Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΣ...



  Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα μας.Αυτη τη φορά θύμα της ήταν η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκαστρου και μάλιστα μέσα στην έδρα του με 57-66.Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν έκοβαν απότομα ταχύτητα οι αθλητές μας και ενώ σε εκείνο το σημείο η διαφορά είχε περάσει τους 25 πόντους.
  Η χθεσινή νίκη ήταν από τις πιο χαλαρές της φετινής περιόδου και η διαφορά των δυο ομάδων φαίνεται και στη βαθμολογική τους θέση…ευχόμαστε τα καλύτερα για την ομάδα του Ωραιοκαστρου που χρόνια τώρα είναι από τους στυλοβάτες του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και το μόνο σίγουρο είναι πως δε του ταιριάζει η τωρινή θέση του….
  Από την πλευρά μας , η ομάδα του Γιάννη Γκενογλου ,ξεκίνησε το χθεσινό αγώνα με το μυαλό στην άμυνα, κάτι που βγήκε για 30 λεπτά ,μιας και το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο έληξε 38-46 υπέρ μας…στο τελευταίο μέρος του αγώνα όπως προείπαμε η χαλάρωση δεν επέτρεψε να είναι ακόμη μεγαλύτερη η τελική διαφορά.Το ΠΚ Νεάπολης χθες είχε τρεις απουσίες για διάφορους λόγους, απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Βαγγελης Τσαλικιδης,ο Γιάννης Λουλουδιαδης και ο Άρης Τσαλκιτζης. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μας έδωσαν κανονικά το παρών τους και προσπάθησαν για το καλύτερο.
  Οι διαιτητές πέρασαν απαρατήρητοι , ενώ και η κερκίδα ήταν για πρώτη φορά πιο υποτονική από όσο μας έχει συνηθίσει έως τώρα, αν και στο γήπεδο υπήρχαν πάνω από 50 φίλοι του αθλήματος ,οι περισσότεροι από από τον «Σύνδεσμο Φίλων “Η ΝΑΠΟΛΑΡΑ”».
  Και τώρα το βλέμμα όλων είναι στο επόμενο αγώνα. Ένας ακόμη τελικός…και τι τελικός!!??
Την επόμενη Δευτέρα ο αγώνας με την Επανομή στη Νεάπολη θα είναι διαφήμιση του μπάσκετ…και οι δυο ομάδες παίζουν ωραίο και θεαματικό μπάσκετ και οι φίλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα χαρούν το άθλημα…Εμείς θα είμαστε όπως σε όλα τα φετινά παιχνίδια διπλά στα παιδιά μας για να υποστηρίξουμε την προσπάθεια τους…

 18/2/13
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚ.-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...57-66
Δεκάλεπτα: 10-17, 25-37, 38-46, 57-66
Διαιτητές: Θεοδώρου-Εμμανουήλ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ(Νέτας): Κουδουμάς 9, Φωτιάδης, Φιλανθίδης 4, Μακαλέκας 21(3), Καλιώρας 12(1), Γογοδόνης 8(1), Παπαχαρίτου 3(1), Βαρδαλής, Τζιαμπίρης.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Θεολόγου 12(2), Ταουκίδης 2, Δημητρόπουλος 7(1), Κοσμίδης 11(1), Μαρλάς 3(1), Δέλλας Μ., Τασσόπουλος 12(1), Σαχινίδης 4, Παντούλας 7(1), Δέλλας Θ. 8(1)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου