Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΗΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ...ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ



Με 28 πόντους του Χάρη Μαρλα η ομάδα του ανδρικού επέτυχε ακόμη μια νίκη έστω και στην παράταση χθες το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης ,αυτή τη φορά θύμα των αθλητών του Γιάννη Γκενογλου ήταν η φίλη ομάδα του Πανοράματος.
 Σε ένα ακόμη αγώνα εντος έδρας η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ως φυσικό επακόλουθο είχε ο αγώνας να μετατραπεί σε ντέρμπι .Δυο εύστοχες βολές του Θεολόγου έφεραν τον αγώνα στην παράταση αφού διαμόρφωσε το 62-62 της κανονικής περιόδου . Στην παράταση πιο ψύχραιμοι οι αθλητές μας, πήραν την νίκη και έδωσαν ανάσα στους φίλους που για ακόμη ένα ματς έδωσαν βροντερό παρών στο κλειστό.
 Οι αθλητές μας σε όλο το παιχνίδι κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, μακριά από τις καλές εμφανίσεις τους και ευτυχώς στο τέλος δε πλήρωσαν την εμφάνιση αυτή…Αλλά πώς να την πληρώσουν όταν δίπλα τους είχαν έναν βράχο…και αυτός δεν έκανε τη χάρη να νικήσουν οι χθεσινοί αντίπαλοι μας.Με 28 πόντους και άπιαστος σε όλο το παιχνίδι ο Χάρης δεν έκανε τη χάρη στο Πανόραμα που στο τέλος έφυγε ηττημένο από το γήπεδο .Η συνεργασία με τους συμπαίκτες του , του έδωσαν την ευκαιρία να σκοράρει από κάθε σημείο και να γίνει ο χθεσινός ηγέτης του ΠΚ…έτσι όμως είναι τα ομαδικά αθλήματα, όλο και κάποιος θα τραβήξει και θα δώσει αέρα στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Χθες ήταν η ώρα του Χάρη.
 Από το ξεκίνημα ο αγώνας έδειχνε πως θα ήταν δύσκολος. Το Πανόραμα καλοστημένο, ήρθε να διεκδικήσει τη νίκη και αν ήταν πιο τυχερό στην κανονική περίοδο ίσως και να την είχε πάρει. Από την άλλη το ΠΚ άρχισε τον αγώνα νωθρά σαφώς επηρεασμένο από την μεγάλη επιτυχία της νίκης επι του Ζέφυρου. Η αδράνεια αυτή έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του Πανοράματος να τονώσουν το ηθικό τους και να χτυπήσουν στα ισα το ματς. Το Πανόραμα χθες έδειξε πως αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και του ευχόμαστε καλή συνεχεία και επιτυχία στους στόχους του.
 Η παράταση όμως ήταν άλλος αγώνας ,παράσταση για ένα ρόλο. Οι αθλητές της Νεάπολης από νωρίς πήραν μια διαφορά 6-7 πόντων και την κράτησαν εως το τελικό 74-68.Οι φίλαθλοι που σε ακόμα ένα ματς ήταν κοντά στην ομάδα, ανακουφιστήκαν με το τελευταίο σφύριγμα, αφού φέτος έχουν παρακολουθήσει ουκ ολίγα παιχνίδια γκαρντ γκινιολ από την ομάδα μας.
 Ο κόουτς Γκενογλου χθες δεν είχε στη διάθεση του δυο αθλητές , τον Δελλα και τον Τασοπουλο  και τον Χάρη Μαρλα απροπόνητο όλη την εβδομάδα λόγο ίωσης .Είχε την ευκαιρία να παίξει εκπληκτικό αγώνα ο Χάρης Μαρλας  και έστησε όλη τη δουλειά γύρω από το πρόσωπο του. Τελικά η τακτική του τον δικαίωσε. Εκτός του ασυναγώνιστου χθες Χάρη ,οι υπόλοιποι αθλητές μας πάλεψαν αλλά δε τους πήγαινε και τίποτα . Σίγουρα δεν ήταν κάνεις σε μέρα και ευτυχώς δε κόστισε αυτό.
 Βλέποντας τον χθεσινό αγώνα και περιμένοντας τους υπόλοιπους που έρχονται ,εύκολα μπορούμε να πούμε πως έχουμε άλλους 11 τελικούς .Και σαν τελικούς πρέπει να τους πάρουμε όλοι. Διοίκηση-προπονητές-παίκτες-φίλοι.
 Οι διαιτητές Τζιμα και Κουκουλεκιδης Β. με καλά και κακά σφυρίγματα ,έδωσαν παραπάνω ανοχή στις συνεχείς διαμαρτυρίες των αθλητών του Πανοράματος .Πρέπει να πούμε μια μεγάλη αλήθεια σε αυτό το σημείο .Η έδρα της Νεάπολης είναι από τις πιο θερμές έδρες της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ΕΚΑΣΘ. Αυτό ίσως να λειτουργεί και αρνητικά πολλές φόρες προς την ομάδα μας, αφού αρκετοί διαιτητές θέλοντας να δείξουν πως δεν επηρεάζονται λειτουργούν αρνητικά κατά της ομάδας μας.Ας αποφασίσουμε όμως τι θέλουμε, κόσμο στα γήπεδα η αδειες κερκίδες ???Θέλουμε ζωντάνια, ψυχή ,ρυθμό η νεκροταφεία ???Οι άρχοντες των αγώνων και οι επικεφαλείς τους θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά  αυτό υπόψη για να μη γίνονται αδικίες προς σε καμία μεριά.Ως επίλογο οφείλουμε να γράψουμε για ένα νέο ταλέντο που βγάζει η ελληνική διαιτησία ,χθες είδαμε τον νεαρό Κουκουλεκιδη για πρώτη φορά , δεν ήταν αλάνθαστος ,κανείς δεν είναι ,αλλά αυτό το παιδί από το πρώτο λεπτό ηταν προσηλωμένο στον αγώνα ,δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει τα σφυρίγματα του και έλεγχε ολες τις φάσεις ,άψογη η συνεργασία του με την Τζημα που σίγουρα τον βοήθησε σε κάποιες φάσεις.
 Και τώρα τα Αστέρια στη Μικρα. Την προσοχή μας και όλα θα πάνε καλά….

14ΗΑΩΝΙΣΤΙΚΗ 28/1/13
 ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ 74-68(κ.α.62-62)
Δεκάλεπτα: 18-22, 38-31, 52-47, 62-62(κ.α.), 74-68
Διαιτητές: Τζίμα-Κουκουλεκίδης Β.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 8, Θεολόγου 7, Τσαλικίδης 1, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος 6(1), Κοσμίδης 5, Μαρλάς 28(1), Ζίντρος, Σαχινίδης 9(1), Παντούλας 2.
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ(Ριτζαλέου-Γιαννάκης): Γραμμένος, Μπαγκντασαριάν 10, Χρυσοχού 6, Ριτζαλέος 2, Λαζάρου 17(2), Χατζηγιαννίδης 22(4), Χαιριστανίδης 2, Ριζόπουλος 2, Τζίνης 5(1), Τσαλαγεώργος 4, Τσιτσιριγκος.


                                                             Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ












Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 'ΕΚΑΣΘ



Με τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας 21/1/13 με τον Ζέφυρο στη Νεάπολη έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος .Σε αυτό το ποστ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση για το τι επέτυχε η ομάδα μας σε αυτο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
1η αγωνιστική νίκη με το Πανόραμα εκτός, στις 1/10 .Νικήσαμε με προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο με 56-44.Ηταν η πρώτη εμφάνιση μετά την άνοδο στην Α'κατηγορια και η πρώτη εμφάνιση αρκετών παιδιών σε αυτή τη κατηγορία...η διαφορά των δυο ομάδων ηταν αισθητή και το τελικό σκορ δίκαιο.
2η αγωνιστική νίκη με τα Αστέρια εντος,με 79-74.Η πρώτη εντος έδρας εμφάνιση της ομάδας συνοδευτικέ με νικη , η οποία ήρθε μετα απο πολύ προσπάθεια.
3η αγωνιστική νίκη με τη Ν.Ραιδεστο εκτός ,με 65-53. Πολύ ωραία εμφάνιση της ομαδας σε ολο το παιχνίδι. Η "κόντρα" με τη Ραιδεστό που άρχισε απο τα μπαράζ της Β'κατηγοριας ήταν ενα πρόσθετο κίνητρο για τα παιδιά του Γιαννη Γκενογλου.
4η αγωνιστική νίκη με Κεραυνό Ωραιοκ εντος , με 83-62.Ισως η πιο άνετη επικράτηση της ομάδας σε ολο τον πρώτο γυρο.Η ομάδα χωρις να πιάσει μεγάλη απόδοση νίκησε με 20+ ποντους.
5η αγωνιστική νικη μέσα στην Επανομή επι του τοπικού Αριστοτέλη στις 5/11 με 61-52.Ακομη ενα όμορφο παιχνίδι που η ομάδα απέδωσε τα αναμενόμενα.
6η αγωνιστική η πρώτη ήττα της ομάδας και μάλιστα εντος απο τον Μ.Αλεξανδρο με 71-66. Ντέρμπι σε ολο το δεύτερο ημίχρονο. Μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι που νίκησε αυτός που έπαιξε δυνατότερα.
7η αγωνιστική νικη εκτός επι του Γαλαξία Αδενδρου στις 19/11 με 72-63 . Σουπερ εμφάνιση που έφερε και τη νικη.Η ομαδα κατάφερε να νικήσει στη δυσκολότερη  έδρα της ΑΈΚΑΣΘ.
8η αγωνιστική νίκη στο πόντο επι του Ασβεστοχωριου με 59-58. Η κακή εμφάνιση παραλίγο να στερήσει έναν πολύτιμο βαθμό απο την ομαδα.Στο τέλος η νίκη ήρθε απο τύχη.
9η αγωνιστική ,η δεύτερη ηττα μέσα στην Ευκαρπία είναι γεγονός. Το τελικό 84-81 ήρθε μετά απο ενα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Η εμφάνιση μας γιγαντιαία που όμως δεν έφερε τη νίκη.
10η αγωνιστικη.Το ρεπό με τον Ήφαιστο.
11η αγωνιστική, νίκη μέσα στους Αμπελόκηπους με 66-57 στις 17/12.Χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια η ομάδα νίκησε την Ελπίδα εκτός εδρας.Η εμφάνιση χαρακτηρίζεται μέτρια.
12η αγωνιστική ,η τρίτη ήττα της ομάδας μέσα στη Χαλκηδόνα με 73-60. Το χειρότερο αγώνα της έκανε μέσα στη Χαλκηδόνα η ομάδα.
13η αγωνιστική , νίκη επι του Ζέφυρου με 69-68.Στο θεωρητικά πιο δύσκολο εντος έδρας αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα νίκησε 2'' πριν τη λήξη του και κατάφερε να μείνει στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.


BAΘΜΟΛΟΓΙΑ Α'ΓΥΡΟΥ (13αγωνες)

) ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ..........25.....971-793.....178
2) ΖΕΦΥΡΟΣ...............24.....942-785.....157
3) ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ...........24.....880-749.....131
4) ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ........23.....839-759.....80
5) Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.....23.....833-763.....70
6) ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝ......21.....818-772.....46
7) ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ............21.....882-841.....41
8) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠ....19.....867-861.....6
9) Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ.........17.....781-827...-46
10) ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ.......17.....858-909...-51
11) ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛ.....16.....741-820...-79
12) ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ......15.....818-922..-104
13) ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡ.......15.....828-997..-169
14) ΗΦΑΙΣΤΟΣ..............0........0-260..-260

 Το 10 νικες και 3 ηττες ειναι ενας θετικος απολογισμος που ομως θα μπορουσε να ηταν ακομη καλυτερος...Με λιγη περισσοτερη προσοχη η ομαδα ισως παει καλυτερα στον δευτερο γυρο που αρχιζει την Δευτερα 28/1...


Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ-Ο 13ος ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ


 Όταν πέφτεις απο τον Όλυμπο και σταματάς όρθιος τοτε μόνο άθλος μπορεί να λογιστεί...Εχθες το βράδυ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ειδε ολος ο κόσμος -και ηταν αρκετός- που βρέθηκε στο κλειστο της Νεαπολης,τον 13ο άθλο του Ηρακλη,μονο που στο ρόλο του ημίθεου ηταν τα παιδιά του Γιαννη Γκενογλου.Η νίκη για την Νεάπολη με 69-68 στο ντέρμπι με τον πρώτο Ζέφυρο, γι αυτούς που γνωρίζουν δεν ειναι καθόλου τυχαία...είναι το αποτέλεσμα του σκληρού iιδρώτα ,της επίμονης εργασίας και των αμέτρητων κοπιαστικών προπονησεων,των τελευταιων δυο χρονων.Βεβαια οι Κασσάνδρες δε θα παψουν να μιλούν και το ξερουμε,αλλα δε μας χαλά καθόλου...γουστάρουμε που είμαστε στο μάτι του κύκλωνα - εσεις μιλάτε ,διαφήμιση μας κάνετε-.
 Ακόμη και στο -16 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ,κάνεις δε πίστεψε πως η ομάδα θα έχανε εχθες το βραδυ .Οι αθλητές μας λύσσαξαν ,οι προπονητές μας πορωθηκαν,η κερκίδα -ΩΩΩΩΩΩΩ-
η κερκίδα ο έκτος και βασικότερος παίκτης μας....και απο το -16 τσουκου τσουκου η διαφορά επεφτε.Στο τελευταίο πλέον δίλεπτο ο αγώνας ηταν οτι καλύτερο έχουμε παρακολουθήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α'κατηγοριας και το τέλος του αγώνα πραγματικά Χιτσκοκικο .Μετά απο το 67-68 με βολή του Σουπερ Πουμα Κοσμιδη,ο Παναγιώτης χάνει τη δεύτερη βολή και εκ του θαύματος μέσα στους ψηλούς του Ζέφυρου ο ΣΡΕΚ Ταουκιδης ,παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και δίνει ασσιστ στον γερόλυκο-Σαχινιδη.Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΣΑΧΙ ΠΟΤΕ.Και με την εύστοχη προσπάθεια του έκανε το 69-68 -βίντεο των τελευταίων 30'' στο youtube- αφήνοντας 2'’ στους εμβρόντητους Ζεφυρινους...ο Χαρτοπουλος το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να πετάξει τη μπάλα απο το κέντρο...ο χρόνος μηδένισε στο 69-68 και διακόσιοι φίλοι της ομάδας έγιναν μια αγκαλιά με τα παιδία του Γιαννη Γκενογλου.
 Χθες βιώσαμε αυτο που γράφεται χρόνια τώρα...η αξία της νίκης εχει να κάνει με τον τρόπο και τον αντίπαλο .Ο Ζέφυρος ειναι ίσως η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει και χρειάστηκε πολύ δουλειά απο τους αθλητές μας για να πάρουν το ροζ φύλλο αγωνα.Σιγουρα θα μπορούσε να φύγει νικήτρια η ομάδα του Ζεφυρου,αν μπορούσε να διαχειριστεί τη διαφορά των 16 πόντων που είχε πάρει, σίγουρα η τύχη χαμογέλασε στο τέλος την ομάδα μας,αλλα έτσι είναι το μπάσκετ. Η τύχη είναι με τους τολμηρούς, τους μαχητές και τους ικανότερους. Και αποδείξαμε πως και τολμηροί ήμασταν και μαχητές  αλλα και ικανότεροι στο τελος.Η ομαδα του Π.Γεωργιαδη παραμένει ενα απο τα φαβορί του πρωταθλήματος ,με 12 ισάξιους αθλητές, τους ευχαριστούμε για το θέαμα που είδε ο κόσμος της Νεάπολης εχθες το βράδυ...δε κρυφτήκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έπαιξαν ενα ωραίο και σύγχρονο μπάσκετ.
 Ας έρθουμε όμως στα δικά μας.
 Παιδιά ,σας ευχαριστούμε...!!!Δείξατε στο κόσμο που ήρθε να σας δει,πως αξίζετε για την τιμή που σας έκανε...γιατί ειναι τιμή που έστω και ένας φίλαθλος ερχετε να σας δει...!!!Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και για εσάς ερχετε ο κόσμος στο γήπεδο...και αυτο που κάνατε χθες είναι το καλύτερο που μπορείτε να δώσετε στους φιλάθλους...Μεγάλο μπάσκετ, απίστευτες ανατροπές ,πώρωση και πάθος...Ναι , εχθες το πάθος σας το μεταφέρατε στους φίλους μας, η πώρωση σας ηταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα ολων στην κερκίδα...και μαζί με τον αγώνα κερδίσατε και τους φίλους μας...
 Ο Γιαννης Γκενογλου και οι παίκτες του χθες είχαν σεληνιαστεί...και ο γερόλυκος Σαχινιδης πήρε στο τέλος το νέκταρ απο τους αντιπάλους και το πρόσφερε στη Νεαπολη.Αν και το πρώτο ημίχρονο ηταν κακό για την ομάδα μας στο δεύτερο είδαμε πράγματα και θαύματα ,που ούτε και αυτη η καταπληκτική ομάδα του Ζέφυρου δε μπόρεσε να αντισταθεί...Ολοι οι παίκτες εχουν το μερίδιο τους στην επιτυχία, με καλές και κακές στιγμές αλλα με πίστη για τη νίκη...
 Οι διαιτητές Συμεωνιδης και Τσιρτσιμαλης δεν επηρεάστηκαν απο το κοινό της Νεάπολης ,που όμως σίγουρα εως ενα βαθμό επηρεάστηκαν οι αντίπαλοι παίκτες.
 Το πρωτάθλημα ξανά απο την αρχή λοιπόν ,ο πρώτος γύρος τελείωσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαστε 2 ήττες πίσω απο τον πρώτο...αν υπάρξει η κατάλληλη προσοχή τοτε μπορεί να μιλάμε για ακόμη καλύτερες μπασκετικες μέρες για την Νεάπολη. Ο επόμενος αγώνας με το Πανόραμα ας είναι μια νέα αρχή για το καλύτερο...αν είμαστε σοβαροί δε φοβόμαστε κανέναν και αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας τότες....

Δεκάλεπτα: 14-23, 31-40, 57-61, 69-68
Διαιτητές: Συμεωνίδης-Τσιρτσιμάλης
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης, Θεολόγου 3(1), Τσαλικίδης 5(1), Ταουκίδης 7, Κοσμίδης 14(1), Μαρλάς 15(1), Τασσόπουλος, Σαχινίδης 23(5), Παντούλας 2, Δέλλας Θ.
ΖΕΦΥΡΟΣ (Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος 7, Μυλωνάς, Αλεξανδρίδης 6, Μιχαηλίδης 5(1), Σουλάκης 3(1), Σπυρόπουλος 23(2), Χαβιαρόπουλος 2, Νικολαϊδης 7, Χαρτόπουλος 12(1), Μέντης, Παπανδρέου 3,.


                                                    ο γερολυκος Γιωργος Σσχινιδης

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ...ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΜΕ 73-60

 Η τριτη ηττα στο φετινο πρωταθλημα της Α'ΕΚΑΣΘ ειναι γεγονος.Οπως ειναι γεγονος πως η ηττα αυτη ηρθε μετα απο ενα κακο παιχνιδι και με μια βυθιση στο τελευταιο δεκαλεπτο.H ομαδα εχασε μεσα στη Χαλκηδονα με 73-60.
 Στο τελευταιο δεκαλεπτο η ομαδα εδειξε φανερη αδυναμια στη διαχειριση του και η ηττα ηρθε απολυτα φυσιολογικα.Οι πολλες χαμενες βολες-18 σε ολο τον αγωνα-,η κακη αμυντικη λειτουργια μας και η ψυχολογια που δεν ειχαν οι παικτες μας απο την αρχη του ντερμπι,μας εφεραν στην πεμπτη θεση με μια τριτη ηττα,η χειροτερη μεχρι τωρα απο αποψη διαφορας ποντων...
 Ο αντιπαλος ειχε σε επιθετικο οιστρο τους Τουλουμη-26π- και Μπαγκι-24π- χωρις να μπορεσουμε να τους σταματησουμε ιδιως στο τελευταιο δεκαλεπτο που τα τριποντα του δευτερου εδωσαν μια διαφορα στην Χαλκηδονα.
 Η ομαδα μας παρα τα μετρια επιπεδα στα οποια αγωνιζοταν στα πρωτα τριαντα λεπτα,ελεγχε το ματς.Το ημιχρονο ηταν 35-35,ενω η ληξη του τριτου δεκαλεπτου μας βρηκε πισω με 51-49.Η αποβολη με 5 φαουλ του κορυφαιου μεχρι τοτε αθλητη μας Χαρη Μαρλα ισως να επηρεασε την ομαδα,μετα αμως την αποβολη του δε βρεθηκε εστω κι ενας αθλητης να σηκωσει το βαρος του χθεσινου δυσκολου αγωνα.
 Ο κοουτς εχει βρεθει και αλλες φορες στη δυσκολη θεση της διαχειρισης της ηττας ενοψη ενος επομενου δυσκολοτερου αγωνα και θα δουμε πως θα λειτουργησει ολο αυτο μεχρι την ερχομενη Δευτερα και στο ματς "φωτια" με την ομαδα του Ζεφυρου στη Νεαπολη.
 Περισσοτεροι οι φιλοι μας σε ακομη ενα εκτος εδρας ματς,εδειξαν πως αγαπανε αυτη την ομαδα,ειναι κοντα στα παιδια και δεν τους ενδιαφερει η αποσταση στην οποια καλουνται για να πανε.Οπως εχουμε ξαναγραψει,η μεγαλυτερη επιτυχια αυτης της ομαδας ειναι πως καταφερε να ενωσει το ΠΚ και να γινει μια γροθια σε ολα τα επιπεδα του.
 Ειμαστε σιγουροι πως οι αθλητες μας,οι προπονητες μας και φιλοι μας στο επομενο ματς θα τα δωσουν ολα για τη νικη...μια νικη που θα ισορροπησει την χθεσινη ηττα...
 Οι διαιτητες Λαζαριδης και Μοσχοτογλου,εγερναν προς τη γηπεδουχο ομαδα,αλλα δεν ειχαν ρολο στη διαμορφωση του τελικου σκορ...ισως η δικη μας κακη εμφανιση καλυψε τα οποια αρνητικα τους σφυριγματα.Στο σημειο αυτο θα γραψω κι ενα στατιστικο...η ομαδα με τον Λαζαριδη σε 5 παιχνιδια τα τελευταια 2 χρονια εχει κερδισει μονο μια φορα...στο περσινο μπαραζ μεσα στη Ν.Ραιδεστο...τυχαιο?δε νομιζω.


                                                                 ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΛΑΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ...93-84
Δεκάλεπτα: 25-22, 53-41, 78-56, 93-84
Διαιτητές: Ζαγορίδης-Γραικός

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 17(3), Θεολόγου 8(2), Τσαλικίδης 5(1), Ζήντρος 4, Κοσμίδης 16(2), Μαρλάς 5(1), Δέλλας Μ. 6, Τασσόπουλος 8(1), Σαχινίδης 7(1), Μπαξεβάνης, Παντούλας 4, Δέλλας Θ. 13(1).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Αποστόλου): Αναστασιάδης, Αγγελόπουλος 2, Καλτσούνης 10(2), Βάσσης 12(3), Μαύρος 19(2), Μαρβάκης 5(1), Παντέλογλου 14(3), Γκαβανόζης 12(2), Στάθης Α. 10

Ευχαριστήριο του προεδρου και του Δ.Σ. του ΠΚ Νεάπολης στην Ε.Δ.ΟΜ.ΑΚ.

Ο πρόεδρος κ.Χρονης Μακριδης και το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης ευχαριστούν για ακόμη μια φορά τα παιδιά της Ε.Δ.ΟΜ.ΑΚ. για την στήριξη τους και την παρουσία τους στους αγώνες της ομάδας με την κάλυψη των πρώτων βοηθειών προς τους αθλητές σε περίπτωση ανάγκης.