Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η ΕΚΑΣΘ ΠΡΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ...


Πραγματοποιηθηκε σημερα Τεταρτη 9/6/10,η κρισημη συναντηση του προεδρειου της ΕΚΑΣΘ με τα σωματεια-μελη της σε αιθουσα στην Μικρα.
Η παρουσια των σωματειων μικρη αν αναλογιστει κανεις το ποσο σοβαρο ηταν το θεμα συζητησης της συγκεντρωσης,το οποιο βεβαια αφορουσε την οικονομικη λειτουργια της Ενωσης ενοψη της νεας σεζον,μιας και δυσκολα θα μπορεσει να στηριξει τα πρωταθληματα της οικονομικα η ιδια.
Ακουστηκαν πολλες και ενδιαφερουσες προτασεις,ειπωθηκαν και σκληρα λογια απο καποιους εκπροσωπους ομαδων,αλλα η ολη συγκεντρωση ηταν μια τρυπα στο νερο,αφου η Ενωση ηδη εχει παρει τις αποφασεις της και απλα ηθελε την στηριξη απο τα σωματεια.Κριμα που οι αποφασεις του προεδρειου εχουν να κανουν μονο με το μαζεμα ρευστου και οχι με την παραλληλη αναπτυξη του αθληματος.
Και το ερωτημα βεβαιος που μπαινει αυτη τη στιγμη ειναι ενα:
Αφου εχετε αποφασισει γιατι μας καλεσατε και καταναλωσαμε τοσο χρονο να σας αναπτυξουμε τις θεσεις μας??
Επι του πρακταιου....
Μιλησαν πανω απο 15 εκπροσωποι σωματειων,οι περισσοτεροι εθεταν το ιδιο θεμα,να κανουμε μια τελευταια προαπαθεια εξευρεσης οικονομικης λυσης.Μαλιστα τεθηκε το θεμα του χορηγου στις κατηγοριες των ανδρων.Αλλη προταση ηταν να δωθουν τα χρημματα των εισητηριων των αγωνων με ευθυνη της ΕΚΑΣΘ στις ομαδες.Τελος μεγα θεμα ηταν και οι μισθοι των διαιτητων,κριτων και κομησαριων.
Η προταση της ομαδας μας ξεκαθαρη,ηταν υπερ παραβολου για τη συμμετοχη στα πρωταθληματα,κατι το οποιο απο ο,τι δειχνει θα περασει,ηταν υπερ των γιατρων στους αγωνες οι οποιοι να πληρωνονται απο τους εκαστοτε γηπεδουχους κα τι που και αυτο θα περασει και ηταν υπερ της μειωσης των χρηματων στους τριτους κατι ομως που η ενωση δε το συζηταει ακομη(αφου η ευκολη λυση γι αυτη ειναι το μαρμαρο να το πληρωσει μονο ο παραγοντας).
Στο τελος της κουβεντας τεθηκε ψηφισμα διαμαρτυριας το οποιο θα κοινοποιηθει στους αρμοδιους φορεις και εγινε δεκτο ομοφωνα.Καθως επισης τα σωματεια ψηφισαν υπερ της αναστολης των πρωταθληματων για δυο μηνες αλλα δε το βλεπω να γινεται αποδεκτο απο τη διοικηση γιατι μαλλον δε θελουν να τεντωσουν το σκοινι.

Ο,τι και να γινει η ενωση εχει προβλημα και το προβλημα καλειτε ακομη μια φορα να το λυσει ο ευκολος στοχος,δλδ οι ομαδες μελη της....

Σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου