Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ.

 Σήμερα ολη η Θεσσαλονίκη θα λέει πως η Νεάπολη νίκησε στο τέλος απο τυχη,πως νίκησε με βοηθειες,πως νίκησε ενας Θεός ξέρει...
 ΟΧΙ.Εχθες η Νεάπολη νίκησε γιατί ειναι Νεαπολη,γιατι το μάθημα το πήραμε σε προηγούμενο αγωνα,αυτον με αντίπαλο τον Μ.Αλεξανδρο(μαθημα που πήρε χθες και η ομάδα του Ζεφυρου) και το μάθημα αυτο είναι : ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
 Χθες για ακόμη ενα εντος έδρας παιχνίδι η ομάδα παρουσίασε δυο προσωπα.Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και στο +15 και ολα έδειχναν πως θα βλέπαμε εναν υγιεινό περιπατο.Στο δεύτερο ημίχρονο τα κοζια άλλαξαν ομάδα του Ασβεστοχωριου αγωνίστηκε καλύτερα απο την Νεάπολη και έφτασε το ματς εκεί που ήθελε...αλλά όπως είπαμε το ιδιο λάθος δε μπορεί να γίνει δεύτερη φορά και η νίκη έγειρε προς τη μεριά της Νεάπολης.
 Σίγουρα προβληματίζει η χθεσινή κακή παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ευκαρπία στην έδρα της.Εχουμε ομως εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες και πιστεύουμε ολα να πάνε καλά μέσα στην εβδομαδα,ωστε να αντιμετωπίσουμε την Ευκαρπία οσο γίνετε καλύτερα.
 Όπως και γράφτηκε στη σελίδα του ΠΚ στο facebook αν το άγχος ειχε όνομα αυτό θα ήταν Νεαπολη,εδω απλα θα θέλαμε να συμπληρώσουμε πως υπάρχει και Θεός και δε τιμωρεί δεύτερη φορα μια ομάδα που προσπαθεί για την άνοδο του μπάσκετ οχι μόνο στην περιοχή της αλλα και σε όλη τη Θεσσαλονικη.Ο Γιαννης Γκενογλου πλέον θα έχει συνηθίσει σε ψηλά ντεσιμπέλ και γι αυτό ηταν ήρεμος σε ολο το ματς,ακομη και στη στιγμή που ο αντίπαλος πέρασε μπροστά για ένα ποντο.Αυτη η ηρεμία μεταβιβάστηκε και στους αθλητές του, κάτι που το είχαν ανάγκη ώστε να πάρουν αυτό που ήθελαν στο τελος.Καλη εμφάνιση για τον Ταουκιδη,σε μετριότητα ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκαν οι υπόλοιποι αθλητές μας.

  Oi διαιτητες Θεοδωρου και Πετανιδου με λαθακια και για τις δυο ομαδες,που δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ...59-58

Δεκάλεπτα: 22-17, 39-24, 50-41, 59-58
Διαιτητές: Θεοδώρου-Πετανίδου Γ.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 7, Θεολόγου 5(1), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος 2, Κοσμίδης 8, Μαρλάς 14, Τασσόπουλος 6(2), Σαχινίδης 5(1), Παντούλας 2, Τσαλκιτζής, Δέλλας Θ. 2.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ(Παράδας): Κουλουμπής 6(1), Βαλεργάκης, Τσάικος 11(1), Παπασωτηρίου 7(1), Τάνης, Κωστινούδης 11, Κυπραίος 8(1), Καβράκης 14, Χασεκίδης, Κανόπουλος 1.




Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ...

25/11/12 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ...47-77
7-12,27-29,36-56,47-77
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΤΑΞΙΛΔΑΡΙΔΗΣ,ΜΙΝΗΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κουμουδης) : Mουσσας 3,Ταταριδης 2,Χριστοφορης 13(3),Χυτας.Τσεκλιδης 2,Καρασαββιδης 13),Χατζηστεφανου 7(1),Παπασυμεωνιδης 8,Λαζαρου,Τσιωρας ,Θεολογου .
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡ.(Μπουμπας): Καλαντζης 3,Δελλιοπουλος 11,Βαριτης 20,Γαβανης 2,Μελισσανιδης 3,Κουγιουμτζιδης 4,Καραγιωργος 8,Χυτας 7)1),Μελλιος 16,Νικολαιδης 3(1).

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ 15 ΚΑΙ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 Οριστικοποιηθηκαν οι ημερομηνιες για το 4ο Τουρνουα Αγαπης το οποιο συνδιοργανωνουν το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με την ακαδημια του ΝEAPOLIS BASKETBALL ACADEMY και η ακαδημια του Κεραυνου Αγιου Παυλου.Οι ημερομηνιες ειναι η 15η και η 22η Δεκεμβριου και τα γηπεδα που θα φιλοξενησουν τους αγωνες τα κλειστα της Νεαπολης και του Αγ.Παυλου.Στη φετινη εκδηλωση το παρων θα δωσει για πρωτη φορα και η ομαδα των Μαχητων Πευκων με την ακαδημια της.Ετσι το Τουρνουα Αγαπης γινετε μεγαλυτερο και αντιπροσωπευτηκοτερο σε οτι εχει να κανει με τις περιοχες του δημου μας.Στοχος των διοργανωτων  ειναι στο μελλον να συμμετεχουν ολες οι ομαδες που καλλιεργουν το μπασκετ στην περιοχη μας,καθως και να γινει αθλητικος θεσμος η εκδηλωση αυτη.

 Το προγραμμα των αγωνων θα ανακοινωθουν προσεχως και μετα απο συννενοηση των τριων ομαδων.Αυτη τη στιγμη οι εργασιες εχουν να κανουν με την αναζητηση χορηγων και την διαφημηση του τουρνουα.
                                 φωτογραφιες απο το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ


Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

 Με αφορμή πρόσφατων παραπόνων εκ μέρους προπονητή μικρής ηλικιακά αντίπαλης ομαδας,πως τάχαμου του θίξαμε το πρεστιζ του με αυτά που είχε γράψει στη λεζάντα μιας φωτογραφίας ο υπεύθυνος της ομάδας μας στο facebbok,σε σχολιασμό για το κοουτσαρισμα του προπονητή αυτου,ειπαμε να κάνουμε μια ανάλυση του θέματος τούτου...
 Με γνώμονα την καλή διάθεση και την ανωνυμοτητα  δε θα αναφερθεί το όνομα του προπονητή ,διότι πιστεύουμε πως το καλύτερο θα ήταν να ειχε σταματήσει εντος αγωνιστικού χώρου με τα καμώματα του και οχι να το τραβήξει κι εκτός...εκεί έξω είναι ενα με το πλήθος.
  Η ομάδα μας λοιπον,αυτον τον προπονητή τον εξυπηρέτησε ,διότι είχε ενα ταξίδι στο εξωτερικο,δεχθηκε να αλλάξει ημέρα και ωρα έναρξης του αγώνα που ήμασταν αντιπαλοι.Δεν εφερε αντίρρηση στην καθυστέρηση του αγωνα.Δεν δημιούργησε θέμα με την χρησιμοποίηση των 24'' μόνο στο τελευταίο διλεπτο.Δεν αντιμίλησε στις συχνές αναφορές του προς τους διαιτητές για τους αθλητές μας πως κανουν συνέχεια φαουλ.Και ολο αυτό μας έδειξε την έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο μας...Μετα απο ολα αυτά και αφού δεν είπε κάνεις τιποτα απο τους προπονητές μας γιατι τέτοια οδήγα εχουν ,αναρτήθηκε μια φωτογραφία στη σελιδα μας του facebook με την εξης λεζάντα :"ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΟ ΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,ΤΙΣ ΔΥΟ TΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ"...
  Να ζητήσουμε συγγνώμη απο τον εν λογω κύριο αν τον θίξαμε ,αλλα εμείς ήμασταν είδη θιγόμενοι απο την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χωρο,οποτε προκαταβολικά θα έπρεπε ο προπονητής αυτος να μας έλεγε οχι ενα αλλά χίλια συγγνώμη...
  Δε θέλουμε να αναφέρουμε κατι αλλο,διοτι θα μπορούσαμε να γράφουμε μερες,αλλα κάνεις δε θα το διαβαζε,αλλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε ολο το κοινό πως τούτω εδω το μπλοκ είναι ελεύθερο και μόνο φίλα προσκείμενο στο ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ,ελέγχετε απο τους φίλους και τους οπαδούς της ομάδας και δεν εχει καμία σχέση με την επίσημη θέση του συλλόγου...
   Ποια όμως θα ήταν η επίσημη θεση του συλλογου,αν βλέπαμε δωδεκάχρονα παιδιά να κλαινε??Ποια η ευθύνη των ανθρώπων αυτων που διοικούν εναν σύλλογο αν δε μπορούν να προφυλάξουν τα ιδια τα παιδιά τους???Ποια η στάση της διοίκησης αν δεν καυτηριάσει φαινόμενα ακραία εντος αγωνιστικών χωρων????Ποιος είναι ο ρόλος του προπονητή και αν εχει ευθύνη στην καλλιέργεια της προσωπικότητας των αθλητών του στις μικρές ηλικίες?????
  Εμείς δίνουμε πολυ βάση σε ολα τα παραπανω,προσεχουμε τους προπονητές μας και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους σε λογικά ορια....δεν είμαστε χουλιγκανοι, φίλαθλοι του μπάσκετ είμαστε.
  Συμφωνούμε με την λεζάντα της επίμαχης φωτογραφιες και αν ηταν στο χερι μας θα γράφαμε πολλά περισσότερα....

Μπάσκετ είναι...
διασκέδασε το...φίλε μου κύριε προπονητα...!!!


 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑΕΡΙΑ ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΟΜ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ...ΚΑΙ 63-72 ΤΕΛΙΚΟ.

  Εχθες η ομαδα μας πηρε ενα διπλο γεματο "ελπιδα".
  Εχθες οι αθλητες μας επαιξαν ετσι οπως ξερουν μονο αυτοι να παιζουν και οταν το κανουν δε χανουν ρε σεις παιδια...!!!
  Η διοικηση,ο προπονητης και οι φιλοι μας οταν γκρινιαζουν εχουν τους λογους τους...γνωριζουν τα χαρισματα αυτων των παιδιων,ξερουν τις δυνατοτητες τους και θελουν να το βλεπουν μεσα στο γηπεδο...Αυτο εγινε εχθες...Καταδρομικη επιθεση απο αερος με το Σουπερ Πουμα Παναγιωτη Κοσμιδη και αλλα 13 Φαντομ...Η χθεσινη νικη ανηκει σε ολους και σε αυτους που επαιξαν και σε αυτους που ηταν εκτος δωδεκαδας...Ολοι εχουν μεριδιο στη νικη.Μεριδιο εχει και ο κοουτς Γιαννης Γκενογλου που για ακομη μια φορα παρεδωσε μαθηματα κοουτσαρισματος και ας βγηκε με αποβολη απο το γηπεδο εξι λεπτο πριν τη ληξη του αγωνα...ο αγωνας ειχε παρει πλεον τον δρομο του.
   Σε ολο το ματς η ομαδα μας ηταν μπρωστα στο σκορ,σε καποια στιγμη πηγε και στο +12,το τελος ηταν ειδυλλιακο και η αποχωρηση της υπταμενης μεραρχιας μας ομαλη...Σε πολυ καλη μερα ολοι οι αθλητες μας,με κορυφαια εμφανιση αυτη του Σουπερ Πουμα Παναγιωτη Κοσμιδη.Εχθες ο Κοσμιδης ηταν για πολλα λεφτα,τετοιες εμφανισεις θελουμε...Αλλα και οι αλλοι αθλητες μας δεν πηγαν πισω.Σαχινιδης,Μαρλας,Λουλουδιάδης, , Τσαλικίδης , Ταουκίδης , Αβανίδης,  Παντούλας , Δέλλας Θ.και το "Βελος" Θεολογου,αλλα και οι υπολοιποι που δεν επαιξαν εδειξαν πως ηταν μεσα στο γηπεδο ψυχη τε και σώματι.
   Οι διαιτητες με λαθακια και για τις δυο ομαδες δεν επηρρεασαν το τελικο αποτελεσμα.Το Αδενδρο,ηταν οπως το περιμεναμε,μια δυναμη ομαδα με μια εδρα που λιγες ομαδες στην Α'κατηγορια εχουν...
   Αλλα ας αφησουμε το ματς στο παρελθον γιατι εχουμε την επομενη βδομαδα ενα πονηρο παιχνιδι με το Ασβεστοχωρι στην Νεαπολη . Ας κανουμε ενα καλεσμα σε ολους φιλους μας ολη την επομενη βδομαδα μεχρι το ματς της Νεαπολης,ας φερουμε φιλους και γνωστους στην Νεαπολη,ας παιξουμε ομορφο μπασκετ και ειμαστε σιγουροι πως την προσπαθεια αυτη των παιδιων θα την αγκαλιασει ολη η Νεαπολη....


ΑΔΕΝΔΡΟ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...63-72
Δεκάλεπτα: 18-16, 28-30, 38-44, 63-72
Διαιτητές: Συμεωνίδης-Τσοκόλης

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ(Ροδάς): Νίκας 5(1), Αγγελίδης, Οξούζης 15, Παπαδημητρίου 21(1), Κραμπής 6, Καλπαξής 4, Σιώμος 12, Βουρλιώτης.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης, Θεολόγου 4(1), Τσαλικίδης 5(1), Ταουκίδης 10, Αβανίδης, Σαχινίδης 3(1), Κοσμίδης 26(2), Μαρλάς 7(1), Παντούλας 7, Δέλλας Θ. 10.






                                        Η ΥΠΤΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ




Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ 2012 ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Β.Α.

 Το ΠΚ Νεαπολης και η ακαδημια μπασκετ ΝEAPOLIS BASKETBALL ACADEMY,σε συνεργασια με την ομαδα του Κεραυνου Αγιου Παυλου,πραγματοποιουν για τεταρτη συνεχη χρονια το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ,λιγο πριν τις γιορτες των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας...
 Σκοπος του τουρνουα ειναι να μαζευτουν τροφιμα για τις απορες οικογενειες του δημου μας.
 Ο ακριβης χρονος της εκδηλωσης θα ανακοινωθει..
 Αυτη τη χρονικη στιγμη ο συλλογος ειναι σε αναζητηση χορηγων...





Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.?

Η  ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK....https://www.facebook.com/PkNeapolesThessalonikesMpasket

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK...https://www.facebook.com/groups/55203179858/

TO TWITTER ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...https://twitter.com/pkneapolis

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE  ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...http://www.youtube.com/user/enwsh69?feature=mhee


ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ...
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ...!!!


(Mεχρι το καλοκαιρι θα ειναι ετοιμο και το επισημο σαιτ του μπασκετ του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ κ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ...ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΓΩΝΑ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ











Κύριε Λαζαριδη,εχθες φεύγοντας απο το γήπεδο είχατε μια κουβέντα με τον γεν.γραμματεα του συλλόγου μας κ.Αντωνη Μπόζικη και τον πρώην πρόεδρο μας κ.Λευτερη Χατζηαντωνιαδη...προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την διαιτησία σας και αυτή του συναδέλφου σας κ.Ζαχου...
 Σε καμία στιγμή δεν αμφισβήτησε η ομάδα μας τη δίκαιη νικη του Μ.Αλεξανδρου.Σε καμία στιγμη δε μπήκαμε ουτε ακόμη και τωρα θα μπούμε στη λογική κακή η καλή διαιτησια.Σε καμια στιγμή δε θα ρίξουμε τα βάρη και την ευθύνη της ήττας σε εσας.Αναλαμβανουμε πλήρως την ηττα μας, εμείς ο προπονητής και οι αθλητές μας...
 Οι πάντες πλέον γνωρίζουν πως οι παλαιές τακτικές ειναι μακριά απο εμάς.
 Παραπονα όμως δικαιούμαστε να εχουμε,παραπονα που έχουν να κάνουν με την συνολική αντιμετώπιση της διαιτησίας προς την ομάδα μας...Αισθανόμαστε πως οι διαιτητές και ανάμεσα τους κι εσείς μας βλέπουν με μισό ματι.Με το μάτι που θα έβλεπε ενας αδιάφορος και άσχετος με το μπάσκετ κάθε προσπάθεια που γίνετε εντος και εκτός αγωνιστικού χωρου.Αισθανομαστε οτι δεν έχουμε το δικαίωμα σε κακή μέρα να μπορούμε να ελπίζουμε στη νικη,κατι που γίνετε σε όλες τις άλλες ομαδες.Αισθανομαστε πως οι διαιτησίες ειναι εχθρικές απέναντι μας,χωρις να έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό.
 Οι αθλητές μας δεν έχουν ανάγκη απο "βοήθεια" απο τρίτους...οι αθλητές μας εχουν όμως το δικαίωμα να παίζουν σε γήπεδα που οι διαιτητές τους αντιμετωπίζουν ως πρωταγωνιστές και οχι ως κομπάρσους...οι αθλητές μας έχουν το δικαίωμα να ξέρουν πως θα έχουν ιση μεταχείριση και κοντά και εκτός καλαθίου...οι αθλητές μας ειναι ΚΥΡΙΟΙ.Καμια διαμαρτυρία μετά τον αγωνα.Καμια ένταση με τους διαιτητές...Απλά θέλουν και θέλουμε ΙΣΗ..ΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ...και δίκαιη...ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
 Κύριε Λαζαριδη,σας θέλουμε στο γήπεδο μέσα...σας θέλουμε στους αγώνες μας γιατί γνωρίζουμε πως μια ατυχή διαιτησία δε μπορεί να χαλάσει την προσφορά ενός ατόμου στο άθλημα που υπηρετούμε...
 Για τον συνάδελφο σας κ.Ζαχο δεν έχουμε να πουμε τιποτα,εχει πολλα ψωμιά ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο σας και τα λάθη του η οι απροσεξίες του σεβαστές αλλα όχι δικαιολογημένες.

 Παρακάτω θα σας προβάλουμε μια σειρα απο φωτογραφίες που ηταν καθαρά φαουλ.αλλα επειδή αφήσατε το σκληρό παιχνίδι δε τα σφυρίξατε...βέβαια το φύλλο αγώνα αλλα λεει.Υπαρχει και το βίντεο του αγωνα,αλλα δε θα μπούμε στον κόπο να σας το στείλουμε...εκτος και αν θέλετε να στολίσει τη βιβλιοθήκη σας.
  Τέλος θα ξαναγράψουμε πως η ήττα της ομάδας ηταν καθαρή και η νίκη του αντιπάλου δίκαιη...

                                       ευχαριστούμε πολύ και μακάρι και εκτός έδρας να έχουμε τέτοιες διαιτησίες
                                       απο το μπλοκ των φίλων του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

(τις παρακατω φωτογραφιες δε θελησαμε να τις δημοσιευσουμε εχθες με τις φωτογραφιες του αγωνα γιατι υποσχεθηκαμε στο φιλο διαιτητη,κυρι Λαζαριδη πως θα του απαντουσαμε δημοσια,υπαρχουν και αλλες αλλα ειναι πλεονασμος,οπως και το βιντεο του αγωνα...σημ.οποιος ενδιαφερετε κοστιζει 150 ευρω ;-)  ).













  

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΟΠΛΟ,ΟΥΤΕ ΒΕΛΟΣ

 Χασαμε...ισως να μη το περιμενε κανεις αυτο,αλλα εγινε...καποια στιγμη ερχετε και η ηττα και ειναι οδυνηρη.Αλλα χασαμε,δεν μας κερδισε ο αντιπαλος...ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ...ο Μεγας Αλεξανδρος παρουσιαστηκε ετσι οπως τον περιμενε ο Γιαννης Γκενογλου,μια καλη ομαδα,με εμπειρους αθλητες που δε θελουν να χανουν και με δυνατη την αισθηση της επιβιωσης...ο Μεγας επαιξε σαν Μεγας...αλλα εμεις εχθες δεν ειμασταν μεσα στο παρκε,τουλαχιστον στο δευτερο κρισιμο ημιχρονο.
 Το τελικο σκορ 66-71,ειναι περα για περα δικαιο για τις δυο ομαδες.Ας ασχοληθουμε ομως λιγο με τα δικα μας και ας αφησουμε την χαρα της νικης στον χθεσινο αντιπαλο μας.Ηταν η πρωτη φορα που μια ομαδα μας ξεφυγε στο σκορ +6 ποντους το τελευταιο διλεπτο και ηταν η πρωτη φορα που επρεπε να διαχειριστουμε ενα αρνητικο αποτελεσμα,δυστυχως η απειρια,η νευρικοτητα,η αστοχια και τα λαθη του τελους ειναι αυτα που κρινουν ενα αποτελεσμα και ειχαμε αρκετα απο αυτα στο τελος.
 Ο Γιαννης Γκενιγλου ειχε δωσει σωστα της οδηγιες του απο την αρχη της ομαδας,αλλα εμειναν μονο στα λογια...οι αθλητες μας επηρεαστηκαν απο τα γρηγορα φαουλ του Θεολογου,την δυνατη εισοδο των αντιπαλων μας και την γερη κοντρα σε ολο το ματς με αποτελεσμα σε ολο το παιχνιδι να ακολουθησουν λαθος δρομο που ο κοουτς δε μπορεσε να αλλαξει σε καμια στιγμη γιατι δεν ειχε τα εργαλεια του ετοιμα και προθυμα να ακολουθησουν.Στο τελευταιο δεκαλεπτο η αντιπαλη ομαδα για πρωτη φορα περασε μπροστα και σε ολη τη διαρκεια του ειχαμε ενα ντερμπυ το οποιο θα πρεπει να ικανοποιησε τους θεατες.
 Οι αθλητες μας υπηρχαν χρονικα σημεια του αγωνα που ηταν σαν να παρακολουθουν την εξελιξη του,δε μπορουμε να χαρακτηρισουμε καποιον κορυφαιο,αλλα απο την εχθεσινη εμφανιση μας ξεχωρησαν οι προσπαθειες των Μαρλα,Τσαλικιδη και Κοσμιδη και οπως προγραψαμε "προσπαθειες" και μονο.
 Περμενουμε περισσοτερα απο ολους,εχουν τις δυνατοτητες και το ξερουμε και το ξερουν...
 Μια ηττα δε φερνει την κταστροφη,αυτη η ομαδα στηθηκε πανω σε συντριμια και αξιζει πολλα παραπανω...
 Η επανασταση που αρχισαν δεκα πιτσιρικαδες στη Νεαπολη,εχουμε την πιστη,πως θα αλλαξει το μπασκετικο χαρτη της Θεσσαλονικης...υπομονη και θα παρουμε και θα δωσουνε τις απαντησεις τους προς καθε κατευθυνση...η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη και πρεπει να γινετε,οχι μονο στα καλα αλλα και στα ασχημα αποτελεσματα...
 Εχουμε δρομο,εχουμε διαθεση,εχουμε το μελλον μπροστα μας...
 Υ.Γ. Δε θελουμε να ασχοληθουμε καθολου σε αυτο το κειμενο με τη διαιτησια των Λαζαριδη,Ζαχου...οφειλουμε μια απαντηση στον κ.Λαζαριδη και θα τη δωσουμε σε αλλο κειμενο.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δεκάλεπτα: 24-17, 36-32, 51-51, 66-71
Διαιτητές: Λαζαρίδης-Ζάχος
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 5(1), Θεολόγου 6(2), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος, Κοσμίδης 17, Μαρλάς 10, Σαχινίδης 2, Παντούλας 8(2), Δέλλας Θ. 8.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Κοσμάς): Κλουντζός 10(1), Μήτσικας 13, Προδανάς, Ριζόπουλος , Γιαχανατζής 2, Νικολάτος, Οικονόμου 17, Μπάκος 29(3), Μελάς 2, Μαλτέσιος, Μάστορας.   






Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ-ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Με μια νεα νικη για το εφηβικο που εφτασε στις 5 και ειναι αηττητο στον ομιλο του και μια νεα ηττα για το παιδικο,συνεχιστηκαν το Σαββατοκυριακο τα πρωταθληματα της ΕΚΑΣΘ.

ΕΦΗΒΙΚΟ 10.11.12
ΗΟΟΡ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...46-55

13-17,28-27,37-45,46-55
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...ΡΑΓΙΑΣ

ΗΟΟΡ(Αραιτζογλου-Μασκλαρινος) : Μαλλιορης 13,Νικεζης 14,Σιωκακας,Καλαμποκης 12,Λιουμπουνης 2,Χατζης,Παρασκευοπουλος 5(1),Κισσας,Εμμανουηλιδης.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Ουλιος) : Καρακοτας,Μανθουδης 2,Τσαλκιτζης,Κολοκυθας 10,Καντουρης 6,Μαγγαναρης 4,Καρταλης,Καβουκης 6,Τιγκιριδης 9,Χατζηχρηστου 16.


ΠΑΙΔΙΚΟ 11.11.12
 Ν.ΡΥΣΙΟ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...66-35
18-12,32-21,46-31,66-35
ΔΙΑΤΗΤΕΣ...ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΓΡΑΙΚΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.Ρ(Καρακος) : Μιτρε 2,Τσιμιτακης,Ασλανιδης 7,Χατζηνικολαου 4,Βλαχοπουλος 7,Γερομαρκακης 9,Κυριακιδης 4,Τσιριγκακης 20(1),Αστεριαδης 2,Κορδωνιας 11.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κουμουδης) : Mουσσας,Ταταριδης,Χριστοφορης 6(1),Χυτας.Τσεκλιδης,Καρασαββιδης 15(1),Χατζηστεφανου 10(2),Παπασυμεωνιδης,Λαζαρου,Τσιωρας 2,Θεολογου 2.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΚ...ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

 Μέσα σε μια καυτή έδρα, με μια ομάδα που ήθελε τη νίκη πάρα πολύ λόγο των δυο προηγούμενων εντος έδρας ηττών της,με μια διαιτησία που παραλίγο να ήταν καθοριστική και με την πολύ καλή απόδοση των αντιπάλων παικτων,το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε μπάσκετ και πήρε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος...
 Όλα ηταν ιδανικά απο το πρώτο δεκάλεπτο που η ομάδα παίζοντας μπάσκετ άλλου επιπέδου, κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να τελειώσει με 7-25...η ψυχολογία πλεον ηταν στα ύψη και η διαχείριση του αγώνα απο τον κοουτς Γκενογλου άψογη...αν και η Επανομή προσπάθησε πολύ, έφερε το ματς σε απόσταση αναπνοής, στο τελος πάντα η ομάδα ξέφευγε και δεν έδινε τα περιθώρια στην αντίπαλο ομαδα να περάσει μπροστά στο σκορ...
 Το τελικό σκορ 52-61 είναι περα για πέρα δίκαιο αν και η διαφορά θα μπορούσε να ηταν και μεγαλύτερη .Οι διαιτητές Θεοδωρου και Καλπακης στο τρίτο δεκάλεπτο έκαναν επανωτά λάθη ,αλλα τελικά στάθηκαν στο υψος του αγωνα και δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με τον νικητή του αγώνα.
 Οι αθλητές του Γιαννη Γκενογλου παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και έτοιμοι για το ματς και δεν εδωσαν ανάσα στους αντιπάλους τους απο το πρωτο λεπτό του ματς. Κορυφαίοι οι Χαρης Μαρλας και Παναγιωτης Κοσμιδης,χωρις να ξεχνάμε την καλη απόδοση ολων των αλλων παιδιών .Άξιο ενθύμησης το τρελό ξεκίνημα του Κωστη Θεολογου στο πρώτο δεκαλεπτο και τα δυο καπάκι τρίποντα του γερο-Σαχινιδη που έδειξε πως στα δύσκολα η πείρα κάνει τη διάφορα υπέρ μας...
 Μετά την πέμπτη νικη η ομαδα φιγουράρει στην πρωτη θέση και ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα .Την επόμενη δευτέρα στο παιχνίδι της Νεάπολης με τον Μέγα Αλέξανδρο περιμένουμε ακόμη περισσότερους φιλους,γιατι αυτα τα παιδιά θέλουν τη στήριξη όλων μας...

ΕΠΑΝΩΜΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ...52-61
Δεκάλεπτα: 7-25, 24-33, 38-42, 52-61
Διαιτητές: Θεοδώρου-Καλπάκης
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ(Δεμερτζής): Αντωνιάδης 3(1), Φωτιάδης, Τουβεντζίδης 9, Αγλαμίσης Τ. 23(4), Βογιατζής 1, Πουλιανίτης 10, Παπαδόπουλος, Καβαρδίνας 2, Διαμαντής 2, Αγλαμίσης Θ. 2.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Θεολόγου 14(1), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 6, Δημητρόπουλος 3(1), Αβανίδης, Κοσμίδης 11(1), Μαρλάς 6, Τασσόπουλος 2, Σαχινίδης 10(2), Παντούλας 3(1), Δέλλας Θ. 6.



                                                             ο ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΛΑΣ
                                                        ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