Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ...



              στη φωτο η μοναδικη φορα που η ομαδα περασε μπρστα με 46-44 μετα το αρχικο 3-0

Ο χθεσινοβραδινός αγώνας του ανδρικού μας έδωσε την ευκαιρία να τιμήσουμε από εδώ και πέρα το ξαφνικό θάνατο του μπάσκετ με ένα λεπτό σιγής σε όλα τα επίσημα παιχνίδια των μικρών κατηγοριών μας. Χθες βράδυ η ομάδα μας σκότωσε το όμορφο μπάσκετ που κατά περιπτώσεις και περιόδους προσπαθούσε να παίξει και έδειξε σε διακόσους περίπου φίλους της το άλλο πρόσωπο της , το κακό. Σε καμία περίπτωση δεν είδαμε το γνωστό παθιασμένο παιχνίδι μας, την σκληρή άμυνα μας, τον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού…και μη μας πει κάνεις πως δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλος…???
Η ομάδα της Γεφύρας είχε τρεις παίκτες που πήραν ολο το παιχνίδι επάνω τους και τα κατάφεραν περίφημα χωρίς να έχουν κάποια σπουδαία απόδοση αλλά να είναι σταθεροί όλοι τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η δική μας ομάδα τι είχε…???
Κάπου στο νετ διαβάσαμε πως όλα αυτά μήπως γίνονται για τα φωτοσοπ και τον χαβαλέ…??? Η πίστη μας είναι πως το μπάσκετ είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, αλλά να το διασκεδάζουμε δηλαδή να γουστάρουμε να παίζουμε, να γουστάρουμε να βλέπουμε ,να γουστάρουμε να ερχόμαστε στο γήπεδο…
Ακόμη κι έτσι ,ακόμη και μετά τη χθεσινή απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας μας, έχουμε την εντύπωση πως πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό από αυτά τα παιδιά.
Δεν τους χαρακτηρίζει η χθεσινή τους ανυπαρξία , έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Ας ψάξουμε όλοι μαζί να δούμε τι φταίει.


Δε θέλουμε να σταθούμε στην προσωπική προσφορά των αθλητών μας στο παιχνίδι, ο καθένας γνωρίζει τι έδωσε και τι θα μπορούσε να δώσει. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
Το ζητούμενο είναι η καρδιά και η ψυχή. Το μπάσκετ είναι πολλά, αλλά το μπάσκετ είναι καρδιά και ψυχή…!!!

 ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 57-72

Δεκάλεπτα: 11-20, 32-41, 47-49, 57-72
Διαιτητές: Θεοδώρου-Γραικός
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Γκένογλου-Τασόπουλος): Δέλλας 14, Χαρτόπουλος 9, Τσαλικίδης 2, Τουβετζίδης 6, Ταουκίδης, Σαχινίδης 18(3), Θεολόγου 4(1), Κοσμίδης 4.
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ (Δρακουλίδης): Συντρίδης 4, Μυσιρλόγλου Γ., Μυσιρλόγλου Π., Τσιάτσιος 25(2), Μωϋσιάδης 18(2), Πουλιάκης 2, Μπίσκας Δ. 16(4), Ακσεχέρογλου 7(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου