Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ



 Ήττα για το ανδρικό μας και μάλιστα με την χειρότερη δυνατή εμφάνιση που θα μπορούσε να κάνει…..το τελικό 36-64 τα λέει όλα…
 Η τελευταία εντος έδρας εμφάνιση της ομάδας μας δεν έγινε ποτέ. Ο προπονητής ,οι παίκτες και όλη η διοίκηση είχαν ήδη ξεκινήσει τις πασχαλινές γιορτές τους…έτσι η ομάδα της Χαλκηδόνας είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ και νίκησε χωρίς καν να ιδρώσει. Τα άλλοθι περί τραυματισμών, περί απουσιών καταρρέουν, μιας και θα μπορούσαμε να τα επικαλεστούμε αν η ομάδα αγωνιζόταν και έχανε από τις αδυναμίες της. Εδώ χάσαμε χωρίς να αγωνιστούμε…Η αρνητική εξέλιξη ίσως χρειάζεται ανάλυση, αλλά όχι από εμάς, αλλά από αυτούς που είναι μέσα στα πράγματα της ομάδας…Εμείς θέλουμε να βλέπουμε μπάσκετ, κάτι που χθες δε το είδαμε…ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ...
 Όσο αφόρα τον κόσμο της ομάδας, στο τελευταίο παιχνίδι της, έδωσε ακόμη μια φορά το παρών του…του χρόνου θα είμαστε ακόμη περισσότεροι…

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ...36-64
Δεκάλεπτα: 5-16, 11-30, 26-47, 36-64
Διαιτητές: Θεοδώρου-Παπαδόπουλος Χ.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 4, Θεολόγου 6(2), Τσαλικίδης 5, Ταουκίδης 4, Κοσμίδης 4, Μαρλάς 2, Τασσόπουλος 2, Σαχινίδης 9(1), Μπαξεβάνης, Ζήντρος, Παντούλας, Κολοκυθάς.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ(Τουλούμης): Τουλούμης 17(1), Τέντζος 17(4), Μπάγκι 8(1), Ντινάκος 3, Παραλικάκης 1, Παπουλίδης, Λαϊδης 4, Γουνιώτης 11, Τσαλώνης 3(1).

                                                 ΑΠΟΝΤΕΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ...



Σήμερα το μπλοκ μας δε θα ασχοληθεί με το χθεσινό αγώνα της ομάδας μας και τη νίκη της επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 67-62…Δεν θα έχει κάνεις τη διάθεση να διαβάσει κάτι από ένα παιχνίδι που ήταν ρουτίνα και για τις δυο ομάδες…Δε θα ήθελε κάνεις να διαβάσει το σχόλιο μας μετά από ένα ακόμη τραυματισμό στην ομάδα…Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο κάνεις δεν ασχολήθηκε με τον αγώνα ,δεν είχε κάνεις το κέφι ,την όρεξη  και το ενδιαφέρων για το συγκεκριμένο ματς…οι σκέψεις όλων ήταν στο νοσοκομείο ,μαζί με τον Θωμά Δελλα που προσκομίστηκε μετά από τον τραυματισμό του με ασθενοφόρο.
 Είναι πραγματικά κρίμα να τραυματίζονται αθλητές πολύ δε μάλιστα, παιδιά της ομάδας μας…πιστεύουμε αν και είμαστε σίγουροι πως η διοίκηση θα κάνει το καθήκον της.
 Αυτός είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός της ομάδας φέτος, τέτοια γκαντεμιά δε ξαναείδαμε…
 Δυο παιχνίδια ακόμη παιδιά υπομονή….να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε πόσοι θα μείνουμε. Από το επόμενο ματς όλοι ματοχαντρο….

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ...67-62
 Δεκάλεπτα: 24-11, 37-26, 55-42, 67-62
Διαιτητές: Γαζέτας Α.-Ιγνατίου
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 9(1), Θεολόγου 14(3), Τσαλικίδης, Κολοκυθάς, Ταουκίδης 4), Σαχινίδης 10(2), Μπίτρος, Κοσμίδης 13(1), Μαρλάς 9(1), Τασσόπουλος 7(2), Παντούλας, Δέλλας Θ.3(1)
ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Μαλτέζος): Βασιλόπουλος, Ψαριανός 18(1), Γεωργίου 3(1), Σαχινίδης 6, Σαββίδης 13, Νίκας 13(2), Καραγεωργίου 7.


Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Istagram...

Οι φιλοι μας μπορουν να μας ακολουθησουν και μεσω της εφαρμογης του Ιstagram απο το κινητο τους....
http://instagram.com/enwsh69/#




Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Δ.Θ.Κ.

Δ,Σ, ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ"Με την ευκαιρία της ανάδειξης του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών της Θεσσαλονίκης και την ανάληψη των καθηκόντων σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας για το καλό του μπάσκετ της πόλης μας. Ελπίζουμε σε καλύτερες διμερείς σχέσεις και σε μια εποικοδομητική συνεργασία για την αντιμετώπιση και επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν στο μέλλον. Το ΣΑΠΚ Νεάπολης πιστό στις αρχές του θα στηρίξει κάθε προοδευτική για το μπάσκετ πρόταση σας. Πιστεύουμε πως η διαιτησία και ο σύνδεσμος σας αποτελούν παράγοντα σταθερότητας και ισονομίας για το άθλημα και θεωρούμε απαραίτητες
τις ενέργειες που καταβάλετε απο κοινού με την ένωση προς την καλύτερη εκπροσώπηση σας εντος αγωνιστικών χώρων με τη μορφή των σεμιναρίων και των τεστ που οργανώνετε. Θα μας βρείτε αρωγούς στην προσπάθεια σας και διαφημιστές των ενεργειών σας ,γιατί όσο καλύτερη διαιτησία υπάρχει τόσο καλύτερο μπάσκετ βλέπουμε ,αναγκάζοντας εμάς τις ομάδες να δουλέψουμε περισσότερο εντος γηπέδων. Καλή επιτυχία. "

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Αθλητισμός και Υγεία- Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση- Χειρισμός και Λειτουργία απινιδωτή – Τραυματισμοί οφθαλμών»...



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (13/4/13) το πρωί, στο κλειστό θέατρο της Νεάπολης η ημερίδα αθλητιατρικής του ΣΑΠΚ Νεάπολης σε συνεργασία με τους Γιατρούς Εντος Συνόρων. Σε μια λιτή εκδήλωση οι ομιλητές γιατροί έδωσαν πληροφορίες που μπορεί να σώσουν ζωές και που το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων κρατήθηκε έντονο σε όλη τη διάρκεια της εκδηλώσεις.
 Αναλυτικά οι ομιλητές και το θέμα που ανέπτυξαν:
• Πίτσης Αντώνιος, καθηγητής καρδιοχειρ/κής, Δ/ντης Καρδ/κής Κλιν. «Άγ.Λουκάς»
• Dr. Μεζίλης Νίκος, επεμβατικός καρδιολόγος κλιν. «Άγ.Λουκάς»
• Ραζής Λάμπρος, οφθαλμίατρος χειρούργος διευθυντής κέντρου Λέιζερ «ΟΦΘΑΛΜΟΣ»
• Χαριτωνίδης Κώστας , επικ. Καθηγητής Α.Π.Θ., καθηγητής ΤΕΦΑΑ.
 Την έναρξη της ημερίδας τέλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης , ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση παρέα με τη συνεργάτιδα του στο υπουργείο κ. Κούλα Γιαννακιδου. Το παρών έδωσε και ο βουλευτής της περιοχής μας κ. Γιάννης Ορφανός.
 Μετά τις ομιλίες ακλούθησαν τιμητικές πλακέτες από τον σύλλογο μας ,τις οποίες παρέλαβαν οι :
• Κελεσίδου Αναστασία, δυο φορές Ολυμπιονίκης
• Γρηγοριάδης Άρης , παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης
• Βαγγελακάκης Χρυσάφης , προπονητής κολύμβησης
• Χαριτωνίδης Κώστας, π. προπονητής Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών
• Συμεωνίδης Στυλιανός, πρόεδρος ΚΕΔ Καλαθοσφαίρισης
• Μαλιούφας Κώστας, βετεράνος ποδοσφαιριστής
                                                                το πανελ των ομιλητων



          Τασουλα Κελεσιδου,Γιαννης Ιωαννιδης,Γιωργος Ορφανος και Γιωργος Χριστιανοπουλος



                                                                  Αρης Γρηγοριαδης                 


                                            ο προεδρος του ΣΑΠΚ Νεαπολης στο βημα










                           η Κουλα Γιαννακιδου μαζι με τους υπολοιπους καλεσμενους


                                                              ο Γρηγορης Χατζησαββας







      η τιμητικη βραβευση της Τασουλας Κελεσιδου απο τα χερια της ΓΓΑ κ.Κουλας Γιαννακιδου



                                                       η βραβευση του Αρη Γρηγοριαδη


                                              η βραβευση του Χρυσαφη Βαγγελακακη



                                                   η βραβευση του Κωστα Χαριτωνιδη


                                                 η βραβευση του Κωστα Μαλιουφα


την τιμητικη πλακεκα του Στελιου Συμεωνιδη παρελαβε ο γιος του Αποστολος μιας και ο ιδιος απουσιαζε εκτος Θεσσαλονικης για θεματα του μπασκετ.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΚ...ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΘ



 Με μια λιτή αλλα περιεκτική επιστολή προς  ΕΚΑΣΘ απάντησε στο κάλεσμα της ο έφορος του ανδρικού Νεόφυτος Τσαπαρας, με την οποία κάνει σαφές σε όλους τις απόψεις του για το μπάσκετ ,του ΠΚ και την ζωή.Η επιστολή είναι χειρόγραφη γιατί αυτό είναι το στιλ του ανθρώπου, με πολλές αλήθειες γιατί έτσι λειτουργεί από πάντα  και δίκαιη γιατί όπως γράφει και ο ίδιος το 50-50 γι αυτόν είναι τρόπος ζωής…Και έτσι είναι γι αυτούς που γνωρίζουν τον άνθρωπο Τσαπαρα.Απο μικρός πάλευε και συνεχίζει να παλεύει υπέρ του δίκαιου ,γιατί έτσι έχει μάθει ,έτσι θέλει και έτσι του αξίζει…Η πιθανή τιμωρία του από την ΕΚΑΣΘ δεν τον φοβίζει, απεναντίας διατρανώνει τα πιστεύω του και μάλιστα στο κλείσιμο της επιστολής κάνει σαφή υπαινιγμο αν όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ ,τελικά θέλουμε και το καλό του αθλήματος ….
 Αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων που του αναλόγων χωρίς όμως να ξεχάσει να καυτηριάσει θέσεις ,απόψεις και  ιδέες που ταλαιπωρούν το μπάσκετ χρόνια τώρα.Σαν άλλος Δον Κιχώτης πολεμά με τους ανεμόμυλους θέτοντας την αρχή της ομάδας μας πως πρώτα και πάνω από όλα για το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ είναι ο αθλητισμός και μετά αν είναι να έρθει ας έρθει ο πρωταθλητισμός.
 Καταγράφει στην επιστολή τα γεγονότα όπως έγιναν και όχι όπως κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάσουν ,ονοματίζει καταστάσεις και αδικίες του πρόσφατου παρελθόντος και ζητά δικαιοσύνη και όχι παραφροσύνη…
 Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που ο σύλλογος μας έχει στο κεφάλι του ανθρώπους σαν τον Νεόφυτο Τσαπαρα, ανθρώπους που δε φοβούνται τις λέξεις , ανθρώπους που παλεύουν για τα πιστεύω τους…
 Ο ίδιος ο έφορος του ανδρικού ακλουθώντας το δόγμα της διοίκησης «όλα φανερα»,μας έδωσε την επιστολή για να τη δημοσιεύσουμε. Πραγματικά η νέα διοίκηση του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ λειτουργεί με διαφάνεια χωρίς κρυφή ατζέντα και παράγει έργο καθημερινά…
 Παρακάτω παραθέτουμε την χειρόγραφη επιστολή του Νεόφυτου Τσαπαρα …




Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΔΚΘ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Απο τη διοικηση του συλλογου μας λαβαμε το παρακατω μηνυμα....

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ:"O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ".

Εμεις απο τη μερια μας τους ευχομαστε υπομονη και πολυ δουλεια στο δυσκολο εργο τους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε σώμα για την ανάδειξη προεδρείου την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ



Μέχρι την παρασκευή 12 Απρίλιου έδωσε προθεσμία η ΕΚΑΣΘ στον έφορο του ανδρικού Νεόφυτοι Τσαπαρα για την έγγραφη απολογία του, όπως λένε, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του , όπως λένε, στον αγώνα του κυπέλλου με την Ευκαρπία…
 Για εμάς τους φίλους του ΠΚ Νεάπολης Θα ήταν πραγματική τιμή αν ο έφορος του ανδρικού τιμωρούταν από την ΕΚΑΣΘ. Θα ήταν τιμή γιατί προασπίστηκε την ομάδα μας, γιατί δε του αρέσουν και δε μας αρέσουν οι αδικίες και γιατί κάποιοι πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουν πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τις κακές διαιτησίες, τα ρουφιανιλικια ορισμένων παραγόντων και διαιτητών και τα τσατσιλικια για να δείχνουν καλοί προς την ένωση…
 Η ΕΚΑΣΘ πρέπει να στηρίζει τις ομάδες μέλη της, τους παράγοντες που δίνουν το αίμα τους σε αυτές τις εποχές για το μπάσκετ και να είναι έμπρακτα δίπλα σε αυτούς που τη χρειάζονται και όχι σε αυτούς που με διάφορους τρόπους την κολακεύουν…
 Πραγματικά θα ήταν τιμή για όλους εμάς τους αγνούς φίλους της ομάδας που προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ΠΚ μια πιθανή τιμωρία του έφορου του ανδρικού.
Θα ήταν τιμή γιατί έτσι  η ένωση θα μας έδινε τις αποδείξεις που θα θέλαμε να έχουμε στις απαράδεκτες καρμπόν αναφορές των δυο διαιτητών του αγώνα του κυπέλλου…Αλήθεια ποιος από τους δυο έκλεψε από τον άλλον..???? Θα μας έδινε τις αποδείξεις που θέλουμε να έχουμε και να το φωνάζουμε πως υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στις σχέσεις της με τις ομάδες. Η κάλυψη του προπονητή των αντίπαλων είναι εξωφρενική ,χωρίς να έχει καν το δικαίωμα να είναι όρθιος εκείνος έβγαλε ένα πρωτάθλημα, πήρε ένα κύπελλο και όλα αυτά με ποιων τις πλάτες…????Θα μας έδινε τις αποδείξεις που θέλουμε για να παψουμε να βλέπουμε το βίντεο του αγώνα και να αναρωτιόμαστε αυτό που βλέπουμε τι είναι? Μπάσκετ η άλλο άθλημα….????
Τέλος θα μας έδινε τις αποδείξεις που θέλουμε για να δούμε και έμπρακτα ποιοι είναι οι κύριοι πίσω από τις θέσεις τους που κυνηγούν τον σύλλογο αυτό και που το μόνο που θέλουν είναι το κακό του…Τώρα βρήκαν τον Τσαπαρα, αύριο ποιον θα βρουν…????
 Εμείς οι φίλοι του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ είμαστε σίγουροι πως η επίσημη ομάδα και ο Νεόφυτος Τσαπαρας θα προσπαθήσουν να  κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους τους ,θα προσπαθήσουν να βρουν μια κοινή γλώσσα . Κακό του κεφαλιού τους θα κάνουν. Βλέποντας αυτά που γίνονται καθημερινά μέσα στα γήπεδα μπορούμε άνετα να πούμε πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι.
 Μέσα σε δυο ήμερες πρέπει ο έφορος του ανδρικού να γράψει ,να πει και να απολογηθεί…αλήθεια γιατί δε τον κάλεσαν να πει δυνατά και εμπρός τους την άποψη του…????
 Ήμασταν και θα είμαστε απλοί φίλοι της ομάδας, δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα, θα λέμε την άποψη μας ανεξάρτητα από την διοίκηση και ανεξάρτητα αν πειράζουν αυτά που λέμε κάποιους.
 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
 ΤΣΑΠΑΡΑ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ.

                                          ΟΙ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ...

              ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ....????

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ Η ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ????




 Χθες η ομάδα νίκησε την Ευκαρπία, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είχε καταντήσει πραγματικό βαρετό να βλέπεις την ομάδα να παίζει, να κερδίζει  και στο τέλος να χάνει από την ομάδα της Ευκαρπίας…Κάτι τέτοιο χθες δεν έγινε. Σε αντίθεση με τον αγώνα κυπέλλου που είχαμε πατήσει εκατό με το ξεκίνημα, χθες αυτή που έτρεχε στην αρχή ήταν η αντίπαλος μας. Αλλά όπως την πάθαμε εμείς από τις δυνάμεις μας στο κύπελλο και δε μας έβγαιναν οι ανάσες έτσι την έπαθε χθες η Ευκαρπία… Κάποιος είπε πως ήταν το ίδιο παιχνίδι από την ανάποδη…ΟΧΙ…χθες δεν είχαμε τους διαιτητές να τα δίνουν όλα στην αντίπαλο, αλλά χθες η αντίπαλος δεν έπαιζε και για το κύπελλο…μάλλον θεώρει την άνοδο δεδομένη. Δεν μας ενδιαφέρει όμως η αντίπαλος…Έπαιξε και έχασε…έπαιξε στα ισα και έχασε στα ισα…μακάρι να το λέγαμε κι εμείς αυτό για το κύπελλο…
 Ο αγώνας λοιπόν ήταν ντέρμπι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο ανήκει στην αντίπαλο και το χαρίζουμε… εκεί όμως που χρειάστηκε η ομάδα μας ήταν παρούσα. Οι αθλητές μας έδωσαν τις μάχες τους και τις κέρδισαν και ας είχαν να αντιμετωπίσουν τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά που έπεφταν σωρηδόν προς τη μεριά μας…και ας είχαν να αντιμετωπίσουν τις ψεύτικες ενέργειες των αντίπαλων τους, ας είχαν να αντιμετωπίσουν την εριστικότατα  της αντίπαλης κερκίδας που αν και λιγότερη ήταν πάντα με μια «καλή λέξη» στο στόμα της και ας είχαν να αντιμετωπίσουν τη γκρίνια του αντιπάλου πάγκου από το πρώτο λεπτό κάτι που μας βάζει σε μεγάλες υποψίες για το χθεσινό αγώνα αλλά και σε ακόμη μεγαλύτερες στους προηγούμενους που δεν ακούστηκε κιχ…
 Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να θίξουμε το θέμα του αντίπαλου «προπονητή»…ο,τι έχει καλές δημόσιες σχέσεις το γνωρίζουμε, το ότι ασχολείται όλη τη μέρα με το μπάσκετ και αυτό το ξέρουμε ,αλλά το να γκρινιάζει , να χτυπιέται και να οδύρεται σε όλο το ματς αυτό χθες το πρωτοείδαμε…η συμπεριφορά του διέκοψε αρκετές φορές  το παιχνίδι, οι διαιτητές έδειξαν τεράστια υπομονή σε αντίθεση με τον πάγκο μας που ήταν αμείλικτοι από το πρώτο λεπτό…τώρα από ότι μας ενημέρωσε υψηλό στέλεχος της ομάδας μας ο αντίπαλος προπονητής δεν είναι και προπονητής….οπότε διπλό το κακό η μάλλον πολλαπλό…αλλά σε αυτό επειδή δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση δε μπορούμε να πάρουμε θέση…Αν όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η οργανωτική αρχή και οι διαιτητές έχουν μεγάλη ευθύνη….
  Γι α το τέλος αφήσαμε κάτι για να το κάνουμε απόλυτα αντιληπτό και στους πιο ξεροκέφαλους. Το μπλοκ αυτό δεν έχει  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ….το μπλοκ αυτό γράφει και καταγράφει τα θέματα από την μεριά των φίλων του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, που είμαστε πολλοί και γινόμαστε περισσότεροι θέλουν δε θέλουν κάποιοι…
  Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για τη χαρά που μας έδωσαν χθες το βράδυ.

 ΠΚΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΚΑΡΠΙΑ...70-67
Δεκάλεπτα: 17-25, 30-39, 46-53, 70-67
Διαιτητές: Πανταζής-Μανιός ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 3(1), Θεολόγου 11(3), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 8, Κοσμίδης 12(1), Μαρλάς 13(1), Τασσόπουλος 9(1), Σαχινίδης 14(2), Παντούλας, Δέλλας Θ. 6(1).
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Πετρόπουλος): Χατζημιχαηλίδης Δ. 9, Κουπαράνης 9(1), Γκουντινάς 4, Βλαχοδήμος 14(2), Χατζημιχαηλίδης Ν. 11(1), Παπαευαγγέλου 4, Στυλιανίδης 16.





Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK...

  O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΜΕ ΘΕΜΑ : ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΙΣΗ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΤΙΩΝ".ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΠΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,ΡΑΖΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ,ΜΕΖΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ...
 ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ...Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MEGA SHANNEL,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ...

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙΣ...ΧΑΝΕΙΣ,



Ακόμη μια ήττα εκτός προγράμματος και με άσχημη εμφάνιση για την ομάδα μας.Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα δεν έδειξε τα καλά χαρακτηριστικά της και έχασε δίκαια αν και στο τελευταίο λεπτό από μα ομάδα που έπαιζε για την κατηγορία της.Ενας παρατηρητής από έξω που δεν θα ήξερε τις δυο ομάδες θα έλεγε πως η μια πάλευε το παιχνίδι με ότι μέσο είχε και η άλλη απλά ακολουθούσε την προσπάθεια της πρώτης. Τέτοιες εμφανίσεις δεν μας τιμανε σαν ομάδα. Όχι γιατί χάσαμε από το Ασβεστοχωρι ,αλλά γιατί δείχνουμε στους φιλάθλους αδιάφοροι. Και βεβαία αυτό δεν είναι σωστό , όταν η διαφορά έφτασε στους δέκα πόντους φέραμε τα πάνω κάτω για να φτάσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, κάτι που στο τέλος μπορεί και να γινόταν αν δεν έμπαινε η προσπάθεια σε νεκρό χρόνο του αντίπαλου παίκτη.
 Γενικά θα γράφαμε πως η ομάδα δείχνει  να έχει έλλειψη στόχων, να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και να έχει μια παρατεταμένη απαισιοδοξία. Ο κόουτς και οι επιτελείς της ομάδας μας πρέπει να φροντίσουν άμεσα να αλλάξει το κλίμα. Οι ήττες του κυπέλλου και του πρωταθλήματος μας έβγαλαν εκτός πορείας, αλλά το μπάσκετ έχει και συνεχεία. Πρέπει να πάρει μπροστά ξανά η μηχανή και να ξαναβρούμε τις καλές εμφανίσεις μας.
 Θα θέλαμε επίσης να σταθούμε στα τρία ολέθρια λάθη του τελευταίου δίλεπτου…
 Λάθος 1ο…Κερδίσαμε εσκεμμένο σε προσπάθεια του Θεολόγου και πήγε και βάρεσε τις βολές ο Μαρλας. Σωστά ακυρωθήκαν οι βολές και η μπάλα δόθηκε στους αντίπαλους. Το σκορ ήταν 60-56.
 Λάθος 2ο …Αιφνιδιασμός του Κοσμιδη ο όποιος ποτέ δεν είχε επιτυχία μιας και η μπάλα βρέθηκε στην κερκίδα. Το σκορ ήταν 60-58.
 Λάθος 3ο …Μετά το εύστοχο τρίποντο του Ταουκιδη και το ταιμ αουτ που πήρε ο αντίπαλος προπονητής, η μπάλα επανήρθε από την πλευρά μας εντος γηπέδου στα 5 δευτερόλεπτα.  Η ολιγωρία της άμυνας ήταν τεράστια και ο αντίπαλος παίκτης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του-υπάρχει το σχετικό βίντεο στη σελίδα μας στο youtube.To σκορ ηταν 62-62.

 
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...64-62
Δεκάλεπτα: 15-15,29-29, 46-38, 64-62
Διαιτητές: Γαζέτας-Στούμπος

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ(Κοτανίδης): Κουλουμπής 3, Τσάικος 17(4), Παπασωτηρίου 14(2), Τάνης 8(1), Κωστινούδης 10, Καζαντζίδης, Χασεκίδης 2, Κανόπουλος 2, Γουδής, Καβράκης 8.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 6, Θεολόγου 6(1), Τσαλικίδης 4(1), Ταουκίδης 6(1), Κοσμίδης 5, Μαρλάς 21(3), Τασσόπουλος, Σαχινίδης 5(1), Παντούλας 8, Δέλλας Θ. 1.