Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΒΑ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΥΛΙΟ...



Ίσως η πιο αμφιλεγόμενη φυσιογνωμία του ΠΚ τα τελευταία χρόνια, κάνεις δε μπορεί να του αμφισβητήσει την γνώση του πάνω στο αντικείμενο του. Έκανε ένα γρήγορο κύκλο σχεδόν από όλα τα τμήματα του συλλόγου , ως εργάτης του συλλόγου και βοήθησε όπου τον χρειάστηκε η ομάδα . Φέτος θα τον δούμε ως προπονητή στο νέο πρωτάθλημα των U20, που θα διοργανώσει η ΕΚΑΣΘ και φυσικά στην ακαδημία ΝΒΑ…Μιλάμε για τον Δημήτρη Ουλιο, ο όποιος μας παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη…διαβάστε την….
Ερώτηση…Έχεις ξεκινήσει ως αθλητής στον σύλλογο, έχεις κάνει έναν προπονητικό κύκλο σχεδόν από όλα τα πόστα. Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου σε σχέση με όλη αυτή τη πορεία ?
Ουλιος…Σίγουρα κερδισμένος είμαι…και ως αθλητής και ως προπονητής…Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως ένα εργάτη του συλλόγου που θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου όπου  και όταν με χρειαστεί. Από την άλλη η χαρά μου είναι μεγάλη που βλέπω νεαρά παιδιά να ασχολούνται και να μεγαλώνουν δίπλα μου. Πραγματικά είμαι ικανοποιημένος απόλυτα.
Ερώτηση…Ήσουν ο τελευταίος προπονητής στο ανδρικό πριν αναλάβει ο Γιάννης Γκενογλου. Τα είχες πάει αρκετά καλά. Τι έγινε και δεν συνέχισες στο ανδρικό??
Ουλιος…Από όσο ξέρω από την εμπειρία μου στο ΠΚ αλλά και από αυτά που λένε οι παλαιότεροι παράγοντες ,πρέπει να είμαι ο πρώτος προπονητής που σε 6 αγώνες και με 4 νίκες ,ο σύλλογος δε θέλησε να μου δώσει και άλλη ευκαιρία στο ανδρικό. Αλλά αυτή ήταν η απόφαση της προηγούμενης διοίκησης του Λευτέρη Χατζηαντωνιαδη και τη σέβομαι απόλυτα, αν και έχω μια πικρία για το γεγονός αυτό. Η διοίκηση τότε πήρε αυτή την απόφαση, εμείς είμαστε στρατιώτες και ακλουθούμε. Η επιλογή του Γιάννη Γκενογλου ήταν ορθή και έχουμε μια αγαστή συνεργασία τα τελευταία δυο χρόνια.
Ερώτηση…Πέρσι στους έφηβους, φέτος στους νέους. Τι να περιμένουμε?
Ουλιος…Σίγουρα καλύτερο μπάσκετ. Φέτος δεν υπάρχουν φροντιστήρια, άρα με μεγαλύτερη συγκέντρωση και καλύτερη προπόνηση θα παίξουμε και καλό μπάσκετ. Όλα πιστεύω θα πάνε καλά….είναι ατυχία που δε θα έχουμε δίπλα μας τον Αλέξη Καραμπαση, αγαπαει αυτά τα παιδιά και θέλει να τα δει να παίζουν καλό μπάσκετ.
Ερώτηση…Έχεις αναλάβει και το βάρος της ακαδημίας ΝΒΑ, Τι πρέπει να αλλάξει και τι να προστεθεί στην ακαδημία μας?
Ουλιος…Στην ακαδημία όλο το τιμ δουλεύει ρολόι. Πραγματικά είμαστε μια ομάδα προπονητών που συνεργαζόμαστε σε όλα. Το μεγάλο πρόβλημα της ΝΒΑ είναι το κλειστό γήπεδο. Εδώ και χρόνια οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό του ΕΠΛ αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πρέπει να βρεθεί λύση για περισσότερες ώρες στο κλειστό του ΕΑΚ.
Ερώτηση…Το μέλλον σου ως προπονητής ?
Ουλιος…Είναι δύσκολες οι εποχές και δε μπορώ να βλέπω πέρα από την επόμενη χρονιά. Βήμα βήμα.
Ερώτηση…θα σου αναφέρουμε πέντε λέξεις και θέλουμε να μας πεις τι σου έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα τους…
-Θωμάς Χαρμπαλης…
Ουλιος…Το μυαλό.
-Τάσος Λαμπρόπουλος…
Ουλιος…Ξεχωριστή εμπειρία.
-Δημήτρης Γαλάνης…
Ουλιος…Το ΠΚ Νεάπολης.
-Προπονητής…
Ουλιος…Δάσκαλος, ψυχολόγος ,παιδαγωγός ,φίλος.
-ΠΚ Νεάπολης…
Ουλιος…Το σπίτι μου.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Β.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ



 Το ΠΚ Νεάπολης, από το 1983 που πρωτοξεκίνησε είχε και έχει μια αρχή…Δύσκολα αλλάζει προπονητές .Τα τελευταία χρόνια προστέθηκε μια αρχή ακόμη…Το ΠΚ Νεάπολης δύσκολα αλλάζει προπονητές ,οι όποιοι είναι και σάρκα της σάρκας του συλλόγου.
 Πραγματικά εκτός από παραγωγή νέων αθλητών, ο σύλλογος προσπαθεί να αναπτύσσει και γυμναστές οι οποίοι να έχουν ειδίκευση στο μπάσκετ. Σε αυτή λοιπόν την αρχή βασίζεται όλο το οικοδόμημα του ΠΚ αυτή τη στιγμή. Παιδιά του συλλόγου έχουν αναλάβει την τύχη του και προσπαθούν για το καλύτερο.
 Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Πέτρος Τασοπουλος που μέχρι πέρσι φορούσε τη στολή του συλλόγου ως αθλητής και από φέτος θα είναι ο δεύτερος προπονητής του ανδρικού και ο προπονητής των έφηβων, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την βοήθεια του και στην ακαδημία ΝΒΑ του Πνευματικού Κέντρου.
 Πριν λίγες ημέρες το μπλοκ των φίλων του ΠΚ ,πήρε μια μίνι συνέντευξη από τον Πέτρο Τασοπουλο…Διαβάστε την…..



ΕΡΩΤΗΣΗ…Στροφή φέτος από τη θέση του αθλητή σε αυτού του βοηθού προπονητή στο ανδρικό…Τι συναισθήματα σε διακατέχουν ?
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ…Για μένα είναι μια πρόκληση. Θα δω από άλλη οπτική γωνία τις καταστάσεις και τα γεγονότα .Η ευθύνη πλέον είναι μεγαλύτερη και θα πρέπει να αποδείξω στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία πως αξίζω γι αυτήν. Από συναισθηματικής πλευράς ακόμη είμαι λίγο μπερδεμένος γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα…Με τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής σεζόν και από αθλητής βρέθηκα να είμαι βοηθός προπονητή…αισθάνομαι λίγο αμήχανα που δε θα είμαι αθλητής μέσα στο παρκέ, αλλά και χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε.
ΕΡΩΤΗΣΗ…Ποια πιστεύεις πως θα είναι η βασική διαφορά σε σχέση αθλητή-προπονητή και ποια θα είναι η στάση σου από εδώ και περά ως προπονητής με τους πρώην πλέον συμπαίκτες σου?
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ…Νομίζω πως με περιμένει πολύ περισσότερη δουλειά τώρα ως προπονητής. Ως αθλητής είχα να κάνω τις προπονήσεις μου και να αποδώσω όσο γίνεται καλύτερα στον αγώνα…Τώρα όμως έχω αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες. Από την άλλη πρέπει να μάθω κι άλας και δίπλα στον Γιάννη Γκενογλου μόνο κερδισμένος για το μέλλον θα βγω….Σε σχέση  με τους πρώην συμπαίκτες μου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο καθένας τον ρόλο του κι εγώ τον δικό μου εντος των γηπέδων. Εκτός των γηπέδων και στην καθημερινότητα μας θα παραμείνουμε η μεγάλη παρέα του ΠΚ Νεάπολης. Αυτό είναι και το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας. Από την ακαδημία μας εως και το ανδρικό μας είμαστε όλοι μαζί μια παρέα. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αυτό, να αισθάνεσαι μέλος και να υπάρχει μια αίσθηση προστασίας και αγάπης προς το πρόσωπο του κάθε αθλητή. Πραγματικά το ΠΚ Νεάπολης εχει πετυχει πολλά πάνω σε αυτό.
ΕΡΩΤΗΣΗ…Στην τελική με το χέρι στην καρδιά ,τι θα προτιμούσες, να ήσουν ,ακόμη αθλητής η τα νέα σου καθήκοντα που ανέλαβες?
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ…Με το χέρι στην καρδιά θα απαντούσα σε μια τέτοια ερώτηση. Πιστεύω πως είχα να προσφέρω στο ΠΚ ως αθλητής, αλλά η νέα πρόκληση ήταν τόσο δυνατή που δύσκολα να την απέρριπτα. Από την άλλη είχα την τύχη να είναι προπονητής ο Γιάννης Γκενογλου στο ανδρικό, με τον οποίο από με την μέχρι τώρα συνεργασία μας θα μπορούσα να πω πως έχουμε προπονητική χημεία και όλα πάνε άψογα.
ΕΡΩΤΗΣΗ…Πέντε λέξεις, τι σου έρχεται με την πρώτο άκουσμα τους στο μυαλό.?
Μάκης Ταουκιδης.
-Ο άνθρωπος που έβαλε το μπάσκετ και το ΠΚ στη ζωή μου.

Ακαδημία ΝΒΑ
-Οι σταθερές βάσεις του ΠΚ.

Λευτέρης Χατζηανωνιαδης.
-Πρώην πρόεδρος του ΠΚ

Αντώνης Μποζικης.
-«Μου’κανε τη ζωή μου κόλαση»

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
-Το μεγάλο σχολείο μου.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....




ΣΑ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2013-14 ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΡΟΣΤΕΡ

ΑΘΛΗΤΗΣ                                                     ΘΕΣΗ

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                        1
ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                          1
ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ                       1
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  (Νεων)                    1-2
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ              1-2
ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ                                 2
ΜΑΡΛΑΣ ΧΑΡΗΣ                                                2
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ    (Νεων)             2
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                               3
ΤΟΥΒΕΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                 3
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                       3-4
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ                               3-4
ΤΑΟΥΚΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ                                      4
ΖΗΝΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                    4
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ                                     4-5
ΚΑΒΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                     4-5
ΔΕΛΛΑΣ ΘΩΜΑΣ                                               5
ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ   (Νεων)                           1
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ  (Νεων)            4
ΚΑΒΟΥΚΗΣ ΗΛΙΑΣ     (Νεων)                           3

Προπονητης...Γιαννης Γκενογλου
Βοηθος Προπονητη...Πετρος Τασοπουλος
Υπευθυνος προγραμματος εκγυμνασης...Χρηστος Κουμουδης
Εφορος...Νεοφυτος Τσαπαρας

-Πεντε αθλητες μικροτεροι απο το 1994 θα ακολουθησουν την ομαδα στις προπονησεις της...
- Το ροστερ ειναι αυτο το οποιο γνωριζουμε σημερα 19/7 , υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η προσθαφαιρεση του.
-Η προετοιμασια ξεκινα στις 19 Αυγουστου.

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΒΕΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΚ...

Μια κίνηση ματ για τον σύλλογο της Νεάπολης και την προσπάθεια που κάνει για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ,με ακόμη μια μεταγραφή.
Μετά τους Κωνσταντα,Χρονη,Καβρακη,Παπαδοπουλο και Χαρτοπουλο και ο Γιάννης Τουβετζιδης γίνεται κάτοικος Νεάπολης…
Ο Γιάννης Τουβετζιδης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Επανομής με ιδιαίτερη επιτυχία, η μεταγραφή υλοποιήθηκε χάρη στις προσπάθειες του αντιπρόεδρου του ΣΑΠΚ Νεάπολης κ. Λεωνίδα Παπακώστα και τις ενέργειες του προπονητή της ομάδας Γιάννη Γκενογλου, ο οποίος ήθελε να είναι γεμάτες όλες οι θέσεις από δυο τουλάχιστον ισοδύναμους αθλητές…




Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ....





Με αυτά που έχουμε σε γνώση από τις ανακοινώσεις των ομάδων μπορούμε να πούμε πως οι αντίπαλοι μας βγήκαν αρκετά δυναμωμένοι από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και χωρίς να γνωρίζουμε αν ενεργοποιήσουν την οδηγία για τις δυο μεταγραφές μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος….Πιστεύουμε να έχουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και στο τέλος να είμαστε εμείς η μια από τις δυο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο τους,αυτό βέβαια για να γίνει θα πρέπει να είναι τέλειες οι συνθήκες και να μην έχουμε τραυματισμούς…
Έχουμε λοιπόν και λέμε για το πάρε δώσε των αντίπαλων μας…
-Η Χαλκηδόνα πήρε Πενο και Μαντσο και Μπατακα, επέστρεψε ο Ευαγγελιδης και φημολογουνταν η ένταξη στην ομάδα της του Δανακη κατι που τελικα εγινε . Εμειναν Τσαλώνης, Τέντσος ,Τουλουμης, Παπουλιδης, Ντινακος, Λαμβακης. Τελος αποχώρησαν Γουνιωτης και Μπαγκι.
-Η Ραιδεστος ανακοίνωση την απόκτηση δυο μικρών αθλητών γεννημένων το 1996 και το 1997.Ο κορμός της μένει ο ίδιος.Επισης, πηρε απο το Πανοραμα το Χρυσοχου και τον Χατζηαντωνιου απο την Τριανδρια και τον Λεωνιδου απο τον Ιωνικο Διαβατων.Μεγαλη απωλεια αυτη του Νικακη που παει στον Μακεδονικο.,ο Σουρμελιδης στους Αμπελικηπους.
-Ο νεοφώτιστος Γαλαξίας ενημέρωσε πως ήρθαν στην ομάδα του οι αθλητές Τουρσουτζιάν Μιχάλη (Ασβεστοχώρι), Συμεωνίδη Νίκο (Ζέφυρος), Παπαθανασίου Παναγιώτη (Μαντουλίδης), Χατζατούρωφ Γιώργο (Ανατόλια), Παναγιωτόπουλο Αντώνη (υποσχετική απο Ποσειδώνα Καλαμαριάς), Κακαρόντζα Σόλωνα (υποσχετική απο Γ.Σ. Τυρνάβου), Μπαρμπαρούση Δημήτρη (Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων).
Εμειναν οι Τζιβάνης Παναγιώτης, Χατζηιωάννου Γιάννης, Βουνάκης Άλκης, Τσαντάκης Βαγγέλης, Μάντζιαρης Άγης, Παπαδόπουλος Νίκος, Κοϊμτζόγλου Μάνος, Κανλής Κώστας.
-Στον ΒΑΟ έμειναν οι δυο καλύτεροι αθλητές που ειχε στη δύναμη του,ο Χολεβας και ο Μαντζουνης καθως και ο δανεικος απο την ΧΑΝΘ Καλογερακος ενώ ενισχύθηκε με τους ΜιχαληςΤανακιδη,Μπαμπη Τανακιδη,Καλαιτζηδη,Γαλανιδη.Εφυγε ο Σαρρης για τον Ιωνικο.
-Από τα Αστέρια έφυγε ο Αναστασιου και ο Πουλιανιτης και ίσως ένας η δυο ακόμη αθλητές τους.Η πολιτική της ομάδας είναι να μη κάνει μεταγραφές και θα συνεχίσει με τα δικά της παιδιά.Τελος  πηρε τον Γκονο απο τον Ερμη Λαγκαδα...
-Η Γέφυρα πήρε τους Τσιατσιο,Μυσιρλογλου και Παπαδοπουλο…έμειναν οι Συντριδης,Μωυσιαδης,Χρηστου,Παρλαπανης,Πουλιακης,Δ.Μπισκας,Ακσεχερογλου.
Τέλος σταμάτησε ο Νουλης Μπισκας.
-Στην Φλόγα είχαμε αρκετές αλλαγές μετά τον περσινό υποβιβασμό της από τη Γ εθνική .Ήρθαν οι Μακαλεκας,Καλιωρας, Άρης Στάθης , Γιώργος Χατζηβασιλειαδης , Παναγιώτης Κατσούλας , Κώστας Μπαλκουράς ,Πρατσινακης,Μπουτοπουλος και ο Αυγερης απο τα Μετεωρα(1-2). Έμειναν οι Κώστας Τζουβάρας  και Αλέξης Τζόλος.Εφυγε ο Μανουσακης,ο Παυλογιαννης πηγε Τριανδρια.
-Το πάρε δώσε το ΚΑΟΣ είναι… έμειναν Βλάχος Φώτης, Δελόγλου Φώτης, Ζηκούλης Νίκος,
Κοτσαμπάσης Νάσος, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Μαστοράκης Θοδωρής, Παπανικολάου Αντώνης, Πασχαλούδης Αλέξης, Πεϊμανίδης Περικλής, Σιδηρόπουλος Νίκος, Τσαβλίδης Τάσος, Χατζηπαραδείσης Αποστόλης...Πξρε Ταρνανιδη και Τζαντζιδη.
Ηρθαν Καραγεωργίου Κώστας (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Μπάκαβος Αποστόλης (Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου), Σταυρούσης Κώστας (υποσχετική από ΕΟΣ), Αποστόλης Τζουμάνης .
-Από τον Μ.Αλεξανδρο έφυγαν Κλουντζος,Αντικατζιδης,Καρουσης,Mπακος και Μαλτεσιος. Οι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα είναι μικροί σε ηλικία.
-Το Άδενδρο έμεινε χωρίς τον Οξουζη και τον Σιωμο ενώ παρέμειναν οι Κραμπής, Καλπαξής και Παπαδημητρίου.
-Στην Επανωμη πηγε ο Σπυροπουλος απο τον Ζεφυρο,ο Τοπαλακης απο τον Αργοναυτη και ο Τζινοπουλος.
-Στην Πυλαια πηγε ο Δημητρης Χατζημιχαηλιδη,ο Γ.Βουδουρης απο τους πρωταθλητες εφηβους του Αρη,ο Γκοφας απο τον Ν.Βοτση και ο Χ.Μιχαηλιδης που επαιζε στον Ζεφυρο.
-Τέλος ερωτηματικό είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς αφού φτιάχνει μια νέα ομάδα. Ανακοινώσε την απόκτηση των Θάνο Καμήλαλη από το Στρατώνι (1-2), Κυριάκο Αρνίδη από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (1-2), και Άλκη Χρήστου από Γαλαξία (2-3).Ο Πηλακουτας πηγε στον Μακεδονικο.


Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...



Από τον αντιπρόεδρο κ.Λεωνιδα Παπακωστα και τον γενικό γραμματέα κ.Αντωνη Μποζικη του ΣΑ ΠΚ Νεάπολης λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια…
«Σεβόμενοι τις ανάγκες των αθλημάτων του συλλόγου μας, οι οποίες αυξάνονται μέρα με τη μέρα, την αυτόνομη λειτουργία τους και την εργασία την οποία παράγουν προς όφελος της νεολαίας του τόπου μας, πρέπει να αναφέρουμε τα εξής:
Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης με την αλλαγή του Δ.Σ. πριν ακριβώς ένα χρόνο, έβαλε τις βάσεις για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείτε. Το νέο Δ.Σ. αν και ήταν κομμάτι του συλλόγου έπρεπε να συντονίσει όλα τα αθλήματα και να έρθει σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους που τα αποτελούν. Πραγματικά η δουλειά ήταν τεράστια, καταφέραμε παράλληλα με τις εκδηλώσεις που οργανώσαμε να δώσουμε μια αίσθηση δημιουργικότητας στα αθλήματα. Είμαστε κοντά σε όλους και δεν μας διακατέχει καμία μεροληψία υπέρ του ενός αθλήματος κατά του άλλου. Όλα είναι παιδιά του συλλόγου και τα βλέπουμε ισόνομα και ισοδύναμα.
Αυτό όμως που μας φέρνει σε δυσκολία είναι τα πολλά προβλήματα ορισμένων αθλημάτων που είναι χρόνια και καλούμαστε να δώσουμε άμεσες λύσεις. Θα το προσπαθήσουμε. Απλα ζητάμε την συνεργασία των υπευθύνων των τμημάτων καθώς και την υπομονή τους….Βέβαια εξυπακούεται πως οι αποφάσεις της διοίκησης είναι γραπτός νόμος και θα πρέπει όλοι όσοι θέλουν να είναι στην οικογένεια μας να τις επακολουθήσουν πιστά.
Στο πλαίσιο αυτό έχει αρχίσει και ο δεύτερος κύκλος επαφών με τους υπευθύνους των τμημάτων ,κύκλος που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου. Έχει ζητηθεί να έχουν μαζί τους όλα τα δικαιολογητικά εσόδων και εξόδων της χρονιάς που μας πέρασε καθώς επίσης και ένας μίνι προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε πως κατά τον νόμο αυτό που είναι υπεύθυνο για ότι και να γίνεται  στον σύλλογο μας είναι το Δ.Σ. αλλά και κατά την αισθητική μας οφείλουμε να γνωρίζουμε και να λειτουργούμε υπεύθυνα σε αυτό που μας έχουν ορίσει να κάνουμε….»

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΕΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...



O Γιάννης Γκενογλου στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις μεταγραφές της ομάδας δηλώνει ευχαριστημένος για την συνεργασία του με τη «νέα αγάπη του» όπως λέει το ΠΚ Νεάπολης…
Όλη η συνέντευξη του κόουτς του ανδρικού μόνο στο μπλοκ μας…
Απολαυστε την…
Ερώτηση…Κόουτς ξεκινάς την τρίτη σεζόν σου στην ομάδα. Πως χαρακτηρίζεις τις προηγούμενες και τη γεύση σου έχουν αφήσει…?
Γκενογλου…Οι προηγούμενες χρονιές ήταν καταπληκτικές…Πραγματικά ήταν μεγάλη εμπειρία να δουλέψω στη Νεάπολη. Η γεύση  που με έχουν αφήσει αυτά τα δυο χρόνια είναι γλυκόπικρη και αυτό γιατί στη σεζόν που τελείωσε φτάσαμε πολύ κοντή στους στόχους μας αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που βάση της συνολικής προσπάθειας της χρονιάς δικαιούμασταν…
Ερώτηση…Που κατά τη γνώμη σου οφείλετε η απώλεια των στόχων σας την περασμένη χρονιά…???
Γκενογλου…Δείτε, στην αρχή οι ομάδες δεν μας υπολόγιζαν ,μόλις είχαμε ανέβει από τη Β κατηγορία και δεν μας είχαν στα φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου…Μετά τις πρώτες εμφανίσεις αυτό άλλαξε και οι ομάδες έδιναν και παραπάνω προσπάθεια για να μας κερδίσουν. Ήρθαν και οι τραυματισμοί του δευτέρου γύρου που μας πήγαν πολύ πίσω .Βασικοί παίκτες μας έμειναν η και ακόμη είναι εκτός γηπέδου. Τέλος δεν ήταν η χρονιά μας, κάτι που πιστεύω πως έχει πλέον αλλάξει φέτος είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω από αθλητικής και ψυχολογικής άποψης.
Ερώτηση…Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν…???
Γκενογλου…Είναι εύκολη η απάντηση…Τρεις θέσεις τουλάχιστον παραπάνω στη τελική βαθμολόγια στο πρωτάθλημα…και μια θέση παραπάνω στο κύπελλο.
Ερωτηση…Οι σχέσεις σου με τη διοίκηση και με τους παίκτες πια είναι…???
Γκενογλου…Με τη διοίκηση έχουμε σχεδόν τις ίδιες απόψεις, αλλά υπάρχει και αλληλοσεβασμός. Η διοίκηση του ΠΚ Νεάπολης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και όχι μόνο στο μπάσκετ. Πραγματικά είναι άξιοι γι αυτό που κάνουν. Με τους παίκτες έχουμε μια σχέση ειλικρίνειας…είναι όλοι τους καλά παιδιά και αγαπούν αυτό που κάνουν, μα αυτό που με έχει καταπλήξει γιατί δεν το έχω συναντήσει σε άλλες ομάδες σε τέτοιο βαθμό είναι πως αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο τους…Αυτό μερικές φόρες τους κάνει απαιτητικούς σε σχέση με αυτό που μπορούν να δώσουν, αλλά όλα στον καιρό τους, χωρίς άγχος και με πολύ προπόνηση θα φτάσουν εκεί που θέλουν.
Ερώτηση…Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί…???
Γκενογλου…Και έχουν και θα παρουσιαστούν. Ζωντανός οργανισμός είμαστε. Όλα τα προβλήματα λύθηκαν εκ των εσω, είναι ένα κομμάτι της ομάδας που ακόμη και η διοίκηση δε το γνωρίζει.. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία αυτών των παιδιών.
Εδώ θα ήθελα να σταθώ όμως σε ένα μεγάλο πρόβλημα που στη σεζόν που μας πέρασε το πλήρωσε όλη η ομάδα. Οι τραυματισμοί…Η διοίκηση στάθηκε δίπλα στα παιδιά αλλά η ατυχία ήταν μεγάλη…Πιστεύω φέτος να μην έχουμε τέτοιες περιπτώσεις, είναι κρίμα και μεγάλη ατυχία για τα παιδιά…
Ερώτηση…Για το τέλος θα αναφέρουμε ορισμένα ονόματα για να πεις τι σου έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα τους…
Χρόνης Μακριδης-Πρόεδρος ΠΚ…
Γκενογλου….Ιδανικός Πρόεδρος
Θωμάς Χαρμπαλης…
Γκενογλου…Το Α και το Ω της Νεάπολης. Ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με τα τμήματα. Το άλλο μισό του Αντώνη Μποζικη.
Βαγγελης Τσαλικιδης….
Γκενογλου…Η σημαία του ΠΚ…!!!
Ο φίλαθλος κόσμος….
Γκενογλου…Τον θέλουμε ακόμη πιο δυναμικά κοντά μας. Η Νεάπολη είναι μια μεγάλη περιοχή και ο κόσμος της έχει αποδείξει πως ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ…
Γκενογλου… Η νέα μεγάλη μου αγάπη…μακάρι να είναι και η τελευταία…

Ευχαριστούμε κόουτς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο πραγματικά έργο σου…


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ



Από το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ πηραμε την εξης ανακοινωση:
«Ο ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φίλους του και το μπασκετικο κοινό της Θεσσαλονίκης πως για την σεζόν 2013-14 στις τάξεις του ανδρικού θα είναι και ο Δημήτρης Χαρτοπουλος»...




Το μπλοκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης χαιρετίζει την νέα μεταγραφική κίνηση της διοίκησης και υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι  ο Δημήτρης όταν προήρθε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάζει έπαιξε στον σύλλογο μας στη Γ’ εθνική ,έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και να που τώρα ξανασμίγουν οι δρόμοι μας…

         η ομαδα μας του 2002-03 στη Γ'εθνικη με τον Δημητρη Χαρτοπουλο καθησμενος δεξια κατω
                                                           απο  τον Δημητρη Γαλανη



Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ





Ο Γιαννης Καβρακης ως γνωστον υπηρετει το στρατιωτικο του και την υπογραφη του την εβαλε ο πληρεξουσιος εκπροσωπος του που ηταν ο αδερφος του Παναγιωτης...ο Γιαννης απο βδομαδα θα παρει τη μεταθεση του στην Ασσηρο Θεσσαλονικης και θα ακολουθησει κανονικα το προγραμμα της ομαδας απο τον Αυγουστο...




 



Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΟΝΗ...



Μια συμφωνία που είχε γίνει εδώ και μέρες ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα και τυπικά με την υπογραφή του Μάριου Χρόνη στο έντυπο της αποδέσμευσης…
Το ΣΑΠΚ Νεάπολης καλωσορίζει τον νεαρό αθλητή ο όποιος γυρίζει στον σύλλογο με α από περίπου δέκα χρόνια αφού ως γνωστών ο Μάριος είναι ένα ακόμη από τα παΐδια της Νeapolis Basketball Academy, την ακαδημία του συλλόγου μας.
Ο σύλλογος μας τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσει και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές του κινήσεις