Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

No Mercy...και τεταρτη νικη,αυτη τη φορα επι του Κεραυνου για το ανδρικο

  Σε μια ακομη καλη εμφανιση προχωρησε η ανδρικη μας ομαδα και νικησε πολυ ευκολα την ομαδα του Κεραυνου Ωραιοκαστρου με 83-62..
  Αν και ο αγωνας εδειχνε πως θα ειναι ντερμπυ με την εμφανιση της ομαδας μας στο πρωτο ημιχρονο ,οι αντιπαλοι μας χαθηκαν στην επαναληψη και ο μονος που εμεινε να παλευει το ματς ηταν ο κοους του Κεραυνου,Βαγγελης Νακος...στο τριτο δεκαλεπτο δεν υπηρχε καμια αντιδραση απο την συμπαθη ομαδα της Δυτικης Θεσσαλονικης και η Νεαπολη εκανε οτι ηθελε μεσα στον αγωνιστικο χωρο...
 Σε αυτο το τριτο δεκαλεπτο η ομαδα μας επαιξε μπασκετ που φερνει κοσμο στο γηπεδο,επαιξε μπασκετ που εκανε τους αδιαφορους-τριτους θεατες να πουν καλα λογια ...Με βελος τον Κωστη Θεολογου η διαφορα πηγε στο τελος του δεκαλεπτου 68-40 και η παρασταση ειχε λαβει τελος...Η διαχειριση του αγωνα απο τον Γιαννη Γκενογλου στο τελευταιο δεκαλεπτο αψογη...ο κοουτς εδωσε χρονο σε ολους τους αθλητες του.
 Καλλιτερος στο πρωτο μερος του αγωνα ο Γιωργος Σαχινιδης,ενω στο δευτερο το "βελος της Νεαπολης" Κωστας Θεολογου...ολοι οι αθλητες ειχαν + στην εμφανιση τους και ηταν αισθητα βαλτιωμενοι σε σχεση με προηγουμενους αγωνες...δε χρειαζεται πλεον χαλαρψση για να συνεχισει η ομαδα τις καλες εμφανισεις στο δυσκολο πρωταθλημα που ακολουθει...
 Η διαιτησια των Σιμητοπουλου,Φουντζιλα απαρατηρητη,εδειξαν πως σφυριζουν οι νεοι διατητες και ο Στελιος Κουκουλεκιδης που ηταν στο γηπεδο πρεπει να ειδε τη νεα φουρνια της διαιτησιας και να το ευχαριστηθηκε...σιγουρα ομως ευχαριστηθηκε το κλιμα στο γηπεδο,εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου,την προσπαθεια της ομαδας μας και την μαχητικοτητα που υπηρχε...

4η ΑΓΩΝ.ΠΚ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ...83-62
Δεκάλεπτα: 17-19, 38-32, 68-40, 83-62
Διαιτητές: Σιμητόπουλος-Φούτζηλας

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 8(2), Θεολόγου 11, Τσαλικίδης, Ταουκίδης 9, Δημητρόπουλος 1, Αβανίδης 8(1), Σαχινίδης 9(1), Κοσμίδης 15(1), Μαρλάς 12(1), Παντούλας 2, Τσαλκιτζής 2, Δέλλας Θ. 6.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ(Νάκος): Κουδουμάς, Ταπούτος 8, Παπαχαρίτου, Καρράς, Μακαλέκας 6(2), Καλιώρας 15(1), Γογοδόνης 12(1), Καϊβετζής 17(1), Βαρδαλής 4, Στογιαννού.



                                                         ο Γιωργος Σαχινιδης


                                      το "βελος της Νεαπολης" Κωστης Θεολογου

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...

   Με μεγάλη προσέλευση φιλων,γονεων και αθλητών έγινε χθες Κυριακή 21/10/12,ο ετήσιος αγιασμός των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του ΠΚ Νεάπολης...
   Πριν τον αγιασμό διεξήχθη τουρνουά τρεις/τρεις,καθως και διαγωνισμοί βολών ,τρίποντων και καρφωμάτων. Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μπλουζάκια της εκδήλωσης.
   Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος  της ομάδας Χρόνης Μακριδης και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Παπακώστας.
   Την επανεμφάνιση του στα κοινά της ομάδας μετά απο δυο χρόνια έκανε ο πρώην δήμαρχος Νεάπολης και επι σειρά ετων διοικητικός παράγοντας του συλλόγου Ναθαναήλ Λαδοπουλος,ο οποιος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιστορική, πολιτιστική και αθλητική συμβολή του ΠΚ Νεάπολης στην  ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκινημένος έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας πως "το ΠΚ Νεάπολης ειναι η δεύτερη οικογένεια του".
   Η εκδήλωση του αγιασμού θα μείνει στις μνήμες μας αφού η οργανωτική επιτροπή εκανε πολυ καλή δουλεία και πρέπει να την ευχαριστήσουμε για αυτο...την επιτροπή αποτέλεσαν οι Θωμάς Χαρμπαλης,Δημητρης Ουλιος,Πετρος Τασοπουλος,Αλεξανδρος Καραμπασης και ο γεν.γραμματεας του ΠΚ Νεάπολης Αντώνης Μποζικης.


Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ : ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Την τεταρτη σειρα νικη μετρουν οι παικτες μας στο εφηβικο τμημα,αυτη τη φορα νικησαν πολυ ευκολα την ομαδα της Ακαδημιας Πρωταθλητων με τελικο σκορ 63-39.
 Στο καλυτερο μεχρι τωρα αγωνα τους οι αθλητες του Δημητρη Ουλιου επαιξαν ομορφο μπασκετ και δεν αφησε περιθωρια στους αντιπαλους τους να διεκδικησουν τη νικη.
 Το παιχνιδι πλην του πρωτου δεκαλεπτου που ηταν ισορροπημενο στα υπολοιπα δεκαλεπτα ηταν ενας μονολογος για τους Πικαπαδες..
 Οσοι χρησιμοποιηθηκαν ηταν καλοι αλλα και με αρκετα λαθη τα οποια ο κοουτς πρεπει να δουλεψει στις προπονησεις.Ξεχωρησαν οι Καντουρης και Κολοκυθας.Ο πρωτος για την οργανωση του παιχνιδιου και ο δευτερος για την προσπαθεια του στο επιθετικο κομματι του αγωνα μας...

20/10/12 ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...63-39
14-14,34-22,52-28,62-29
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ,ΣΤΡΑΤΟΓΛΟΥ

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Ουλιος) : Καρακοτας 6,Κανουρας 1,Μανθουδης 4,Εφραιμιδης,Μακριδης,Κολοκυθας 20(3),Καντουρης 3,Μαγγαναρης 4,Καρταλης 3(1),Καβουκης 4,Τσαλκιτζης 6(2),Χατζηχρηστου 12.

Πρωταθλητες (Μουρατιδης) : Τζεφακης,Δασυρας 13,Θεοδοσιαδης 7(1),Ηρρης 5(1),Γετζεπης,Βρεττος 1,Μπροζος,Χαλκιδης 11(3),Αντωνοπουλος,Μαργαριτης 2.



