Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ : ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ 20ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ



Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει...???
Τι κι αν η επιστροφή του στα γνωστά λημέρια του ΠΚ ήταν αθόρυβη...???
Τι κι αν δεν πολυμιλάει εκτός γηπέδων...???
Τι κι αν είναι πιο έφηβος από τους έφηβους...???
Ο Σταύρος είναι εδώ...δηλώνει παρόν σε μία μεγάλη πρόσκληση-πρόκληση του  συλλόγου και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν. Δεν είναι η εμφάνιση της ομάδας στη Γ΄Εθνική, για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά η δημιουργία μιας νέας ομάδας, χωρίς πολλές εμπειρίες, αλλά με μεγάλο ταλέντο. Σε αυτό έρχεται να συμβάλει και ο χαλκέντερος πυροσβέστης μας.
Το περασμένο πέρασμα του μόνο επιφανειακό δεν ήταν, το ίδιο περιμένουμε όλοι και από αυτό το πέρασμα του, λίγα χρόνια αργότερα, με λίγα χρόνια στις πλάτες του και με το ίδιο μεράκι, την ίδια μαχητικότητα, το ίδιο σθένος και την ίδια καρδιά.
Ο ίδιος δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, ξέρει τι θέλει και πως να το διεκδικεί στο παρκέ.Έχει όμως να διδάξει στα νέα παιδιά πολλά, αρκεί να θέλουν να αποκτήσουν τη γνώση του.
Ο Σταυρος Αποστολίδης έχει την καρδιά και την ψυχή 20χρονου παιδιού, αλλά έχει και τη μνήμη και την εμπειρία ενός ενήλικα ελέφαντα ικανού να περπατήσει, να διεκδικήσει και να επιτύχει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλους στα δύσκολα μονοπάτια της Γ΄Εθνικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου