Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Α' ΕΚΑΣΘ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Μετα απο ενα συγκλονισικο δευτερο αγωνα μπαραζ μεσα στην εδρα του αντιπαλου μας,της Νεας Ραιδεστου.
Μετα απο ενα συγκλονιστικο τεταρτο δεκαλεπτο στο οποιο η ομαδα ανετρεψε μια διαφορα 11 ποντων εις βαρος της.
Μετα απο ενα συγκλονιστικο ξεσπασμα των παιδιων μας,το μεγαλυτερο σε διαρκεια ξεσπασμα και η μεγαλυτερη ανατροπη στην τριανταχρονη ιστορια της ομαδας μας.
Μετα απο μια συγκονιστικη εμφανιση των φιλων μας με την παρουσια τους και στα δυο ματς των μπαραζ ανοδου,αλλα με σημαντικοτερη αυτηστο εκτος εδρας αγωνα,στο οποιο η παρουσια τους ηταν καταλυτικη.
Μετα απο ενα καταπληκτικο στησιμο της ομαδας απο τον κοουτς Γκενογλου,ο οποιος απο την αρχη της σεζον πιστεψε σε αυτα τα παιδια.
Μετα απο ενα χρονο μακρια απο τα σαλωνια της Α'ΕΚΑΣΘ που τοσο αδικα μας τα στερησαν λογω των συνθηκων και των υποβιβασμων ομαδων που μας παρεσυραν στην παρακατω κατηγορια.
Μετα απο μια χρονια που Διοικηση-Προπονητες-Παικτες-Φιλαθλοι,ειχαν την πλεον καταλληλη συνεργασια μεταξυ τους.
Μετα απο την αλλαγη πλευσης μας,την εμπιστοσυνη στα νεα παιδια μας,στους αθλητες της Νεαπολης και την βοηθεια 3 αθλητων μεγαλυτερης ηλικιας,η οποιοι δεχθηκαν τον ρολο που τους δοθηκε απο τον κοουτς.


ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ
ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α'ΕΚΑΣΘ
ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ.

Δε θα ξεχασουμε ολη αυτη τη χρονια τους χαρακτηρισμους πολλων αντιπαλων μας,οι οποιοι δεν αναγνωριζαν την προσπαθεια μας...μειωναν τη δυναμικη μας...και προσεβαλαν τους εαυτους τους.
Χαρακτηριστικα που μας αποδωθηκαν ηταν...πως παιζουμε αντιαθλητικα,πως παιζουμε με την σφυριχτρα...πως παιζουμε με αθεμιτα μεσα....

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ

Παιξαμε με την καρδια μας,την ψυχη μας,δεν δημιουργησαμε το παραμικρο με τους διαιτητες ακομη και οταν ηταν πολυ κακοι,παιζαμε γιατι γουσταραμε το μπασκετ,γιατι αγαπαμε αυτο που κανουμε και γιατι εχουμε στοχους τους οποιους θελουμε να πετυχουμε...

Και ολα αυτα με καποιους,στην αρχη λιγους,αλλα στη διαρκεια αρκετα περισσοτερους φιλους που πιστεψαν σε αυτο που βαλαμε ως στοχο.Ο εκτος παικτης αυτης της ομαδας ο οποιος δυναμωσε διπλα στα παιδια για τα παιδια...Οι φιλοι μας.Φιλοι που στηριξαν και στα ευκαλα αλλα πολυ περισσοτερο και στα δυσκολα τους αθλητες μας...

Ετσι το γεγονος της ανοδου της ομαδας στην Α'ΕΚΑΣΘ γινεται απο μονο του ενς μεγαλος αθλος,μια μεγαλη επιτυχια που αναλογικα με το υλικο περασμενω επιτυχιων της ομαδας μας κανει ακομη πιο περηφανους.Τοτε ειχαμε εμπειρους αθλητες,Τωρα εχουμε παιδια που αγαπανε την ομαδα,το μπασκετ και τον προπονητη τους.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Η πιστη μας ειναι πως αυτη η ομαδα θα εχει συνεχεια,δε μενει  παρα να περιμενουμε να το δουμε...

Α'ΕΚΑΣΘ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου