Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2012

  Τελικα αυτη η ομαδα βρισκει παντα τον τροπο για να με κανει να εχω ενδιαφερον...Ισως η καλυτερη εκδηπωση της κοπης της βασιλοπιτας τελεστηκε την Κυριακη 5 φεβρουαριου στο κλειστο θεατρακι του δημου Νεαπολης.Εχω παρακολουθησει τις περισσοτερες εκδηλωσεις εδω και 25 χρονια,αλλα τετοια συγκινηση,τετοια ανατριχιλα δεν την εχω νοιωσει ποτε.
  Ολοι οι καλεσμενοι ηταν στην ωρα τους στις θεσεις τους,αρκετος κοσμος εδωσε το παρων του και τα προσωπα των διοικουντων ελαμπαν απο χαρα,αυτοι γνωριζαν απο πριν ο,τι η εκδηλωση αυτη θα εμενα χαραγμενη στις καρδιες ολων για παρα μα παρα πολλα χρονια.
  Ο δημαρχος Νεαπολης Σιμος Δανιηλιδης,η αντιδημαρχος Κατερινα Τσουκαλα,ο επικεφαλης της αντιπολητευσης Δημητρης Ζιγκεριδης,ο προεδρος του τοπικου συμβουλιου Γιωργος Βασιλειαδης,ο προεδρος της ΕΚΑΣΘ κ.Σαββας Λορτος,τα μελη του συνδεσμου κριτων Αρης Κουδας και Γεωργια Μιχαηλιδου,ο Γιαννης Αστεριαδης τοπικος συμβουλος και προεδρος του ΑΤΛΑ,ο Γρηγορης Αμοιριδης γενικος αρχηγος του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ,ο Γιωργος Τσιακιρης και πληθος φιλων τιμησαν με την παρουσια τους την εκδηλωση μας.
   Τιμωμενα προσωπα,ο Κωστας Χαραλαμπιδης,ο Αλεξανδρος Καραμπασης και ο Πασχαλης Καρακαρης καθως και οι αριστουχοι μαθητες της προηγουμενης σχολικης χρονιας.
  Χαιρετισμο απευθυναν ο δημαρχος Σιμος Δανιηλιδης και ο προεδρος της ΕΚΑΣΘ Σαββας Λορτος.Τις τιμητικες πλακετες εδωσαν στον Αλ.Καραμπαση ο δημαρχος Σιμος Δανιηλιδης,στον Π.Καρακαρη η αντιδημαρχος Κατ.Τσουκαλα.
  Κεντρικο προσωπο της εκδηλωσης ηταν ο Κωστας Χαραλαμπιδης.Την εκδηλωση προλογησαν ο πρωτος προπονητης του Κ.Χαραλαμπιδη,κ.Γιωργος Τσιακιρης και ο εφορος στα μετεπειτα χρονια Γρ.Αμοιριδης.Ως γνωστον ο Κ.Χαραλαμπιδης ξεκινησε το μπασκετ απο το ΠΚ,στα χρονια της αθωοτητας του μπασκετ στα τελη της δεκαετιας του '80.Την απονομη της πλακετας εκανε ο αντιπροεδρος του συλλογου κ.Χρονης Μακριδης.
  Μετα την απονομη και των τιμητικων διακρισεων στους αριστουχους μαθητες ακολουθησε η κοπη της βασιλοπιτας.
                                     ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
  Με την ευχη και του χρονου να διοργανωθει μια τετοια επιτυχης εκδηλωση δωσαμε ολοι ραντεβου για του χρονου....(φωτογραφιες απο την εκδηλωση στο γκρουπ μας στο facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10150639519434859&type=1 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου