Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΡΙΤΗΣ 21/8/12

 Η πρωτη συσκεψη της επιτροπης μπασκετ υπο του προεδρου του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.Χρονη Μακριδη και του γεν.γραμματεα κ.Αντωνη Μποζικη ελαβε χωρα σημερα Τριτη και ωρα 9μμ.Την παρουσια τους εδωσαν το μελος του Δ.Σ. κ.Γιωργος Βασιλειαδης,ο εφορος του ανδρικου κ.Νεοφυτος Τσαπαρας,ο προπονητης του ανδρικου κ.Γιαννης Γκενογλου καθως και τα μελη της επιτροπης κ.κ.Καρασαββιδης,Χριστοφορης,Τσιωρας και Κολοκυθας.Απουσιαζε ο κ.Αλεξανδρος Καραμπασης,εφορος του εφηβικου και ως εκ τουτου δε συζητηθηκαν θεματα που αφορουν το τμημα αυτο.
 Βασικο θεμα της συγκεντρωσης ηταν το προβλημα που παει να δημιουργηθει με τη λειτουργια του γηπεδου Νεαπολης και τον τιμοκοταλογο που φερεται να εχει αναρτηθει στο διαδυκτιο και εχει να κανει με τις ωρες προπονησεων.Ο προεδρος του συλλογου κ.Χρονης Μακριδης,ανελαβε εξ ολοκληρου την ερευνα του θεματος και την επικοινωνια με το Δ.Σ. του γηπεδου,ωστε να μπουν οι βασεις για μια δημιουργικη συνεργασια.
 Τελος συζητηθηκαν τρεχοντα θεματα του τμηματος μπασκετ,οπως το στησιμο του περιπτερου στην Βαλκανικη Πλατεια που θα λειτουργησει στο τελος Αυγουστου,αλλα και διαφορα προβληματα των τμηματων υποδομης.
 Νεο ραντεβου της επιτροπης καθοριστηκε μετα το 15αυγουστο....










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου