Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΡΙΤΗΣ 21/8/12

 Η πρωτη συσκεψη της επιτροπης μπασκετ υπο του προεδρου του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.Χρονη Μακριδη και του γεν.γραμματεα κ.Αντωνη Μποζικη ελαβε χωρα σημερα Τριτη και ωρα 9μμ.Την παρουσια τους εδωσαν το μελος του Δ.Σ. κ.Γιωργος Βασιλειαδης,ο εφορος του ανδρικου κ.Νεοφυτος Τσαπαρας,ο προπονητης του ανδρικου κ.Γιαννης Γκενογλου καθως και τα μελη της επιτροπης κ.κ.Καρασαββιδης,Χριστοφορης,Τσιωρας και Κολοκυθας.Απουσιαζε ο κ.Αλεξανδρος Καραμπασης,εφορος του εφηβικου και ως εκ τουτου δε συζητηθηκαν θεματα που αφορουν το τμημα αυτο.
 Βασικο θεμα της συγκεντρωσης ηταν το προβλημα που παει να δημιουργηθει με τη λειτουργια του γηπεδου Νεαπολης και τον τιμοκοταλογο που φερεται να εχει αναρτηθει στο διαδυκτιο και εχει να κανει με τις ωρες προπονησεων.Ο προεδρος του συλλογου κ.Χρονης Μακριδης,ανελαβε εξ ολοκληρου την ερευνα του θεματος και την επικοινωνια με το Δ.Σ. του γηπεδου,ωστε να μπουν οι βασεις για μια δημιουργικη συνεργασια.
 Τελος συζητηθηκαν τρεχοντα θεματα του τμηματος μπασκετ,οπως το στησιμο του περιπτερου στην Βαλκανικη Πλατεια που θα λειτουργησει στο τελος Αυγουστου,αλλα και διαφορα προβληματα των τμηματων υποδομης.
 Νεο ραντεβου της επιτροπης καθοριστηκε μετα το 15αυγουστο....










Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/7/12

 Μετα τα τελευταια γεγονοτα που εχουν να κανουν με τον τιμοκαταλογο αλα ταβερνας που εξεδωσε η διοικηση των Αθλητικων Γυμναστηριων Θεσσαλονικης,ο γεν.γραμματεας και υπυθυνος μπασκετ του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, καλει σε εκτακτη συσκεψη την επιτροπη μπασκετ του συλλογου την προσεχη Τριτη 31/7/12 στο LA PIAZZA...
 Οι κατωθι εχουν την  υποχρεωση στις 9μμ να παραβρισκονται...
1.ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ,
2.ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
3.ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΜΠΑΛΗΣ,
4.ΓΚΕΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ,
5.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
6.ΤΣΙΩΡΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ,
7.ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

 Την συσκεψη θα προεδρευσει ο προεδρος του συλλογου κ.Χρονης Μακριδης.
 

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 Πρωτα σημεια γραφης εδωσε η νεα διοικηση του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,υπο την προεδρια του Χρονη Μακριδη...Βασικος στοχος της προεδριας του κ.Μακριδη ειναι η ορθολογιστικη αναπτυξη των τμηματων του συλλογου,η εξυγιανση των χρονιων προβλημματων που εχουν να κανουν με την δομη του συλλογου και τελος η επαφη,συννενοηση και συντονισμενη λειτουργια του ΠΚ.
 Πανω σε αυτο το μοτιβο αρχισε μια προσπαθεια καταγραφης των θεματων που απασχολουν τον συλλογο,προβληματα τα οποια θα αξιολογηθουν και θα γινει προσπαθεια να βρεθουν λυσεις.
 Οσο αφορα το τμημα μπασκετ,στο οποιο εδω και λιγο καιρο-πριν την περιοδο των μεταγραφων-εχουν μπει οι βασεις της λειτουργιας του,η επιτροπη η οποια θα δημιουργηθει με την αρχη της νεας σεζον,με τις κοινες συνεδριασεις γονεων και μελων του Δ.Σ.(ηδη εχουν γινει δυο πριν το καλοκαιρι),με την ενεργω συμμετοχη εξωδιοικητικων παραγοντων και την αξιοποιηση του αθλητικου εμψυχου υλικου των τμηματων υποδομης,τα δειγματα γραφης μονο ικανοποιητικα μπορουν να χαρακτηριστουν.
 Υπευθυνος του τμηματος ειναι ο γεν.γραμματες του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ,Αντωνης Μποζικης,ο οποιος εχει και την κυρια ευθυνη της υλοποιησης των σχεδιων της νεας διοικησης.

                                         Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
                                             
                                                               ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ




Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

 Η νεα διοικηση του ΣΑ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,θα δημιουργησει επιτροπη μπασκετ,η οποια θα αποτελειται απο τους εφορους των τμημματων,τον υπευθυνο προπονητη της ακαδημιας Νeapolis Basketbball Academy,τον προπονητη του ανδρικου,τον εκπροσωπο-γονεα των μικρων αγωνιστικων τμηματων,τον προεδρο και τον γ.γραμματεα του συλλογου...
 Σκοπος της επιτροπης ειναι η σωστωτερη λειτουργια των τμηματων,η αντιμετωπιση προβληματων και ο συντονισμος των αγωνιστικων και προπονητικων εκδηλωσεων καθως και η ενισχυσει των τμημματων απο φιλους οταν αυτο ειναι αναγκαιο.
 Αν ειναι αναγκαιο η επιτροπη θα ανοιγει με συμμετοχη και αλλων παραγοντων.
 Η εναρξη των δραστηριοτητων της επιτροπης θα γινει με την εναρξη της προετοιμασιας του ανδρικου στις 20 Αυγουστου.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡ ΤΑΚΗ ΜΑΣ...

 Πανε δυο χρονια απο της 9 Ιουλιου του 2010 που χασαμε τον κυρ Τακη...
 Πανε δυο χρονια που ορφανοι  βαδιζουμε,αλλα οχι προς το αγνωστο και με βαρκα την ελπιδα,αλλα στα βηματα που χαραξε ο ιδιος,με τις αρχες που μας εδωσε και την ψυχικη δυναμη που περνουμε, γιατι ολοι τον αισθανομαστε ακομη διπλα μας.
 Φετος,τον Σεπτεμβιο θα τελεσθει το τουρνουα προς τιμη του με συμμετοχες ανδρικων ομαδων και θα φερει το ονομα του...Καποιες συζητησεις εχουν γινει στο επιτελεια του μπασκετ.Ακομη ομως δεν ειμαστε σε θεση να σας ενημερωσουμε για τις ημερομηνιες και το τελικο προγραμμα της εκδηλωσεις.
 Τελος,με την εναρξη της αθλητικης προετοιμασιας,η ομαδα θα τελεσει τρισαγιο με αντιπροσωπεια της διοικησης,των προπονητων και των αθλητων...



Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

20 IANOYAPIOY 2010

Π.Κ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟ 20 ΙΑΝ 2010





16 IANOYAPIOY 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 16 ΙΑΝ 2010










Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Μετα την παραιτηση 4 μελων απο το Διοικητικο Συμβουλιο του Αθλητικου και Πνευματικου Κεντρου Νεαπολης,λογω οικογενειακων υποχρεωσεων  και την παραιτηση του κ.Ελευθεριου Χατζηαντωνιαδη απο τη θεση του προεδρου λογω υγειας,το Δ.Σ. συμπληρωνεται απο τα αναπληρωματικα μελη που ειχαν εκλεγει στις εκλογες του Ιουλιου του 2011,μετα την συνεδριαση στις 19 Ιουλιου 2012.
 Ετσι το νεο Δ.Σ. αποτελειται απο τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.....ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ....ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ(υπευθυνος Μπασκετ)

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ....ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(υπευθυνος Στιβου)

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.....ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ......ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΙΜΠΑΝΗΣ

ΜΕΛΗ.........ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ(υπευθυνος Κολυμβησης)

                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(υπευθυνος Βολευ)

                     ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ(υπευθυνος Τζουντο)

                     ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

                     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΟΥΣΗΣ

 Οι ομοσπονδιες και οι ενωσεις στις οποιες ειναι μελος το Πνευματικο Κεντρο Νεαπολης θα ενημερωθουν επισημα για την τροποποιηση του Δ.Σ. με την  αποστολη του πρακτικου του Δ.Σ.





Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

 Το γραφειο τυπου του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,μετα απο ενημερωση  που ειχε απο τους προπονητες των τμηματων του συλλογου πληροφορει τους αθλητες και τους φιλους του,για τις ημερομηνιες εναρξης των προετοιμασιων των τμηματων..

16/8/12 ΠΑΙΔΙΚΟ,ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

20/8/12 ΑΝΔΡΙΚΟ,ΕΦΗΒΙΚΟ

1/9/12 ΜΙΝΙ,ΠΡΟΜΙΝΙ,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Οι ωρες και τα μερη των συγκεντρωσεων θα ανακοινωθουν απο τους προπονητες στους ενδιαφερομενους αθλητες.


Για το γραφειο τυπου του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ο υπ.Δημοσιων Σχεσεων και τμημ.Υποδομης

           ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. ΜΠΟΖΙΚΗΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

 Το γραφειο τυπου του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ εξεδωσε την παρακατω ανακοινωση:


"Στα πλαισια της μεταγραφικης περιοδου το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,απεκτησε με αποδεσμευση τον Σταθη Μυριδη απο την ομαδα του Μακεδονικου.Ο αθλητης υψους 2.05μ.,παιζει στη θεση του σεντερ και ειναι γεννημα θρεμμα Νεαπολιτης..
 Με την κινηση μας αυτη η ομαδα μας ολοκληρωνει την ενισχυση της για την τρεχουσα σεζον και ευχετε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε ολους τους αθλητες.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ"

Για το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ο υπ.Δημοσιων Σχεσεων και τμηματων Υποδομης

   ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΟΖΙΚΗΣ

















Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΑΤΟΜΙΚΕΣ...

 Σε πειραματικο σταδιο για πρωτη χρονια οι προπονητες μας,δουλευουν ενα προγραμμα το οποιο εχει να κανει με την ατομικη ανοδο στα επιπεδα της δυναμης,της αλτικοτητας,της εκρηξης,της αμυνας και της αντοχης,διαρκειας 6 εβδομαδων.
 Ο Θωμας Χαρμαπλης σε συνεργασια με τον Γιαννη Τσουκαλα,εχουν προγραμματισει μια σειρα απο επιπονες ασκησεις στο γηπεδο του μπασκετ,του στιβου αλλα και στα βαρη.
 Ο αθλητης μας Παναγιωτης Δημητροπουλος ακολουθει το προγραμμα κατα γραμμας και ηδη βλεπουμε τα πρωτα θετικα σημαδια αν και βρισκονται στην αρχη της προσπαθειας.22 ωρες προπονηση την εβδομαδα και διατροφη ειναι στα συν.
 Αν το προγραμμα εχει τελικα επιτυχια,κατι που θα φανει σε λιγες μερες,τοτε δυσκολα να μη το ξαναπροσπαθησουμε και με περισσοτερους αθλητες μας του χρονου.
 Καλη η προσπαθεια των παιδιων και επιβραυευσιμη σε μια σχετικα νεκρη περιοδο για τους αθλητες.