Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...



Από τον αντιπρόεδρο κ.Λεωνιδα Παπακωστα και τον γενικό γραμματέα κ.Αντωνη Μποζικη του ΣΑ ΠΚ Νεάπολης λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια…
«Σεβόμενοι τις ανάγκες των αθλημάτων του συλλόγου μας, οι οποίες αυξάνονται μέρα με τη μέρα, την αυτόνομη λειτουργία τους και την εργασία την οποία παράγουν προς όφελος της νεολαίας του τόπου μας, πρέπει να αναφέρουμε τα εξής:
Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης με την αλλαγή του Δ.Σ. πριν ακριβώς ένα χρόνο, έβαλε τις βάσεις για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείτε. Το νέο Δ.Σ. αν και ήταν κομμάτι του συλλόγου έπρεπε να συντονίσει όλα τα αθλήματα και να έρθει σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους που τα αποτελούν. Πραγματικά η δουλειά ήταν τεράστια, καταφέραμε παράλληλα με τις εκδηλώσεις που οργανώσαμε να δώσουμε μια αίσθηση δημιουργικότητας στα αθλήματα. Είμαστε κοντά σε όλους και δεν μας διακατέχει καμία μεροληψία υπέρ του ενός αθλήματος κατά του άλλου. Όλα είναι παιδιά του συλλόγου και τα βλέπουμε ισόνομα και ισοδύναμα.
Αυτό όμως που μας φέρνει σε δυσκολία είναι τα πολλά προβλήματα ορισμένων αθλημάτων που είναι χρόνια και καλούμαστε να δώσουμε άμεσες λύσεις. Θα το προσπαθήσουμε. Απλα ζητάμε την συνεργασία των υπευθύνων των τμημάτων καθώς και την υπομονή τους….Βέβαια εξυπακούεται πως οι αποφάσεις της διοίκησης είναι γραπτός νόμος και θα πρέπει όλοι όσοι θέλουν να είναι στην οικογένεια μας να τις επακολουθήσουν πιστά.
Στο πλαίσιο αυτό έχει αρχίσει και ο δεύτερος κύκλος επαφών με τους υπευθύνους των τμημάτων ,κύκλος που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου. Έχει ζητηθεί να έχουν μαζί τους όλα τα δικαιολογητικά εσόδων και εξόδων της χρονιάς που μας πέρασε καθώς επίσης και ένας μίνι προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε πως κατά τον νόμο αυτό που είναι υπεύθυνο για ότι και να γίνεται  στον σύλλογο μας είναι το Δ.Σ. αλλά και κατά την αισθητική μας οφείλουμε να γνωρίζουμε και να λειτουργούμε υπεύθυνα σε αυτό που μας έχουν ορίσει να κάνουμε….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου