Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΜΥΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΣΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ...





  Λίγο η κούραση από το ταξίδι στην Κέρκυρα και την επιστροφή της ομάδας τη Κυριακή το βράδυ, λίγο η ελλιπείς προπονήσεις του τελευταίου τριημέρου, λίγο οι απουσίες από τις προπονήσεις βασικών στελεχών της ομάδας και λίγο η απουσία συγκέντρωσης σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα, δεν μας επέτρεψαν να καθαρίσουμε άνετα από την αρχή το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕ Πυλαίας, αν και η ομάδα τέσσερις φορές έφτασε τη διαφορά στο +12. Τελικά αυτό το +12 ήταν και η διάφορα του αγώνα στο τέλος, 65-53.





   Η άμυνα έδειξε τον δρόμο για ένα ακόμη παιχνίδι. Επιθετικά η ομάδα είχε τα θετικά της και τα αρνητικά της, αλλά η άμυνα ήταν εκεί και όσο υπάρχει διάθεση, δύσκολα η ομάδα να χάσει παιχνίδι. Έξαλλου υπάρχουν και αρκετές αλλαγές και στον πάγκο και εκτός πάγκου, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας. Χθες εκτός αποστολής ήταν  ο Μαρλας που έμεινε Κέρκυρα, ο Τσαλικιδης που γύρισε αργά το βράδυ ,ο Δέλλας που είναι τραυματίας, ο Δημητροπουλος που αναρρώνει από την εγχείριση του και ο Παντουλας που επανέρχεται σιγά σιγά.
 Όλοι μαζί η ομάδα μας ,γίνετε ένα πολύ ισχυρό σύνολο με πολλές λύσεις και πολλές επιλογές κάτι που το γνωρίζουμε όλοι.
   Στο χθεσινό αγώνα με την Πυλαία, η ομάδα είχε δυο ταχύτητες. Η πρώτη ήταν η επιθετική αφού σε διάστημα λεπτού η διαφορά έφευγε και η άλλη η ταχύτητα της άμυνας αφού οι αντίπαλοι μας είχαν μεγάλα διαστήματα χωρίς να πετυχουν καλάθι…
Στο τέλος νίκησε η καλύτερη ομάδα και σχετικά άνετα.
 Από την πλευρά μας πρέπει  να διορθώσουμε τα κενά επιθετικά διαστήματα μας.
   Καλή η διαιτητής κ. Τζιμα, με λάθη ο δεύτερος διαιτητής κ. Παπαδόπουλος Χ. 


ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ 65-53(30-22)
Δεκάλεπτα : 13-10,30-22,45-42,65-53
Διαιτητές : Τζήμα,Παπαδόπουλος Χ.
ΣΑΠΚ Νεάπολης(Γκένογλου-Τασόπουλος):Χαρτόπουλος 21(2),Θεολόγου 7(1),Χρόνης 2,Τουβετζίδης 11(1),Παπαδόπουλος,Κοσμίδης 8,Κολοκυθάς,Καβράκης 3,Σαχινίδης 7,Κωνσταντάς 1,Ζήντρος,Ταουκίδης 5.
ΑΕ Πυλαίας(Ντούλης):Τρεμμάς,Σπανός 6(1),Αγγελίδης 2,Μιχαηλίδης 6,Τόττης 12(2),Νωτης 11(2),Κουλουμπής 6,Τσαλικίδης,Γκόγκος 2,Γκόφας 2,Χατζηαθανασίου 6,Κώνστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου