Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ?ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ.

Χθες η ομάδα ηττήθηκε μέσα στο παρκέ της Ευκαρπιας.Χασαμε σε ενα μεγάλο παιχνίδι απο μια πολύ καλή ομαδα.Ηττηθηκαμε με τρεις ποντους,δειχνοντας τα δόντια μας σε όλη τη Θεσσαλονικη.Ολοι θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει και πιο πολύ τα παιδια που μάτωσαν μέσα στο παρκε,αλλα η νίκη δεν ήρθε απο καθαρή τυχη...Δε σκύβουμε κεφάλι ,δε μας παίρνει η μπαλα...Εχουμε πολλά να δείξουμε και να πούμε ακομη.Ισως η εμπειρία μας να είναι ακόμη στο στάδιο που δε μπορεί να μας δώσει τέτοια παιχνιδια,ισως να μην έχουμε στα χέρια μας πολλά και δυνατα ματς.Δε θα βρούμε και δε θα ψάξουμε αιτίες για την ηττα...Για όλους εμας που είδαμε το ματς,εχουμε την άποψη μας...αλλά είναι η δική μας αποψη.Και αυτο που μετραει μετά απο ενα τέτοιο ματς ειναι η άποψη των παιδιων...Απο όλους τους φιλους,τους εραστες αυτης της ομάδας ενα μεγάλο "ευχαριστω"για την προσπάθεια ολων σας...ΠΕΣΑΜΕ αλλα ΠΕΣΑΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛI.
 Στο καθαρά αγωνιστικό τομεα η ομαδα παρουσιάστηκε ετοιμη για τον χθεσινό αγωνα.Ο Γιαννης Γκενογλου παρέταξε την ομαδα με σκοπό τη νικη.Δεν ειναι τυχαίο πως στο πρώτο ημιχρονο και μεχι το 19'και 59'' ειμασταν μπροστα στο σκορ...Στην επανάληψη η Ευκαρπια κατάφερε με την ευστοχία της απο το τρίποντο να παρει μια διαφορά 3-7 ποντων και το παιχνίδι να κυλήσει σε αυτα τα επίπεδα μεχρι το τελευταίο λεπτο..Στο τελευταιο λεπτο ειχε η ομάδα μας την ευκαιρία της να κάνει το μπαμ αλλα ατυχίες στις τελικες επιλογές της στέρησαν αυτο το δικαιωμα.το τελικό 84-81 δεν αδικεί την ποιότητα του αγωνα,ασχετα αν θέλαμε να ειμασταν εμεις οι νικητές.
 Η Ευκαρπια,βασιστηκε στο περιφερειακό σουτ,κατι που της έδωσε και τη νικη αφου ευστοχισε σε 14 τριποντα,να σημειωθεί πως τα περισσότερα ηταν απο τα οκτω μετρα...κατι δηλαδη παραπάνω απο περιφερειακά σουτ.Η αξια των αθλητών της ειναι αναγνωρισμένη και έπαιξαν σύμφωνα με την ποιότητα τους.
 Η ομαδα μας ηταν ΝΑΠΟΛΑΡΑ.Επαιξε μπάσκετ και δε κρύφτηκε σε κανένα σημειο του αγωνα.Εχθες ειχαμε την τύχη να δουμε και εναν πελώριο Μακη Ταουκιδη,ενας γίγαντας με μεγάλη καρδια,ενας ΣΡΕΚ.Δεν ειναι οι 18 ποντοι,δεν ειναι η προσπάθεια του,δεν ειναι η καλή άμυνα του,ειναι ολα αυτα μαζι...Τέτοιον ΣΡΕΚ τον θέλουμε σε κάθε αγώνα...!!!Αλλα και τα αλλα παιδιά ακολουθησαν τον ΣΡΕΚ Ταουκιδη στο πάθος του για την νικη...Λουλουδιάδης, Θεολόγου "το Βελος", Τσαλικίδης , Δημητρόπουλος, Κοσμίδης "το Σουπερ Πουμα", Μαρλάς , Σαχινίδης , Παντούλας , Τασοπουλος,Δέλλας Θ.,Τσαλκιτης,Μπαξεβανης και Δελλας Μ....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ....Μα δίπλα τους στο παθος και στην πίστη για τη νικη,αξιος καθοδηγητης,ο κοουτς Γ.Γκενογλου,μεγαλος μαγκας ο κοουτς....
 Η διαιτησία των Σιμητοπουλου,Γαζετα,εγερνε προς τους γηπεδούχους...χθες θα είχαμε πολλα να γραψουμε,σημερα δε θα ασχοληθούμε καθολου,απλα...ουτε για το τρίποντο απο εκτός γραμμών θα γραψουμε,ουτε για το καλάθι που δε μέτρησε κι ενω ο αντίπαλος τράβηξε το διχτακι-μας έδωσαν και τεχνική ποινη-...οχι η διαιτησία σε ενα τετοιο παιχνιδι,θα πρεπει να ειναι μακριά απο καθε σχόλιο...να μείνουμε στο μπασκετ,το άθλημα ειναι ο πρωταγωνιστής.
 Την επόμενη Δευτερα έχουμε ρεπο...ας δουλέψουμε και ας παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο ματς με τους Αμπελοκηπους,η διάρκεια ειναι που μετραει...

Δεκάλεπτα: 26-27, 47-45, 64-59, 84-81
Διαιτητές: Σιμητόπουλος-Γαζέτας Α.

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Πετρόπουλος): Χατζημιχαηλίδης Δ. 14(3), Καβακάς, Κουπαράνης 19(4), Γκουντινάς, Μανδάνης, Βλαχοδήμος 7(1), Χατζημιχαηλίδης Ν. 4, Παπαευαγγέλου 19(3), Στυλιανίδης 7(1), Δεληπαλτίδης 14.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 6(1), Θεολόγου 9(1), Τσαλικίδης 2, Ταουκίδης 18, Δημητρόπουλος, Κοσμίδης 18(1), Μαρλάς 6, Σαχινίδης 9(3), Παντούλας 9(1), Δέλλας Θ. 4.


                                                       ο Μακης "ΣΡΕΚ" Ταουκιδης









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου