Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ...



Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς χθες βράδυ είδαμε μια ομάδα που είχε δυο μπροστινά άκρα γεμάτο φωτιά, δυο πισινά άκρα παθιασμένα και ένα κεφάλι με το μυαλό πάνω από όλα. Έτσι σαν χταπόδι έπαιξε η ομάδα μας και νίκησε εύκολα τον αντίπαλο της με 75-60 στην έδρα του.
 Πραγματικά χθες από το πρώτο λεπτό τα παιδιά είχαν διάθεση να τρέξουν, να παίξουν άμυνα και να διασκεδάσουν το μπάσκετ τους. Ήταν ο πρώτος αγώνας για φέτος που για ένα ημίχρονο συνολικά είδαμε καλό παιχνίδι, ενώ η διάθεση υπήρχε σε ολη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να μεγαλώσουμε και άλλο το χρόνο που παίζουμε καλό μπάσκετ.


 Έχουμε δρόμο ακόμη και θέλει προσοχή. Μπορεί να ήμασταν χθες χταπόδι που επιτίθεται, αλλά δεν είναι δύσκολο να γίνουμε χταπόδι που να μας χτύπων στα βράχια.
Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και είμαστε στα πρώτα βήματα του ανήφορου του.
Διάρκεια, καλό μπάσκετ, διάθεση , άμυνα και όλα θα πάνε καλα…
Οι αντίπαλοι μας φάνηκαν ενημερωμένοι για τα παιχνίδια μας, σίγουρα κάποιος τους τα έδωσε σκονάκι, κάτι που δε βοήθησε την ομάδα του κ.Ευσταθιαδη ώστε να πάρει τη νίκη. Ίσως να βοήθησε στον περιορισμό της ήττας που σε κάποια στιγμή η διαφορά είχε φτάσει και στους 20 πόντους.
 Ο πρώτος διαιτητής κ.Τζιόμπανος μας επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και εδώ και χρόνια βλέπουμε πως κάθε αγώνα γίνετε και καλύτερος, μπορεί να είχε άτυχα σφυρίγματα, αλλά κράτησε τον αγώνα μέσα σε αθλητικά επίπεδα. Ο δεύτερος διαιτητής κ.Παπαθανασιου θέλει πολλά παιχνίδια για να αποκτήσει την απαιτουμένη εμπειρία, με λάθη και για τις δυο ομάδες.
Ο επόμενος αντίπαλος την επόμενη Δευτέρα η αήττητη ομάδα της ΑΕ Πυλαίας…

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 60-75
Δεκάλεπτα 12-22,34-42,48-59,60-75
Διαιτητές Τζιόπανος,Παπαθανασίου
Απόλλων(Ευσταθιάδης) : Αρνίδης 6,Καμήλαλης 9,Ταμουρίδης 15(3),Χρήστου,Ντομόπουλος 10,Κυρατζής 6,Ζελενίτσας,Κουκουλίδης 10(1),Μπίντσης 4.
Νεάπολη(Γκένογλου-Τασόπουλος) : Χαρτόπουλος 13,Θεολόγου 8,Τσαλικίδης,Τουβετζίδης 23(3),Κοσμίδης 13,Καβράκης 2,Σαχινίδης 3,Κωνσταντας 6,Ταουκίδης 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου