρο προβαδισμα,ας το εκμεταλευτουμε.Ας ειμαστε προσγειωμενοι και με την πιστη στον προπονητη μας και στο ταλεντο των αθλητων μας ολα θα πανε καλα...προσωπικα το 2-0 ειναι πιο δυσκολο απο το 1-0...ας μη πεσουμε στην παγιδα του τριτου αγωνα και ας τα δωσουμε ολα την Τριτη για την νικη...
...η χθεσινη νικη ας μας δωσει ολους την ευκαιρια που περιμεναμε...ας μας δωσει την ευκαρια που αξιζουμε να εχουμε...

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

.ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ....

  Αυριο Παρασκευη 11 Μαιου,στις 9 το βραδυ εχουμε τον πρωτο αγωνα μπαραζ...
  Δε θα ασχοληθω αυτη τη στιγμη με τον αγωνα και τις σκεψεις μου γι αυτον-τις κραταω για μενα.Θα ασχοληθω ομως με κατι αλλο,το αλλο μισο θα ελεγα...
  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ...
  Η Νεαπολη,ανεκαθεν μπασκετικη γειτονια,εχει το καμαρι της...το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
  Και το καμαρι της αυριο παιζει για την ανοδο του...γι αυτο....
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...
1.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
2.ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
3.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
4.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΘΛΚΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
5.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...
ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ...
 ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ..
 
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ....