Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ....





Με αυτά που έχουμε σε γνώση από τις ανακοινώσεις των ομάδων μπορούμε να πούμε πως οι αντίπαλοι μας βγήκαν αρκετά δυναμωμένοι από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και χωρίς να γνωρίζουμε αν ενεργοποιήσουν την οδηγία για τις δυο μεταγραφές μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος….Πιστεύουμε να έχουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και στο τέλος να είμαστε εμείς η μια από τις δυο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο τους,αυτό βέβαια για να γίνει θα πρέπει να είναι τέλειες οι συνθήκες και να μην έχουμε τραυματισμούς…
Έχουμε λοιπόν και λέμε για το πάρε δώσε των αντίπαλων μας…
-Η Χαλκηδόνα πήρε Πενο και Μαντσο και Μπατακα, επέστρεψε ο Ευαγγελιδης και φημολογουνταν η ένταξη στην ομάδα της του Δανακη κατι που τελικα εγινε . Εμειναν Τσαλώνης, Τέντσος ,Τουλουμης, Παπουλιδης, Ντινακος, Λαμβακης. Τελος αποχώρησαν Γουνιωτης και Μπαγκι.
-Η Ραιδεστος ανακοίνωση την απόκτηση δυο μικρών αθλητών γεννημένων το 1996 και το 1997.Ο κορμός της μένει ο ίδιος.Επισης, πηρε απο το Πανοραμα το Χρυσοχου και τον Χατζηαντωνιου απο την Τριανδρια και τον Λεωνιδου απο τον Ιωνικο Διαβατων.Μεγαλη απωλεια αυτη του Νικακη που παει στον Μακεδονικο.,ο Σουρμελιδης στους Αμπελικηπους.
-Ο νεοφώτιστος Γαλαξίας ενημέρωσε πως ήρθαν στην ομάδα του οι αθλητές Τουρσουτζιάν Μιχάλη (Ασβεστοχώρι), Συμεωνίδη Νίκο (Ζέφυρος), Παπαθανασίου Παναγιώτη (Μαντουλίδης), Χατζατούρωφ Γιώργο (Ανατόλια), Παναγιωτόπουλο Αντώνη (υποσχετική απο Ποσειδώνα Καλαμαριάς), Κακαρόντζα Σόλωνα (υποσχετική απο Γ.Σ. Τυρνάβου), Μπαρμπαρούση Δημήτρη (Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων).
Εμειναν οι Τζιβάνης Παναγιώτης, Χατζηιωάννου Γιάννης, Βουνάκης Άλκης, Τσαντάκης Βαγγέλης, Μάντζιαρης Άγης, Παπαδόπουλος Νίκος, Κοϊμτζόγλου Μάνος, Κανλής Κώστας.
-Στον ΒΑΟ έμειναν οι δυο καλύτεροι αθλητές που ειχε στη δύναμη του,ο Χολεβας και ο Μαντζουνης καθως και ο δανεικος απο την ΧΑΝΘ Καλογερακος ενώ ενισχύθηκε με τους ΜιχαληςΤανακιδη,Μπαμπη Τανακιδη,Καλαιτζηδη,Γαλανιδη.Εφυγε ο Σαρρης για τον Ιωνικο.
-Από τα Αστέρια έφυγε ο Αναστασιου και ο Πουλιανιτης και ίσως ένας η δυο ακόμη αθλητές τους.Η πολιτική της ομάδας είναι να μη κάνει μεταγραφές και θα συνεχίσει με τα δικά της παιδιά.Τελος  πηρε τον Γκονο απο τον Ερμη Λαγκαδα...
-Η Γέφυρα πήρε τους Τσιατσιο,Μυσιρλογλου και Παπαδοπουλο…έμειναν οι Συντριδης,Μωυσιαδης,Χρηστου,Παρλαπανης,Πουλιακης,Δ.Μπισκας,Ακσεχερογλου.
Τέλος σταμάτησε ο Νουλης Μπισκας.
-Στην Φλόγα είχαμε αρκετές αλλαγές μετά τον περσινό υποβιβασμό της από τη Γ εθνική .Ήρθαν οι Μακαλεκας,Καλιωρας, Άρης Στάθης , Γιώργος Χατζηβασιλειαδης , Παναγιώτης Κατσούλας , Κώστας Μπαλκουράς ,Πρατσινακης,Μπουτοπουλος και ο Αυγερης απο τα Μετεωρα(1-2). Έμειναν οι Κώστας Τζουβάρας  και Αλέξης Τζόλος.Εφυγε ο Μανουσακης,ο Παυλογιαννης πηγε Τριανδρια.
-Το πάρε δώσε το ΚΑΟΣ είναι… έμειναν Βλάχος Φώτης, Δελόγλου Φώτης, Ζηκούλης Νίκος,
Κοτσαμπάσης Νάσος, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Μαστοράκης Θοδωρής, Παπανικολάου Αντώνης, Πασχαλούδης Αλέξης, Πεϊμανίδης Περικλής, Σιδηρόπουλος Νίκος, Τσαβλίδης Τάσος, Χατζηπαραδείσης Αποστόλης...Πξρε Ταρνανιδη και Τζαντζιδη.
Ηρθαν Καραγεωργίου Κώστας (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Μπάκαβος Αποστόλης (Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου), Σταυρούσης Κώστας (υποσχετική από ΕΟΣ), Αποστόλης Τζουμάνης .
-Από τον Μ.Αλεξανδρο έφυγαν Κλουντζος,Αντικατζιδης,Καρουσης,Mπακος και Μαλτεσιος. Οι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα είναι μικροί σε ηλικία.
-Το Άδενδρο έμεινε χωρίς τον Οξουζη και τον Σιωμο ενώ παρέμειναν οι Κραμπής, Καλπαξής και Παπαδημητρίου.
-Στην Επανωμη πηγε ο Σπυροπουλος απο τον Ζεφυρο,ο Τοπαλακης απο τον Αργοναυτη και ο Τζινοπουλος.
-Στην Πυλαια πηγε ο Δημητρης Χατζημιχαηλιδη,ο Γ.Βουδουρης απο τους πρωταθλητες εφηβους του Αρη,ο Γκοφας απο τον Ν.Βοτση και ο Χ.Μιχαηλιδης που επαιζε στον Ζεφυρο.
-Τέλος ερωτηματικό είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς αφού φτιάχνει μια νέα ομάδα. Ανακοινώσε την απόκτηση των Θάνο Καμήλαλη από το Στρατώνι (1-2), Κυριάκο Αρνίδη από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (1-2), και Άλκη Χρήστου από Γαλαξία (2-3).Ο Πηλακουτας πηγε στον Μακεδονικο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου