Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ....

Πραγματικά είναι αστείο αυτή η ομάδα να φέρει μαζί της τόσα αισθήματα κατωτερότητας που ακυρώνουν την προσπάθεια των μελών της,που δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία της και που κάνουν τους αντιπάλους να ελπίζουν πως μπορεί να την κερδίσουν...
  Πραγματικά δεν αξίζει για τις εκατοντάδες ώρες προπόνησης ,για τη φιλότιμη προσπάθεια των προπονητών και των αθλητών της,για την άξια εκπροσώπηση του συλλόγου και για την μέχρι τώρα πορεία της,να υπάρχουν οποιασδήποτε μορφής κατώτερα των περιστάσεων και διαφόρων καταστάσεων ενστάσεις.
 Η ομάδα ότι κατάφερε το κατάφερε σαν ομάδα, χωρίς πολλές φανφάρες ,χωρίς τίτλους και περγαμηνές τύπου "φαβορί" .Η δουλεία μέσα στη προπόνηση,η αφοσίωση στον στόχο και η άψογη λειτουργία της σχέσης του τρίπτυχου διοίκηση-προπονητής-παίκτες ,είναι το κύριο συστατικό της καλής πορείας της.
 Αλλά αυτό το πράγμα, να κάνουμε ντέρμπι όλα τα παιχνίδια ,μόνο κόμπλεξ μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα μέχρι τώρα έχει παίξει 16 αγώνες ντερμπι.Δεν υπάρχουν εύκολες Δευτέρες στο ημερολόγιο μας.Κατι τέτοιο έγινε κι χθες βράδυ  στο παιχνίδι με τη Νέα Ραιδεστο.Με πρώτο μάτι έβλεπες τη διαφορά των δυο ομάδων. Ένας τρίτος θα έλεγε πως ο αγώνας θα λήξη με μεγάλη διαφορά υπέρ της ομάδας μας.Αυτο όμως δε μας βγαίνει μέσα στο παιχνίδι. Δε μας βγαίνει σε πολλά τέτοιου είδους παιχνίδια. Η ομάδα φορτώνετε με άσκοπο άγχος λες και έχει να αντιμετωπιστεί κάποια ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού η Ολυμπιακού. Τελικά μετά απο τόσους αγώνες μόνο στο κόμπλεξ μπορεί κάνεις να τοποθετήσει αυτή την αρνητικότητα...Ήμαρτον...γιατί ρε παιδιά??? Θέλουμε να σας δούμε όπως πραγματικά μπορείτε να είστε...το ξέρουμε και το ξέρετε καλα πως αυτή η αθλητική συμπεριφορά δεν σας αρμόζει...η χαλάρωση σας είναι αδικαιολόγητη.
 Και τώρα στο ρεζουμέ...σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργούνται θέματα εκ του μη έχοντος .Γκρίνια ,στενοχώριες ,αποσυσπείρωση  και αποδυνάμωση της ψυχικής σύνδεσης της ομάδας. ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΣΑΣ.ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΛΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ .ΔΙΩΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
 Το μπλοκ των φιλων του ΠΚ Νεάπολης ,οι φίλοι της ομάδας, ειναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Είναι δίπλα στους προπονητές της και στην άριστη διοίκηση της.Ενα πράγμα περιμένουμε μόνο, να δούμε την πραγματική διαφορά αυτής της ομάδας απο τους αντιπάλους της. Ας γίνει η αρχή απο το επόμενο αγώνα με τον Κεραυνό Ωραιοκαστρου.Ας βουλώσουμε τα στόματα των κακόβουλων και ας δείξουμε στον κόσμο που σας ακολουθει, πως δεν έχετε κανένα είδους κόμπλεξ. Ας ανοίξετε τα φτερά σας και ας πετάξετε στο μπασκετικο στερέωμα.
 Η Νέα Ραιδεστός θέλει βαθμούς, όπως και όλες οι ομάδες για διαφόρους λόγους η κάθε μια. Έπαιξε χωρίς άγχος και πήγε το παιχνίδι έτσι όπως ήθελε, στο τέλος βέβαια δεν της βγήκε αλλά μπορεί και να ήταν αλλιώς
 ΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.Ας δώσουμε τον αγώνα μας όπως εμείς μόνο ξέρουμε και ας δούμε στο τέλος το τι θα καταφέρουμε...
 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ...54-49
Δεκάλεπτα: 12-13, 31-30, 37-40, 54-49
Διαιτητές: Μανιός-Παπαθανασίου

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 2, Θεολόγου 7(1), Τσαλικίδης 2, Ταουκίδης 4, Δημητρόπουλος, Κοσμίδης 14(2), Μαρλάς 12, Τασσόπουλος 3(1), Σαχινίδης 4, Παντούλας, Δέλλας Θ. 6.
Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ (Κωτούλης): Σουρμελίδης 4(1), Εμμανουήλ 2, Δάφνης 2, Γογγάκης 8(2), Βούλγαρης 2, Θεοδώρου 9(3), Νικάκης 10, Γκούμας 12.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου