Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ,ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ,ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ




Χθες Σάββατο το εφηβικό δε μπόρεσε να χαρεί μια νίκη που σίγουρα την άξιζε και έχασε από τα λάθη του στην παράταση με 70-71 από την ομάδα της Ευκαρπίας.
  Οι αθλητές μας στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα υπέπεσαν σε σωρεία λαθών και δε μπόρεσαν να κρατήσουν το +5 που είχαν με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν σε 60-60 και το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί αν και η προσπάθεια των αθλητών μας ήταν φιλότιμη, στο τέλος ηττηθήκαμε με ένα πόντο και αφού προηγουμένως είχαν αποβληθεί τρεις αθλητές μας με πέντε φάουλ.
  Πραγματικά το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο με μια μικρή παραφωνία, την κόντρα διαιτησία του β’ διαιτητή κ. Λευθερη, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως δεν είναι κακός διαιτητής, αλλά διαιτητής που κρατεί συμπάθειες και εμπάθειες και το γεγονός αυτό τον καταδικάζει στα μάτια όλων μας, μια κακή διαιτησία είναι κακή διαιτησία  αλλά δεν έχει κάτι το όποιο δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε, όπως και τα λάθη των αθλητών μας, όλοι μαθαίνουν σε αυτά τα τμήματα και προπονητές και παίκτες και αθλητές. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να μας αντιπαθεί ένας διαιτητής και να το δείχνει κιόλας με τη συμπεριφορά του .Εκεί κακό του κεφαλιού του και ασυγχώρητο λάθος του.
 Χαιρετίζουμε την στάση της επίσημης διοίκησης να μη κινηθεί σε διαμαρτυρίες και τέτοια στην ΕΚΑΣΘ και στον σύνδεσμο διαιτητών ,αλλά καλό θα είναι να μη μας τον ξαναορισουνε αφού υπάρχει πλέον αντιπάθεια και από τις δυο πλευρές…μας χαλάει την αισθητική μας για το μπάσκετ και του χαλάμε το απόγευμα ξεκούρασης του.
 Σε αυτό το σημείο ας σταθούμε και σε ένα ακόμη γεγονός. Δε μπορεί το παιχνίδι να είναι στον πόντο και αθλητής να χρεώνεται με τεχνική ποινή….τελικά αυτή η τεχνική ποινή μας στοίχισε το παιχνίδι. Τι θα πει έδωσε πέμπτο φάουλ στον αθλητή και τι θα πει διαμαρτυρία ότι δεν ήταν???
 Αλλά το ρεζουμέ είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να μαθαίνουμε όλοι. Προπονητές, αθλητές και διαιτητές. Και σε αυτό δεν είμαστε σίγουροι…


Το φύλλο αγώνα :

 ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ : 70-71(κ.α. 60-60)
Δεκάλεπτα : 16-17,32-36,50-44,60-60,70-71.
Διαιτητές : Γκέκας,Λευθέρης

ΣΑΠΚ Νεάπολης (Τασόπουλος) : Κάνουρας 4, Μανθούδης 2, Εφραιμίδης 2,Μακρίδης, Τσελκίδης 8, Καντούρης 8, Σιδηρόπουλος 7,Καραισκάκης 7,Ταουκίδης 22(3),Χατζηχρήστου 10.

ΠΣ Ευκαρπίας (Δαλαλής) : Τσορλίδης, Κολότσος 17(1), Παυλίδης 2, Σιούρας 2, Φιλιππίδης, Νανδάνης 30, Αραμπατζής 16, Σαμαρίνας 2, Αμοιρίδης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου