Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 Πρωτα σημεια γραφης εδωσε η νεα διοικηση του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,υπο την προεδρια του Χρονη Μακριδη...Βασικος στοχος της προεδριας του κ.Μακριδη ειναι η ορθολογιστικη αναπτυξη των τμηματων του συλλογου,η εξυγιανση των χρονιων προβλημματων που εχουν να κανουν με την δομη του συλλογου και τελος η επαφη,συννενοηση και συντονισμενη λειτουργια του ΠΚ.
 Πανω σε αυτο το μοτιβο αρχισε μια προσπαθεια καταγραφης των θεματων που απασχολουν τον συλλογο,προβληματα τα οποια θα αξιολογηθουν και θα γινει προσπαθεια να βρεθουν λυσεις.
 Οσο αφορα το τμημα μπασκετ,στο οποιο εδω και λιγο καιρο-πριν την περιοδο των μεταγραφων-εχουν μπει οι βασεις της λειτουργιας του,η επιτροπη η οποια θα δημιουργηθει με την αρχη της νεας σεζον,με τις κοινες συνεδριασεις γονεων και μελων του Δ.Σ.(ηδη εχουν γινει δυο πριν το καλοκαιρι),με την ενεργω συμμετοχη εξωδιοικητικων παραγοντων και την αξιοποιηση του αθλητικου εμψυχου υλικου των τμηματων υποδομης,τα δειγματα γραφης μονο ικανοποιητικα μπορουν να χαρακτηριστουν.
 Υπευθυνος του τμηματος ειναι ο γεν.γραμματες του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ,Αντωνης Μποζικης,ο οποιος εχει και την κυρια ευθυνη της υλοποιησης των σχεδιων της νεας διοικησης.

                                         Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
                                             
                                                               ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου