Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ...ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΜΕ 73-60

 Η τριτη ηττα στο φετινο πρωταθλημα της Α'ΕΚΑΣΘ ειναι γεγονος.Οπως ειναι γεγονος πως η ηττα αυτη ηρθε μετα απο ενα κακο παιχνιδι και με μια βυθιση στο τελευταιο δεκαλεπτο.H ομαδα εχασε μεσα στη Χαλκηδονα με 73-60.
 Στο τελευταιο δεκαλεπτο η ομαδα εδειξε φανερη αδυναμια στη διαχειριση του και η ηττα ηρθε απολυτα φυσιολογικα.Οι πολλες χαμενες βολες-18 σε ολο τον αγωνα-,η κακη αμυντικη λειτουργια μας και η ψυχολογια που δεν ειχαν οι παικτες μας απο την αρχη του ντερμπι,μας εφεραν στην πεμπτη θεση με μια τριτη ηττα,η χειροτερη μεχρι τωρα απο αποψη διαφορας ποντων...
 Ο αντιπαλος ειχε σε επιθετικο οιστρο τους Τουλουμη-26π- και Μπαγκι-24π- χωρις να μπορεσουμε να τους σταματησουμε ιδιως στο τελευταιο δεκαλεπτο που τα τριποντα του δευτερου εδωσαν μια διαφορα στην Χαλκηδονα.
 Η ομαδα μας παρα τα μετρια επιπεδα στα οποια αγωνιζοταν στα πρωτα τριαντα λεπτα,ελεγχε το ματς.Το ημιχρονο ηταν 35-35,ενω η ληξη του τριτου δεκαλεπτου μας βρηκε πισω με 51-49.Η αποβολη με 5 φαουλ του κορυφαιου μεχρι τοτε αθλητη μας Χαρη Μαρλα ισως να επηρεασε την ομαδα,μετα αμως την αποβολη του δε βρεθηκε εστω κι ενας αθλητης να σηκωσει το βαρος του χθεσινου δυσκολου αγωνα.
 Ο κοουτς εχει βρεθει και αλλες φορες στη δυσκολη θεση της διαχειρισης της ηττας ενοψη ενος επομενου δυσκολοτερου αγωνα και θα δουμε πως θα λειτουργησει ολο αυτο μεχρι την ερχομενη Δευτερα και στο ματς "φωτια" με την ομαδα του Ζεφυρου στη Νεαπολη.
 Περισσοτεροι οι φιλοι μας σε ακομη ενα εκτος εδρας ματς,εδειξαν πως αγαπανε αυτη την ομαδα,ειναι κοντα στα παιδια και δεν τους ενδιαφερει η αποσταση στην οποια καλουνται για να πανε.Οπως εχουμε ξαναγραψει,η μεγαλυτερη επιτυχια αυτης της ομαδας ειναι πως καταφερε να ενωσει το ΠΚ και να γινει μια γροθια σε ολα τα επιπεδα του.
 Ειμαστε σιγουροι πως οι αθλητες μας,οι προπονητες μας και φιλοι μας στο επομενο ματς θα τα δωσουν ολα για τη νικη...μια νικη που θα ισορροπησει την χθεσινη ηττα...
 Οι διαιτητες Λαζαριδης και Μοσχοτογλου,εγερναν προς τη γηπεδουχο ομαδα,αλλα δεν ειχαν ρολο στη διαμορφωση του τελικου σκορ...ισως η δικη μας κακη εμφανιση καλυψε τα οποια αρνητικα τους σφυριγματα.Στο σημειο αυτο θα γραψω κι ενα στατιστικο...η ομαδα με τον Λαζαριδη σε 5 παιχνιδια τα τελευταια 2 χρονια εχει κερδισει μονο μια φορα...στο περσινο μπαραζ μεσα στη Ν.Ραιδεστο...τυχαιο?δε νομιζω.


                                                                 ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου