Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

 Σημερα Κυριακη 20 Σεπτεμβριου τελεσθηκε ο αγιασμος του τμηματος κολυμβησης.Ο αγιασμος εγινε παρουσια του προεδρου κ.Χρονη Μακριδη και του Δ.Σ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.Η συμμετοχη ξεπερασε καθε προηγουμενο...
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ,Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ


                                                     ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ




 Πριν τον αγιασμο εγιναν κολυμβητικες επιδειξεις απο την αγωνιστικη,προαγωνιστικη και τα μικροτερα παιδια του τμηματος...













Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Απο τα νεοτερα μελη της οικογενειας μας το τμημα του τεννις φιλοδοξει να κανει το μεγαλο αλμα στον χαρτη του τεννις της Ελλαδας.Υπο την επιβλεψη του Κωστα Αυγερη,το τμημα καταφερε να καθιερωθει στη Νεαπολη και οχι μονο αφου αρκετες ειναι οι επιτυχιες του και σε εθνικο επιπεδο.
 Στο τεννις του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ αθλουνται πανω απο 50 αθλητες και αθλητριες ολων των ηλικιων.
  
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΕΡΗΣ












 








ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Το Πνευματικο Κεντρο Νεαπολης,απο το 1983 που αρχισε την λειτουργια του,καλλιεργει εκτος των αλλων και το αθλημα του βολευ.Ψυχη της ομαδας ολα αυτα τα χρονια ειναι ο Γιαννης Σπυριδωνας,ο οποιος ειναι ο πλεον παλαιος προπονητης σε ολη την ελλαδα σε ολα τα αθληματα.Ειναι πραγματικα μεγαλη τιμη που  ο Γιαννης Σπυριδωνας ειναι μελος της οικογενειας του ΠΚ.Απο την περασμενη σεζον στο πλευρο του ειναι και η Μαρινα Κυπαριση.Οι δυο τους στησαν την ακαδημια βολευ του ΠΚ που ειναι απο τις καλυτερες στη δυτικη Θεσσαλονικη.
 Η ακαδημια απευθυνετε σε κοριτσια εως 16 ετων.

                                                         Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ




                                                             Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΠΑΡΙΣΗ


















ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ.ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 Μετα απο ενα αμφιρροπο 30λεπτο,στο τελευταιο δεκαλεπτο η ομαδα των εφηβων εδειξε χαρακτηρα και πηρε το ροζ φυλλο αγωνα στο εκτος εδρας παιχνιδι επι της Ολυμπιαδας.Ξεχωρισαν Καβουκης,Χατζηχρηστου και Τιγκιριδης.

29/9/12 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ-ΠΚ...56-65
14-6,28-25,44-38,56-65
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΣΕΛΕΒΟΣ,ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΣ(Παπαδοπουλος) :Τερζακης 21(2),Βακιρτζης 2,Αποστολινας 1,Τζορουχιδης 12,Γιαννακης 7,Σφουγγαρης 2,Τριανταφυλλιδης 8(2),Νταλοτογλου 7.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Ουλιος) :Τιγκιριδης 7,Μανθουδης 4,Εφραιμιδης 2,Κολοκυθας 10(3),Καντουρης 10,Καβουκης 14(2),Χατζηχρηστου 20.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ E-MOULTINET

 Oπως ειναι γνωστο η E-MOULTINET ειναι η χορηγος μας για το αγων.ετος 2012-13 στα τμηματα της ΝΒΑ-ΝEAPOLIS BASKETBALL ACADEMY.
 Στα πλαισια της συνεργασιας αυτης προσφερει απιστευτες τιμες σε οσα παιδια της ακαδημιας μας θελουν να μαθουν τα μυστικα του κομπιουτερ,του ιντερνετ και των νεων τεχνολογιων.
 Εμεις απο την πλευρα μας ευχαριστουμε τον ιδιοκτητη της E-MOULTINET,κ.Τηλεμαχο Καπετανγιωργη για την προσφορα και πιστευουμε να συνεχιστει ακομη καλυτερα η συνεργασια μας..



Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΖΙΚΗ,Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Μετα τη ληξη του αγωνα κυπελλου ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ,σημερα το βραδυ με νικη της ομαδας μας με 66-64,ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ κ.Αντωνης Μαυρογενης, ο οποιος ηταν παρων στον αγωνα,αφου οπως γνωστον ηταν στο παρελθον παραγοντας στην ομαδα της Σταυρουπολης-χωρις να γνωριζουμε τη σημερινη του σχεση- κατευθυνθηκε προς την γραμματεια του αγωνα και παρουσια του Γ.Γ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.Αντωνη Μποζικη,εκανε παραπονα προς αυτον και τους διαιτητες με ειρωνικο τροπο για την λειτουργια της γραμματειας.
 Ο Γ.Γ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.Αντωνης Μποζικης μετα απο αυτο προεβει στην παρακατω δηλωση:

"Ειναι αξιο αποριας που ενας πρεσβευτης των σωματειων και μαλιστα εκ των κορυφαιων της ενωσης μας,της ΕΚΑΣΘ,ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΩΜΑ,χαρακτηριζει τη δικαιη νικη μας προιον αλλων τροπων και σχεδιων.Ισως απο τη θεση του να ξερει αυτο το παιχνιδι καλα.Η ομαδα μας,το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,εδω και χρονια δεν αποδεχετε οποιασδηποτε μορφης μομφη για τα αποτελεσματα εντος του γηπεδου.Απο την αλλη ο κ.Μαυρογενης εδειξε υπερμετρη εμπαθεια προς την ομαδα μου κατα πρωτο και προς το προσωπο μου κατα δευτερο λογω.Βεβαια η εμμεση επιθεση ειχε να κανει με την γραμματεια του αγωνα και συγκεκριμενα τον κ.Κων/νο Παπαδοπουλο,που στο παρελθον ετυχε να εινα αθλητης της ομαδας μας.Και απαντω...καθε χρονο η ΕΚΑΣΘ μας καλει να στειλουμε ενεργα στελεχη μας για να παρακολουθησουν τα σεμιναρια δαιτησιας και γραμματειας....καθε χρονο η ΕΚΑΣΘ μας καλει να στηριξουμε την προσπαθεια της...καθε χρονο ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ,γιατι η ΕΚΑΣΘ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
 Ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ κ.Αντωνης Μαυρογενης ειχε μια ατυχη στιγμη η καλυτερα μια στιγμη "οπαδικη",αλλα η μεγαλυτερη του ατυχια ηταν να ειμαι κι εγω εκει διπλα του,Και απαντω στον κ,Αντωνη Μαυρογενη...το παραπανω στελεχος της γραμματειας ηταν ορισμενο απο την ιδια την ενωση...το παραπανω στελεχος της γραμματειας εκανε αψογα τη δουλεια του καταδηλωση ενωπιων μαρτυρων του εφορου της Σταυρουπολης κ.Κιμωνα Σαραφιδη,,,το παραπανω στελεχος της γραμματειας την τελευταια φορα που επαιξε στην ομαδα μας ηταν πριν τεσσερα χρονια.
 Τελος θα ηθελα να πω πως ειναι τουλαχιστον αστειο να διαμαρτυρεται ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ για την γραμματεια του αγωνα,οταν μεχρι χθες ολοι ξεσπουσαν στους διαιτητες,Μαλλον ξεκινησε νωρις γι αυτον η αγωνιστικη χρονια της αγαπημενης του ομαδας.
 Απο την πλευρα της ομαδας μας,θα γινουν τηλεφωνικες επαφες αυριο Τριτη με τον προεδρο της ΕΚΑΣΘ καθως και με τον προεδρο της επιτροπης πρωταθληματος,ωστε να ενημερωσουμε για το γεγονος...Πιστευω το θεμα να ληξη εκει,εκτος αν η εμπαθεια του κ.Μαυρογενη αποδειχθει εντος των γηπεδων"

 Οπως καταλαβαινεται ο κ.Μαυρογενης εκανε ενα μεγα ΑΜΦΕΡ κατεβαινοντας διαμαρτυρωμενος προς τους διαιτητες,την γραμματεια αλλα και στον γεν.γραμματεα του συλλογου μας.Ο ρολος του δεν του επιτρεπει τετοιες παρεμβολες,τετοιες επιθεσεις και πολυ πολυ τετοιες κωμικες καταστασεις.Περιμενουμε την στηριξη της ΕΚΑΣΘ....

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΚ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ

 Εχθες Παρασκευη στις 9 το βραδυ ειχαν το ραντεβου τους οι παλαιοι αθλητες και προπονητες του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
 Πραγματι αρκετοι ηταν οι πιστοι στην υποσχεση τους και εδωσαν το παρων τους,ενω υπηρχαν και ορισμενες απουσιες που ομως δε περασαν απαρατηρητες,οπως αυτη του Γιωργου Γαλανη,αλλα και των Κωστα Χαραλαμπιδη,Τασο Λαμπροπουλο και Βαγγελη Νακου.
 Η εκδηλωση ειχε μια ζεστασια που εκπαιμπονταν απο τα προσωπα των συμμετεχοντων,μια ξεχωριστη χαρα που εβγαινε απο τα στηθια τους και μια αμηχανια απο το γεγονος της αντανωσης μετα απο τοσα χρονια.Ορισμενοι ειχαν να βρεθουν πανω απο 20 χρονια...
 Την τιμητικη του λοιπον ειχε χθες το Πνευματικο Κεντρο Νεαπολης,αλλα την τιμητικη του ειχε εχθες και ο μεγαλος αποντας της εκδηλωσης...ο κυρ Τακης ολων μας.Οι αθλητες και προπονητες του αφιερωσαν τη βραδυα η οποια ελειξε στις περασμενες 3 που εφυγαν και οι τελευταιοι συμμετεχοντες.
 Η υποσχεση που δοθηκε απ'ολους ηταν πως την επομενη φορα πρεπει να γινει προσπαθεια για να βρεθουν και να ερθουν περισσοτεροι - οι συμμετεχοντες εχθες ξεπερασαν τους 40- καθως και επισης πως αυτη η εκδηλωση πρεπει να καθιερωθει.Η διοικηση εδωσε την υποσχεση πως αυτη η συναντηση θα γινετε 2 φορες τον χρονο,μια στην αρχη των πρωταθληματων και μια με τη ληξη τους...
 Συγκινηση προκαλεσε το ανταμωμα του Κωστη Τσικινα με τους αθλητες του που με ορισμενους ειχε να βρεθει απο την δεκαετια του 80.
 Μεταξυ αλλων το παρων εδωσαν οι: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕΡΚΟΣ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΛΙΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΟΥΔΗΣ,ΕΤΥΧΙΟΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΛΙΟΣ,ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΗΚΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΑΚΟΓΛΟΥ,ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΟΥΜΠΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ,ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ και πολλοι ακομη παλαιοι αθλητες...