                                                                Ο Γιαννης Κολοκυθας

                                                             Ο Νικος Καντουρης



Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

3η ΑΓΩΝ.Α'ΑΝΔΡΩΝ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...53-65

 Χθες για πρώτη φορά φέτος είδαμε το ΠΚ να μοιάζει λίγο στο περσινό καλό ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...
 Χθες υπήρχε όρεξη για μπάσκετ από όλους και το έδειξαν εντος του αγωνιστικού χωρου.Απο το πρώτο λεπτό η ομάδα έδειξε τα δόντια της και δεν άφησε τα περιθώρια στην συμπαθή ομάδα της Νέας Ραιδεστου,ακομη και οταν το σκορ έφτασε κάποια στιγμή στους 4 ποντους,να πιστεψει πως θα έπαιρνε τη νίκη...
 Μια καλοστημένη ομάδα παρουσίασε χθες ο κόουτς Γιάννης Γκενογλου με κινητήριο μοχλό την πολύ καλή αμυνα επάνω στα ατού του αντίπαλου του...Σε αυτο βοήθησαν ολοι οι αθλητές του,που έδειξαν πως κι φέτος θα ειναι τουλάχιστον στις ευχάριστες αποκαλύψεις του πρωταθληματος.Βεβαια το πρωταθλημα της Α'κατηγοριας δεν έχει σχέση με αυτο της Β',ειναι σκληροτράχηλο με δυνατες εδρες και έντονο συναγωνισμο,κατι που το ξέρει ο κοουτς και δείχνουν να αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και οι αθλητές του.
 Ο αγώνας ηταν ακριβώς οπως τον περιμεναμε,δυνατος και γρηγορος,θεαματικος και ανταγωνιστικος,Το ΠΚ πήρε απο την αρχή το προβάδισμα με Θεολογου και Παντουλα να ειναι οι κορυφαίοι του πρωτου ημιχρονου.Στην επανάληψη η Ραιδεστος πήγε να αντίδραση και ως ενα σημειο τα ειχε καταφερει,εκει μίλησε η εμπειρία των Τσαλικιδη,Μαρλα και Σαχινιδη.Ο ευχάριστος επίλογος με ενα τρίποντο του Λουλουδιαδη και δυο καλάθια του Ταουκιδη ηταν το κερασάκι στην τούρτα του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...και η Ροζαλία ήρθε στα χέρια του εφόρου Νεοφυτου Τσαπαρα.
 Όπως προείπαμε η νίκη ηταν δίκαια με κορυφαίο των Κωστή Θεολογου,ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε σίγουρα νερα.Τον ακολουθησε ο Βαγγελης Παντουλας σε αποδοση,χωρις να εξαιρούμε όμως και τους υπόλοιπους απο τη μεγάλη νικη της ομάδας τους.
 Οι διαιτητές Σιταριδης και Μπικης με μικρολαθη που δεν επηρέασαν τον αγωνα.Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν για καποια λαθη της γραμματείας του αγωνα,οταν αυτα ειχαν διορθωθεί.
 Η φιλοξενία της Νεας Ραιδεστου ακόμη μια φορα άψογη.

3η ΑΓΩΝ.Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΠΚ...53-65
Δεκάλεπτα: 11-20, 23-31, 38-42, 53-65
Διαιτητές: Σιταρίδης-Μπίκης

Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ (Ρόκας): Σουρμελίδης 5(1), Εμμανουήλ 3, Κολυμβάνος 2, Παλιώκας 4, Γογκάκης 7(1), Βούλγαρης 8, Θεοδώρου 7(1), Νικάκης 10, Γκούμας 7, Μόμτσος.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 8(1), Θεολόγου 9(1), Τσαλικίδης 4, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος, Αβανίδης 2, Σαχινίδης 5(1), Κοσμίδης 8(1), Μαρλάς 7, Παντούλας 10, Τσαλκιτζής, Δέλλας Θ. 4 .


                                                             ΚΩΣΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ




Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5μμ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΟΤ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ο αγιασμος του μπασκετ του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ειναι προγραμματισμενος την Κυριακη 21/10 στις 5 το απογευμα στο κλειστο της Νεαπολης...Η διοικηση του ΠΚ καλει τα μελη της,τους φιλους και τους αθλητες στον αγιασμο.....



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον αγιασμό του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:00 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης (Ε.Α.Κ.). Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλα τα παιδιά της Ακαδημίας θα παραλάβουν τα μπλουζάκια της ομάδας.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
17:00 Προσέλευση
17:15 Τουρνουά 3V3 (για όλα τα παιδιά της ακαδημίας)
18:30 διαγωνισμός σουτ και διαγωνισμός καρφωμάτων
18:50 θα μοιραστούν τα μπλουζάκια της ομάδας
19:00 Αγιασμός

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ................ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ....................... ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

1η ΑΓΩΝ.ΠΑΙΔΩΝ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΚΠ.ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ...30-80

 Ο μυθος του Δαυιδ με τον Γολιαθ δεν εγινε πραγματικοτητα σημερα το μεσημερι στο κλειστο της Νεαπολης και η ανωτεροτητα σε ολους τους τομεις της ομαδας των Εκπ.Μανουλιδη δεν εδωσε το δικαιωμα στους μικρους αθλητες μας να κανουν το θαυμα...αλλα για ολους εμας το θαυμα εχει γινει εδω και καιρο με αυτα τα παιδια,τα οποια αγωνιζονται με αντιπαλους 2-3 χρονια μεγαλυτερους δειχνοντας πως αν δουλεψουν εχουν ολο το μελλον δικο τους...ετσι κι αλλιως με αντιπαλους της ηλικιας τους τα πανε οχι απλα καλα,αλλα καλυτερα και απο το αριστα...
 Ο Χρηστος Κουμουδης απο την αρχη του πρωταθληματος εχει περασει στους αθλητες του την αληθεια αυτη και οι ηττες που θα ερθουν μονο κακο δε θα κανουν στα παιδια αυτα.
 Ενα ημιχρονο αντεξαν και εδωσαν οτι μπορουσαν για να υπαρχει ενα ανταγωνιστικο ματς και τα καταφεραν,αλλα η σωματικη αδυναμια τους,δεν τους αφησε να παλεψουν το ματς και στο δευτερο ημιχρονο...αυτο που ειδαμε ομως για 20' μας ικανοποιησε.Η αντιπαλη ομαδα των εκπ.Μαντουλιδη,εδειξε τον απαιτουμενο σεβασμο στην ομαδα μας και ο αγωνας ηταν σε πολυ φιλικο πλαισιο...στο τελος του αγωνα οι δυο ομαδες καταχειροκροτηθηκαν απο τους φιλους της κερκιδας...

.ΠΚΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΚΠ.ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ...30-80
11-25,21-44,28-64,30-80.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΓΚΕΚΑΣ,ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κουμουδης) : Μουσσας,Ταταριδης,Χριστοφορου 8(2),Τσεκλιδης 3,Καρασαββιδης 6,Χατζηστεφανου 9(2),Παπασυμεωνιδης,Τσιωρας,Θεολογου.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Γακης) : Κυριδης 13(1),Τζαμος 6,Τακης 2,Καναρας 11,Κιουσουκαλης 5,Δαλεσης 14,Τσιακιρης 2,Γκαβεζος 7,Αναστασιαδης 2,Χατζηπαπας 4.


φωτογραφιες του αγωνα στο γκρουπ της ομαδας στο facebook...https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151258409429859&type=1


Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ...ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ-ΠΚ...43-47

 Με πολυ καλη αμυνα αλλα και με πολλα επιθετικα λαθη καθως και πολλες χαμενες βολες για την ομαδα μας ο σημερινος αγωνας στο κλειστο του Αγιου Παυλου.Συνολικα η ομαδα ειχε 15 στις 36 βολες.
 Το πρωτο ημιχρονο εληξε με την ομαδα του Κεραυνου στο +3 και ενω το ΠΚ ηταν μπροστα καθ'ολη τη διαρκεια του.Στο δευτερο ημιχρονο η ομαδα παρουσιαστηκε καλυτερη επιθετικα με Μαγγαναρη και Χατζηχρηστο να περνουν τις επιθεσεις και το τελικο 43-47 θεωρηται απολυτα δικαιο αποτελεσμα.
 Ο κοουτς Δημητρης Ουλιος εχει ακομη πολυ δουλεια για να παρουσιασουμε ενα καλυτερο προσωπο αρκει να υπαρχει και η διαθεση απο τους αθλητες του.
 Καλος στο σημερινο αγωνα ο Χρ.Μαγγαναρης και τον ακολουθησε ο Λευτερης Χατζηχρηστος.

KEΡΑΥΝΟΣ Α.Π. - ΠΚ ...43-47

5-11,19-16,32-36,43-47
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ,ΜΑΥΡΟΝΑΝΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Π.(Αποστολου) : Αναστασιαδης 9,Σταθης,Τσαρτσιδης 2,Βοζικης 8,Τανουτζιδης 3,Μακριδης 9,Μιρζοπαν 4,Κρικονης 4,Πιτζαλιδης 4.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Ουλιος) : Μανθουδης 1,Εφραιμιδης,Τορπουζιδης,Κολοκυθας 9,Μαγγαναρης 13,Καβουκης 1,Τιγκιριδης 6,Χατζηχρηστος 17.



                                                            ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ



Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ BLOG

 Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε,ο,τι το blog αυτο εκφραζει τις αποψεις του ελευθερα και ακηδεμονευτα.ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
 Το blog μας λειτουργει επικουρικα προς τον συλλογο στο μετρο της ενημερωσης των φιλων που δεν εχουν αμεση προσβαση στις επισημες σελιδες της ομαδας στο facebook.
 Η ομαδα του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ εχει καθε δικαιωμα να αναπαραγει το περιεχομενο του blog χωρις να τη δεσμευει.Τυχον αναπαραγωγη απο αλλες ιστοσελιδες θα πρεπει να αναφερουν ο,τι το blog εναι ανεξαρτητο απο την επισημη θεση του συλλογου....

2η ΑΓΩΝ.ΑΝΔΡΩΝ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ...79-74

  Με τη ληξη του χθεσινου αγωνα και την τελικη νικη με 79-74 επι των Αστεριων η ομαδα μας εκανε το 2 στα 2.Πολλοι βλεποντας το τελικο σκορ θα πουν πως ηταν ενα γερο ματς με τις ομαδες να ειναι κοντα στο σκορ  και να παλευουν για την νικη... και θα υπηρχε μια δοση αληθειας σε αυτο.Απλα θα πρεπει να προσθεσουμε την χαλαροτητα των αθλητων μας στα σημεια που περναμε μια διαφορα,την  διαιτησια που δεν αφηνε τις δυο ομαδες να κανουν παιχνιδι και το αγχος της πρωτης εντος εδρας της ομαδας μπροστα στους φιλους της...Το τελευταιο θα πρεπει να το εχει αποβαλει πλεον η ομαδα και να μη ξαναεμφανιστει ουτε για δικαιολογια στις αναλυσεις των αγωνων μας απο εδω και περα...
  Το πρωτο ημιχρονο ηταν πολυ επιθετικο και εληξε 47-43 υπερ της Νεαπολης.Σε αυτο συντελεσε και η διαιτησια των Λορτου και Κουτσουμαρη που κρατησαν το παιχνιδι στα δικα τους χερια δινοντας στις δυο ομαδες 43 βολες χωρις το παιχνιδι να ειναι ιδιαιτερα δυνατο η αντιαθλητικο...απλα σφυριζαν οτι ηταν σε κινηση εντος και εκτος ρακετας,πολλες φορες και οτι ηταν σε ακινησια.
  Το δευτερο ημιχρονο ηταν ακριβως το αντιθετο απο το πρωτο.Η Νεαπολη εδειξε γιατι ηταν η κορυφαια στην αμυνα περσι.Οι αθλητες της ετρεξαν,παλεψαν και δουλεψαν στην αμυνα.Στο δευτερο μερος η ομαδα ηταν ΟΜΑΔΑ.Κρατησε τους αντιπαλους χαμηλα,εφυγε με +10 δυο φορες,αλλα εκει που ειχε τις ευκαιριες για μεγαλυτερη διαφορα η χαλαρωση κατεβαζε τη διαφορα σε μονοψηφιο σκορ.Η ατυχια του τραυματισμου του Θ.Δελλα που αποχωρησε στο 4' του 3ου δεκαλεπτου,η τεχνικη ποινη του κορυφαιου μεχρι τοτε αθλητη μας Β.Παντουλα και η αποσυνταξη της λειτουργιας μας εδωσαν στον αντιπαλο την ευκαιρια να κυνηγησει το παιχνιδι εκει που εδειχνε πως ειχε τελειωσει.
  Καλυτερος στο παιχνιδι ο Π.Κοσμιδης,πολυ καλος εως την τεχνικη ποινη ο Β.Παντουλας,με θετικες και αρνητικες στιγμες οι υπολοιποι αθλητες μας που εδειξαν με αντιπαλο μια νεανικη ομαδα πως και προπονησεις εχουν και να τρεξουν μπορουν και να παλεψουν αλλα το σημαντικοτερο ο,τι εχουν το ματι του τιγρη που και σε κακη μερα δε θελει να χανει...
  Δεν ηταν σε μερα οι διαιτητες του αγωνα κ.κ.Λορτος και Κουτσουμαρης,ο αγωνας κρατησε 2 ωρες και οι δυο ομαδες σουταραν πανω απο 50 βολες χωρις ο αγωνας να ειναι δυνατος η αντιαθλητικος.

 Δεκάλεπτα: 20-18, 47-43, 64-54, 79-74
Διαιτητές: Λόρτος-Κουτσουμάρης

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Θεολόγου 9(1), Ταουκίδης 5, Δημητρόπουλος 5(1), Τσαλικίδης, Αβανίδης 3(1), Κοσμίδης 21(1), Μαρλάς 8, Σαχινίδης 8, Παντούλας 7, Δέλλας Θ. 13.

ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ(Νικολαϊδης): Βεργόπουλος, Πηλίτσης 21, Χαραλαμπίδης 3, Καζάκος 9, Αναστασίου 4, Πουλιανίτης 14(1), Μήτογλου 19(1), Γουγούσης 2, Πασούδης 2.












Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Ενα απο τα πιο επιτυχημενα τμηματα του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ειναι αυτο του τζουντο.Στο παρελθον ηταν το τμημα που εκπροσωπισε τον συλλογο σε Ολυμπιακους Αγωνες με την Βαρβαρα Ακριτιδου,η οποια σημερα ειναι και η ψυχη του τμηματος ως προπονητρια πλεον.
 Αρκετες οι συμμετοχες του τμηματος σε εθνικες ομαδες και σε ολες τις ηλικιακες βαθμιδες.Η δουλεια που γινετε ειναι σε πολυ ψηλα στανταρ,ενω η συνοχη της ομαδας ειναι στο 100%.Μονο συγχαρητηρια θα μπορουσε να δωσει κανεις στην Βαρβαρα Ακριτιδου και στους συνεργατες της.
 Η νεα διοικηση του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και προσωπικα ο προεδρος μας κ.Χρονης Μακριδης θα ειναι κοντα στο τμημα οπως και σε ολα τα τμηματα του συλλογου,γιατι πιστη ολων ειναι ο,τι ο συλλογος αυτος εχει τεραστιες προοπτικες...

                                                            η Βαρβαρα Ακριτιδου






οι τρεις Βαλκανιονικες του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,Βαμμενου Φωτεινη +70 Νεανιδων Α',Γιωτση Σοφια -57 Νεανιδων Β',Γρηγοριαδης Παναγιωτης -55 Παιδων.

















Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

 Αυτη την Παρακσυη 5 οκτωβριου και στις 9 το βραδυ ειναι το ραντεβου της επιτροπης του μπασκετ...Τα μελη της επιτροπης υποχρεωτικα πρεπει να παραστουν,τα θεματα ειναι αμεσα και η παρουσια ολων ειναι αναγκαια...η συναντηση θα γινει στο γνωστο πλεον σε ολους La Piazza...

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...44-56

 Η χθεσινη πρωτη αγωνιστικη των ανδρων μας εδειξε πως πρεπει να εχουμε γερα πνευμονια,υπομονη και καλη διαθεση σε ολους τους αγωνες του πρωταθληματος.
 Η ομαδα εκεινη που θα ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις της,χωρις τραυματισμους,χωρις γκρινιες και χωρις τιμωριες οταν θα φτασει στο τερμα του πρωταθληματος θα ειναι σιγουρα μεσα στους στοχους της.Μακρια απο εμας ολα τα παραπανω...
 Τωρα,οσο αφορα τη δικη μας προσπαθεια στο Πανοραμα,ενω ειχαμε διαθεση καπου χαλουσε το παιχνιδι στη τελικη επιλογη των αθλητων μας,ιδιως στο πρωτο ημιχρονο.Λιγο ο ενας αθλητης,λιγο ο αλλος και λιγο ολοι μαζι,εχασαν ευκολα καλαθια που θα μας εφερναν κοντα στη νικη απο το πρωτο κι ολας δεκαλεπτο.Βεβαια οσοι παρακολουθησαν τον αγωνα θα διαπιστωσαν απο την αρχη ο,τι η διαφορα των δυο ομαδων ηταν φανερη υπερ της ομαδας μας,που αργα η γρηγορα θα εβρισκε τον δρομο της.
 Ο δρομος εχθες ηταν Η ΟΔΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ.Ο αρχηγος στο τελευταιο δεκαλεπτο που καλεσθηκε να συνδραμη εδειξε γιατι ειναι ο φυσικος αρχηγος αυτης της ομαδας τοσα χρονια.Ηταν αυτος που εκανε τη μικρη διαφορα υπερ μας και εδωσε στο ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ τους βαθμους της νικης,
 Γενικα ο αγωνας ηταν κακος και οι καλες φασεις του μετρημενες στα δακτυλα του χεριου.Κραταμε το αποτελεσμα του εκτος εδρας αγωνα και την καλη αμυντικη λειτουργια-44 ποντοι.
 Οι αθλητες μας αν και προσπαθησαν δε μπορεσαν να αποδωσουν τα αναμενομενα.Η ομαδα εχει 15 αθλητες ετοιμους και σε καλο βαθμο ικανοτητας και πρεπει ολοι να διαφυλαξουμε το γεγονος αυτο.Λιγες ειναι οι ομαδες που μπορουν αν εχουν πολλες και καλες επιλογες.Αυτο απο μονο του ειναι ενα γεγονος που μπορει εως ενα σημειο να πονοκεφαλιαζει τον κοουτς Γκενογλου,αλλα του δινει και τη δυνατοτητα να αλλαζει οπως θελει τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας απο αγωνα σε αγωνα.
 Κορυφαιος για οση ωρα αγωνιστηκε ο Βαγγελης Τσαλικιδης,με λαθη και για τις δυο ομαδες η διαιτησια.


Δεκάλεπτα: 10-15, 27-28, 35-36, 44-56
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Παπαδόπουλος Χ.
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Ριτζαλέου-Γιαννάκης): Γραμμένος 2, Χρυσοχού 12(2), Χουλιάρας 2, Τζίνης 6, Χατζηγιαννίδης 14(1), Παπαγεωργίου 2, Ριζόπουλος, Περατεινός, Συκάς, Μπαγκντασαριάν, Γάκης 3, Χαιριστανίδης 3.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Γκένογλου): Λουλουδιάδης 4, Θεολόγου 6, Ταουκίδης 6, Δημητρόπουλος 8(1), Αβανίδης 3(1), Κοσμίδης 14, Παντούλας 5(1), Τσαλικιδής 3(1), Δέλλας Θ. 4, Μαρλάς, Σαχινίδης3(1).


                                                                ο Βαγγελης Τσαλικιδης

                                                           ο διαιτητης Πολυχρονιαδης