Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΖΙΚΗ,Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Μετα τη ληξη του αγωνα κυπελλου ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ,σημερα το βραδυ με νικη της ομαδας μας με 66-64,ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ κ.Αντωνης Μαυρογενης, ο οποιος ηταν παρων στον αγωνα,αφου οπως γνωστον ηταν στο παρελθον παραγοντας στην ομαδα της Σταυρουπολης-χωρις να γνωριζουμε τη σημερινη του σχεση- κατευθυνθηκε προς την γραμματεια του αγωνα και παρουσια του Γ.Γ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.Αντωνη Μποζικη,εκανε παραπονα προς αυτον και τους διαιτητες με ειρωνικο τροπο για την λειτουργια της γραμματειας.
 Ο Γ.Γ. του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.Αντωνης Μποζικης μετα απο αυτο προεβει στην παρακατω δηλωση:

"Ειναι αξιο αποριας που ενας πρεσβευτης των σωματειων και μαλιστα εκ των κορυφαιων της ενωσης μας,της ΕΚΑΣΘ,ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΩΜΑ,χαρακτηριζει τη δικαιη νικη μας προιον αλλων τροπων και σχεδιων.Ισως απο τη θεση του να ξερει αυτο το παιχνιδι καλα.Η ομαδα μας,το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,εδω και χρονια δεν αποδεχετε οποιασδηποτε μορφης μομφη για τα αποτελεσματα εντος του γηπεδου.Απο την αλλη ο κ.Μαυρογενης εδειξε υπερμετρη εμπαθεια προς την ομαδα μου κατα πρωτο και προς το προσωπο μου κατα δευτερο λογω.Βεβαια η εμμεση επιθεση ειχε να κανει με την γραμματεια του αγωνα και συγκεκριμενα τον κ.Κων/νο Παπαδοπουλο,που στο παρελθον ετυχε να εινα αθλητης της ομαδας μας.Και απαντω...καθε χρονο η ΕΚΑΣΘ μας καλει να στειλουμε ενεργα στελεχη μας για να παρακολουθησουν τα σεμιναρια δαιτησιας και γραμματειας....καθε χρονο η ΕΚΑΣΘ μας καλει να στηριξουμε την προσπαθεια της...καθε χρονο ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ,γιατι η ΕΚΑΣΘ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
 Ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ κ.Αντωνης Μαυρογενης ειχε μια ατυχη στιγμη η καλυτερα μια στιγμη "οπαδικη",αλλα η μεγαλυτερη του ατυχια ηταν να ειμαι κι εγω εκει διπλα του,Και απαντω στον κ,Αντωνη Μαυρογενη...το παραπανω στελεχος της γραμματειας ηταν ορισμενο απο την ιδια την ενωση...το παραπανω στελεχος της γραμματειας εκανε αψογα τη δουλεια του καταδηλωση ενωπιων μαρτυρων του εφορου της Σταυρουπολης κ.Κιμωνα Σαραφιδη,,,το παραπανω στελεχος της γραμματειας την τελευταια φορα που επαιξε στην ομαδα μας ηταν πριν τεσσερα χρονια.
 Τελος θα ηθελα να πω πως ειναι τουλαχιστον αστειο να διαμαρτυρεται ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ για την γραμματεια του αγωνα,οταν μεχρι χθες ολοι ξεσπουσαν στους διαιτητες,Μαλλον ξεκινησε νωρις γι αυτον η αγωνιστικη χρονια της αγαπημενης του ομαδας.
 Απο την πλευρα της ομαδας μας,θα γινουν τηλεφωνικες επαφες αυριο Τριτη με τον προεδρο της ΕΚΑΣΘ καθως και με τον προεδρο της επιτροπης πρωταθληματος,ωστε να ενημερωσουμε για το γεγονος...Πιστευω το θεμα να ληξη εκει,εκτος αν η εμπαθεια του κ.Μαυρογενη αποδειχθει εντος των γηπεδων"

 Οπως καταλαβαινεται ο κ.Μαυρογενης εκανε ενα μεγα ΑΜΦΕΡ κατεβαινοντας διαμαρτυρωμενος προς τους διαιτητες,την γραμματεια αλλα και στον γεν.γραμματεα του συλλογου μας.Ο ρολος του δεν του επιτρεπει τετοιες παρεμβολες,τετοιες επιθεσεις και πολυ πολυ τετοιες κωμικες καταστασεις.Περιμενουμε την στηριξη της ΕΚΑΣΘ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου