Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ


Η κληρονομιά σου βαριά...
Φωτεινό παράδειγμα σε όσους ακολουθούν μα και στους νεότερους που δε θα έχουν τη τύχη να σε δουν να αγωνίζεσαι με τα χρώματα της αγαπημένης ομάδας σου...με το νούμερο 6 στην πλάτη σου, με τη φανέλα που τίμησες όσο λίγοι ακόμη στο παρελθόν...
Από μικρό παιδί, στα μίνι δύο χρονιές, να δίνεις μάχες εντός και εκτός παρκέ...και στις μεγάλες νίκες και στις μεγάλες ήττες παρόν.
Ήσουν ο σημαιοφόρος μας δεκαετίες τώρα....Είσαι ο μεγάλος αρχηγός μας...Θα είσαι η μεγαλύτερη απώλεια μας την επόμενη χρονιά αλλά και στα χρόνια που έρχονται. 
Πολλές οι χαρές που μας έδωσες...Πολλές πίκρες που πήρες...έτσι είναι ο αθλητισμός.Τις μεν πρώτες τις μοίραζες απλόχερα σε όλους μας, τις μεν δεύτερες τις κρατούσες μέσα σου...
Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια...για την τεράστια προσφορά σου, όχι μόνο στον σύλλογο αλλά και στο μπάσκετ της Νεάπολης.
Σε ευχαριστούμε για τον ιδρώτα που μας έδωσες, για τις αμέτρητες ώρες που ίδρωσες, για τις ωρες που μας αφιέρωσες, για τις αφιερώσεις που μας έκανες...Σε ευχαριστούμε που μας έκανες ΥΠΗΡΗΦΑΝΟΥΣ.
Πιστεύουμε οι δρόμοι μας στο άμεσο μέλλον να είναι ξανά κοινοί...γιατί ποτέ δε θα σου πούμε αντίο.Γιατί θέλουμε να είσαι η επόμενη ημέρα μας.Γιατί ο σύλλογος μας αξίζει μια καλύτερη ημέρα.

Να είσαι γερός και δυνατός, Αρχηγέ Βαγγέλη Τσαλικίδη, εσύ και όλη η οικογένειά σου.