Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΛΗΣΗ......

Τις τελευταιες μερες ειμαστε θεατες σε μια παραγοντικη επιθεση εις βαρος της ομαδας μας απο την μερια των ανθρωπων του Μακεδονικου.
Μεσα στον ανταγωνισμο ειναι και η κοντρα αλλα να υπαρχει και ενα οριο.Εδω που εφτασε η ομαδα του Μακεδονικου,οι μονοι υπευθυνοι ειναι οι ιδιοι οι παραγοντες του.
Ετσι στο κλιμα που παει να δημιουργηθει,την αρνητικη σταση της ομαδας μας πλεον,σε ο,τι αφορα την ομαδα του Μακεδονικου,εμεις μονο αμετοχοι δε θα καθησουμε.
Λυπαμε που το λεω αλλα τα φενομενα αυτα μου θυμιζουν αλλες εποχες.Αν νομιζουν πως κανουν καλο,πεφτουν εξω.Το ΠΚ Νεαπολης ειναι ομαδα που ενδιαφερεται για την αναπτυξη του μπασκετ της περιοχης και το οσο πιο πολλα παιδια να ερθουν στο γηπεδο για να μαθουν τα μυστικα του αθληματος.
Ετσι,η επιθεση που δεχθηκε ο προεδρος μας απο τον προπονητη του Μακεδονικου,καθως και τα χτυπηματα κατω απο τη ζωνη που πετυχαν με την αλλαγη του προγραμματος του ΕΑΚ Νεαπολης,αυτο που πετυχαινουν ειναι την συσπειρωση μας καθως και την αμεσεη απαντηση μας.
Δε θα ακολουθησουμε σε αυτη τη χρονικη στιγμη τον κατηφορο που εχει παρει η ιστορικη αυτη ομαδα.Δε θα ακολουθησουμε το ευκαιριακο παιχνιδακι των "μεγαλων" παραγοντων της.Δε μας ενδιαφερει καμια αλλη ομαδα,κανεις αλλος συλλογος.Δεν ασχολουμαστε με τιποτα περα απο εμας.
ΑΛΛΑ...
ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ
ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Εμεις καταλαβαινουμε γιατι υπαρχει αυτη η συγχυση στην "αγαπημενη" ομαδα της Νεαπολης.Οι παραγοντες της,βλεπουν την ολοενα ενισχυση του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.Βλεπουν πως οι αποστασεις των δυο ομαδων εχουν μηδενιστη.Βλεπουν πως δεν υπαρχει πλεον μελλον γι αυτους στην Νεαπολη.Βλεπουν ο,τι χανουν το παιχνιδι.Και προσπαθουν με σπασμοδικες κινησεις να επιτεθουν στην ομαδα και την διοικηση μας.
ΑΛΛΑ...
Η κατρακυλα σας "φιλοι" του Μακεδονικου,θα εχει και συνεχεια.Με τις επιλογες σας,ο μονος που την πληρωνει στο τελος ειναι η ομαδα σας.
Ο "μεγας εφετινος χορηγος"σας,δε σας σωνει απο την κατρακυλα.Απλα θα την επιταχυνει ακομη γρηγοροτερα.
Η ιστορια δε σας διδαξε τιποτα,τα ιδια λαθη τοτε...τα ιδια και σημερα.

ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑMMENH ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....

Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου