Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

social media του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και των φιλων του






Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...



 Ο τελικός του κυπέλλου δεν θα έρθει για φέτος στην ομάδα μας, χάθηκε μαζί με το χθεσινοβραδινό ματς για την ομάδα μας. Η Ευκαρπία πήρε τη νίκη και μαζί όλα όσα φέρνει σε μια ομάδα ένας τελικός. Το τελικό 52-63 έφερε χαρές στους νικητές και στενοχώρια στους ηττημένους. Αλλά τι προηγήθηκε για να χάσει η ομάδα μας τον χθεσινό ημιτελικό του κυπέλλου???
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
 Η αλήθεια είναι πως η ομάδα ήταν κουρασμένη μετά τον αγώνα με τη Χαλκηδόνα την Τετάρτη και την υπερπροσπάθεια που είχε καταβάλει, δεν είχε το περιθώριο της ανασύνταξης των δυνάμεων της έτσι βασικοί παίκτες δεν είχαν τη δύναμη να παίξουν μέσα σε ένα σαρανταοκτάωρο δεύτερο δύσκολο παιχνίδι. Απεναντίας ο αντίπαλος ήταν ξεκούραστος.
 Η αλήθεια είναι πως σε ένα ματς με μια από τις καλύτερες ομάδες της Α’κατηγοριας πρέπει να είσαι 100% έτοιμος κι εμείς με τους τραυματισμούς του τελευταίου διαστήματος δεν το είχαμε αυτό.Οι τραυματισμοί άφησαν πίσω βασικούς αθλητές μας που παρά την προσπάθεια τους ήταν αρκετά μακριά από τα δεδομένα τους.
 Η αλήθεια είναι πως οι αντίπαλοι μας έχουν καλύτερες δημοσιές σχέσεις από την ομάδα μας. Μια ομάδα που βάζει το χέρι στη τσέπη οφείλει να είναι προετοιμασμένη από κάθε άποψη. Και η Ευκαρπία δε παίζει κανένα αγώνα στη τύχη. Και ένας αγώνας δεν είναι μόνο το σαρανταλεπτο αλλά και αρκετές ημέρες πριν από αυτό.
 Η αλήθεια είναι πως οι διαιτητές ανέχτηκαν το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντίπαλων μας. Αυτό έχει να κάνει και με όλα τα παραπάνω. Ήρθε και έδεσε. Οι διαιτητές χθες έδωσαν ανοχή στο πολύ σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα η ομάδα να μπλοκάρει και να επιχειρεί σουτ από απόσταση.
 Η αλήθεια είναι πως ο αντίπαλος κόουτς έχει την εύνοια των διαιτητών. Αυτό δε το λέμε μόνο εμείς. Πήρε η ομάδα του τα σφυρίγματα όταν τα ήθελε. Έτσι κι αλλιώς έχει καλή ομάδα, αν έχει και μια μικρή βοήθεια, αυτό φτάνει.
 Η αλήθεια είναι πως η κάλυψη από άνωθεν προς τους αντίπαλους χθες ήταν τεράστια. Έδειχνε σαν κάποιοι να μην ήθελαν να περάσει η Νεάπολη στο τελικό. Αυτή είναι η εντύπωση που επικράτησε σε όλο τον αγώνα αλλά και που επικρατεί μέχρι και τώρα. Μακάρι να είναι μόνο εντύπωση.
 Η αλήθεια είναι πως η Ευκαρπία μας έχει πάρει τον αέρα. Δύσκολα μεν αλλά στο τέλος νικά. Εδώ και δυο χρόνια έχουμε χάσει όλες τις αναμετρήσεις μεταξύ μας.
 Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν εκτιμάτε η προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και γι αυτό δεν έχει και την απαιτουμένη μπασκετικη στήριξη. Κάποιοι μας θεωρούν πολύ μικρούς και κάποιοι αλλοι εχθρούς των στόχων που έχουν βάλει.
 Η αλήθεια είναι πως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να γίνουμε πολύ καλύτεροι από τους αντίπαλους μας ,ώστε να έχουμε το δικαίωμα της ισης μεταχείρισης. Μόνο με τη δική μας αξία μπορούμε να κλείσουμε στόματα και μάτια.
 Η αλήθεια είναι πως το μπάσκετ είναι παιχνίδι με κανόνες. Όταν καταστρατηγούνται οι κανόνες τότε το παιχνίδι δε λέγετε μπάσκετ.

 Βεβαία όλες αυτές οι αλήθειες είναι καθαρά υποκειμενικές. Είναι οι απόψεις όπως τις βιώνουμε εμείς, οι φίλοι του ΠΚ, που όμως έχουμε και άποψη και γνώμη και αυτό απορρέει από την τριαντάχρονη ενασχόληση μας με την ομάδα και το μπάσκετ. Δε ζητούμε να έχουμε συμμάχους στις απόψεις μας. Ξέρουμε πως τους έχουμε και ας μη το φωνάζουν δυνατά. Όλοι ξέρουν πως τα γρανάζια του μπάσκετ δεν γυρίζουν μόνο με την προσπάθεια εντος γηπέδου, αλλά και με πολλά σκουντήματα εκτός γηπέδου.
Εμείς θα συνεχίζουμε να δίνουμε τους αγώνες μας εντος των αγωνιστικών χώρων, να φωνάζουμε όταν υπάρχει αδικία και να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει όταν πρέπει .
Μόνο αυτό μας έχει μείνει και αυτό δε θα μας τι στερήσει κάνεις…



Και κάτι τελευταίο με τους αυλοκόλακες τις από εδώ πλευράς…Δε καταλαβαίνετε πως έχει τελειωσει αυτό το παιχνίδι κύριοι???? Τόσα χρόνια τι καταφέρατε με τις πολιτικές σας??? Αφήστε το μπάσκετ να προχωρήσει και αν αξίζουμε θα πάρουμε αυτό που πρέπει και αν δεν αξίζουμε χίλια χρόνια να μη πάρουμε τίποτα…Θα έχουμε ψηλά όμως το κεφάλι.


 ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ...52-63
Δεκάλεπτα: 24-17, 33-36, 48-54, 52-63
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης-Κουκουλεκίδης Β.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 6, Θεολόγου 15(4), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 4, Κοσμίδης 10(2), Μαρλάς 11, Τασσόπουλος, Σαχινίδης 4, Ζήντρος, Παντούλας, Δέλλας Θ. 2.
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Πετρόπουλος): Χατζημιχαηλίδης Δ. 13(3), Τσάφαρης 6, Κουπαράνης 8, Γκουντινάς 2, Χατζημιχαηλίδης Ν. 14(1), Παπαευαγγέλου 14, Στυλιανίδης 6.



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ...



 Μεγάλη πρόκριση πετυχε η ανδρική μας ομάδα για την φάση των «8» του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ μέσα στη Χαλκηδόνα επί της τοπικής ομάδας με τελικό σκορ 50-54.
 Παρά το όσο μύρια που πέρασε η ομάδα αυτή τις τελευταίες δέκα ημέρες βρήκε το ψυχικό σθένος και νίκησε περνώντας μέσα από τη Χαλκηδόνα και παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ.
 Μεγάλη η συμβολή του προπονητή μας Γιάννη Γκενογλου που όλες αυτές τις ημέρες σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας φρόντισε να περάσει η μπόρα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τον σύλλογο…Η σημερινή (χθεσινή) πρόκριση της ομάδας οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια αυτή του προπονητή της ομάδας μας ,αλλά οφείλετε και στην ενέργεια που καταθέσαν οι αθλητές μας εντος γηπέδου, στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά…η νίκη είναι δική τους,η πρόκριση είναι δική τους…η χαρά είναι για όλη τη Νεάπολη…!!!
 Σε μεγάλη ημέρα ο Σαχινιδης σε άμυνα και επίθεση ,έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα. Η επιστροφή του Χάρη Μαρλα σε επίσημο αγώνα μετά από ένα μήνα ήταν τονωτική ένεση προς τους συμπαίκτες του. Η φιλότιμη προσπάθεια του Βαγγελη Τσαλικιδη ήταν τεράστια. Η παρουσία των άλλων παιδιών καταλυτική…Δε θα μπορούσε αυτή η ομάδα να χάσει σήμερα-χθες-παρά το κακό ξεκίνημα κα το 10-3 η ομάδα πήρε μπροστά ,πάλεψε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο την κατάλληλη στιγμή πέρασε στο σκορ και μετά ολο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι…ίσως το καλύτερο παιχνίδι κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ για φέτος….
 Η ομάδα της Χαλκηδόνας στηρίχτηκε στο γνωστό τρίο των Μπαγκι,Τουλουμη και Γουνιωτη αλλά εκτός του πρώτου οι άλλοι δυο δεν ήταν σε καλή ημέρα…έτσι παγιδεύτηκαν στην καλή αμυντική διάταξη της ομάδας μας…
 Οι διαιτητές του αγώνα Μοσχοτογλου και Μανιος προσπάθησαν να μη κάνουν το μεγάλο λάθος κάτι που το κατάφεραν. Κάνεις δε περιμένει από τους ανθρώπους αυτούς να είναι αλάνθαστοι , αλλά και κανείς δε θέλει οι διαιτητές να είναι αυτοί που θα κρίνουν τη μοίρα ενός αγώνα…Σήμερα –χθες- οι διαιτητές σχεδόν τα κατάφεραν.
 
Και τώρα τι…???
Τώρα η ομάδα την Παρασκευή το βράδυ παίζει στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Ευκαρπία…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…
Ραντεβού στη Νεάπολη την Παρασκευή στις 9 παιδιά…

 ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "8"
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...50-54
Δεκάλεπτα: 13-11, 26-24, 38-36, 50-54
Διαιτητές: Μοσχοτόγλου, Μανιός

Χαλκηδόνα (Τουλούμης): Τουλούμης 10, Τέντζος 3(1), Μπάγκι 21(4), Ντινάκος, Παραλικάκης 10(1), Παπουλίδης 1, Τσαλώνης, Λαΐδης 2, Γουνιώτης 3.
ΠΚ Νεάπολης (Γκένογλου): Λουλουδιάδης, Θεολόγου 3(1), Ταουκίδης 6, Κοσμίδης 11, Παντούλας, Δέλλας Θ. 5(1), Σαχινίδης 15(3), Τσαλικίδης 2, Τασόπουλος, Μαρλάς 12(1).


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Στα πλαισια της ημερας της γυναικας το ΠΚ Νεαπολης οργανωσε τουρνουα τζουντο προς τιμη της στις 10/3...το τουρνουα εγινε στο κλειστο γηπεδο της Νεαπολης με πολλες συμμετοχες απο ολη την Ελλαδα...
 Η εκδηλωση ειχε μεγαλη επιτυχια και αρκετος ηταν ο κοσμος που παρακολουθησε τους αγωνες...























ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ...



 Μετά την ήττα από το Άδενδρο μέσα στη Νεάπολη με 54-62 ,οι όποιες ελπίδες για διεκδίκηση κάτι καλύτερου σε σχέση με την κατηγορία έχουν πλέον εξανεμιστεί…
 Η ομάδα μας τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει τους υπόλοιπους αγώνες χωρίς άγχος και να μας δείξει πως το καλό μπάσκετ που έπαιξε στα δυο τρίτα του πρωταθλήματος μόνο τυχαίο δεν ήταν.
 Τη Δευτέρα η ομάδα μας έχασε κάτω από το βάρος της πίεσης, των πολλών τραυματισμών ,της άσχημης ψυχολογίας από την προηγούμενη αγωνιστική και την καλή εμφάνιση των αντίπαλων της…αν και ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερες περγαμηνές, ήταν αρκετά δυνατός και ενδιαφέρον για τους φίλους του μπάσκετ. Τελικά η ομάδα του Άδενδρου χάρηκε την νίκη αφήνοντας μια πικρία στους αθλητές μας που τουλάχιστον δεν έχασαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα…
 Η συνεχεία του πρωταθλήματος έχει γίνει μια τυπική διαδικασία που όμως ποτέ δε ξέρει κανείς τι εκπλήξεις θα φέρει…την περσινή χρονιά ανέβηκαν τέσσερεις ομάδες και με την αβεβαιότητα που επικρατεί και φέτος περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις .
 Τώρα πλέον η ομάδα θα αγωνιστεί  για την ΤΙΜΗ της και την ΥΠΟΛΗΨΗ της….και θα προσπαθήσει για την καλύτερη βαθμολογική της θεση...
 ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΔΕΝΣΡΟ...54-62
Δεκάλεπτα: 20-18, 29-28, 41-43, 54-62
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης-Λόρτος
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 1, Θεολόγου 10(2), Τσαλικίδης, Ζήντρος, Ταουκίδης 12(1), Κοσμίδης 13(2), Δέλλας Μ., Τασσόπουλος 3(1), Σαχινίδης 7(1), Παντούλας 6, Δέλλας Θ. 2.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ(Ροδάς): Αγγελίδης, Οξούζης 13, Μωϋσιάδης 6, Παπαδημητρίου 10, Κραμπής 12(1), Καλπαξής 9(1), Σιώμος 12.


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

HARLEM SHAKE PK NEAPOLIS THESSALONIKIS











 


 δειτε το βιντεο του Harlem Shake PK Neapolis Basketball




Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ΑΠΟ ΤΟ ΠΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3/13

Τουρνουά γυναικών  διοργανώνει ο ΣΑΠΚ Νεάπολης στις 9 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη
και είναι αφιερωμένο στην ημέρα της γυναίκας...
...«Γιατί η νίκη είναι γένους θηλυκού»...

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΩΣ ΤΟ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ΤΟΥ ΜΕΡΜΥΓΚΑ...



 Χάσαμε παιδιά….ο Μέγας μας πήρε ένα ακόμη ίδιο παιχνίδι χωρίς να είναι καλύτερος μας…το 67-63 του χθεσινού αγώνα μπορεί να πείραξε, αλλά είναι και ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε όλοι μας. Ένα μάθημα αθλητικής παιδείας , αθλητικής συμπεριφοράς και σεβασμού. Όχι πως δεν τα έχουμε όλα τα παραπάνω ,αλλά δεν είναι κακό που και που να θυμόμαστε και μερικά πράγματα…Αθλητικής παιδείας γιατί ο αντίπαλος έχει χρόνια εμπειρίας σε σχέση με εμάς κάτι που επηρεάζει την συμπεριφορά του εντος του γηπέδου και που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ώστε να σεβόμαστε τον αντίπαλο και όχι να τον παίρνουμε για εύκολο…
 Χθες το παιχνίδι ήταν καθοριστικό για τη συνεχεία του πρωταθλήματος, οποία ομάδα θα έχανε ,έμενε σχετικά πίσω στη βαθμολογία. Κακές επιλογές στο τέλος από τους αθλητές μας έδωσαν το δικαίωμα στους αντίπαλους να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
 Είναι το βάρος της ευθύνης, είναι η βαθμολογική θέση ,είναι οι απουσίες από τραυματισμούς, είναι η απειρία, είναι το άγχος του τελευταίου σουτ η είναι και όλα μαζί αυτά που τελικά δεν μας έδωσαν τη νίκη…???Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Γκενογλου έχει αρκετή δουλειά ακόμη με αυτά τα παιδιά ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που πραγματικά θέλουμε όλοι μας…Και ο ίδιος και η διοίκηση και ο κόσμος μας είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά…Όλοι έχουμε την υπομονή να περιμένουμε για να δούμε το μπάσκετ που έχουμε στο μυαλό μας…όχι πως δεν έχουν κάνει αρκετά μέχρι τώρα, αλλά ξέρουν και οι ίδιοι πως είναι για πολύ περισσότερα…Υπομονή.
 Τέτοια παιχνίδια μας κάνουν καλύτερους και τέτοιες ήττες μας πεισμώνουν περισσότερο…Ας κρατήσουμε και ας διαφυλάξουμε την ομάδα μας σαν κόρη οφθαλμού και θα δούμε όλοι μας το αποτέλεσμα…Η ομάδα αυτή είναι η καλύτερη ομάδα του ΠΚ όλων των εποχών και δεν ασελγούμε την ιστορία όταν το γράφουμε. Είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών γιατί είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου, χωρίς μεταγραφές, χωρίς σπρωξίματα και χωρίς τυμπανοκρουσίες…Είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών του ΠΚ ,γιατί είναι 100%  ΝΕΑΠΟΛΗ.
 Έχουμε και λέμε λοιπόν, δεν μας ενδιαφέρει τι θα πουν η τι ζητούν οι αντίπαλοι μας ,έχουμε ακόμη επτά αγώνες και θα νικήσουμε και τους επτά…δεν έχουμε πλέον να χάσουμε τίποτα ,απεναντίας έχουμε να κερδίσουμε πολλά και τα θέλουμε όλα…
 Κλείνοντας το μικρό αυτό σχολιασμό δε θα θέλαμε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός της απρέπειας του Μερμυγκα του έφορου του Μ.Αλεξανδρου…σεβόμενοι την ανακοίνωση του Γ.Γ. ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ θα πούμε μόνο δυο λέξεις…
  ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΡΜΥΓΚΑ ΤΙ ΛΕΣ,ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ.
Όσο για την δημόσια συγγνώμη του οι φίλοι της Νεάπολης σαν κοροϊδία μόνο μπορούν να την εκλάβουν έτσι όπως την κατάθεσε…”Αν θεωρείται υποτιμητικό για τους αντιπάλους ζητώ δημόσια συγνώμη γι αυτό”…
 Παρακατω πααθετουμε τη δηλωση του Γ.Γ.του συλλογου και τη "συγνωμη " για τα ματια του κοσμου του Μερμυγκα...
 ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ:"ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ Η ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ..."ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"...ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΔΑ...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΕΠΙΦΩΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΟΔΕΚΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ..."

ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ:


«Η φράση αυτή ειπώθηκε πάνω στην ένταση του αγώνα. Είναι γεγονός ότι μου ξέφυγε και δεν έπρεπε να την πω. Αν θεωρείται υποτιμητικό για τους αντιπάλους ζητώ δημόσια συγνώμη γι αυτό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το φίλο σωματείο του ΠΚ Νεάπολης». 
 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...67-63
Δεκάλεπτα: 12-17, 29-30, 43-45, 67-63
Διαιτητές: Κατσιάνης-Τζιοπάνος Γ.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Κοσμάς): Κακαλιάντης, Κλουντζός 17(2), Μήτσικας 15, Γιαχανατζής 13(1), Νεράντζης, Καλούδης, Μπάκος 8, Μελάς 4, Χρίστογλου 4, Μαλτέσιος 2.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 2, Θεολόγου 5, Τσαλικίδης 3, Ταουκίδης 11, Δημητρόπουλος 6, Κοσμίδης 20(2), Σαχινίδης 8, Δέλλας Θ. 8.