Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...44-56

 Η χθεσινη πρωτη αγωνιστικη των ανδρων μας εδειξε πως πρεπει να εχουμε γερα πνευμονια,υπομονη και καλη διαθεση σε ολους τους αγωνες του πρωταθληματος.
 Η ομαδα εκεινη που θα ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις της,χωρις τραυματισμους,χωρις γκρινιες και χωρις τιμωριες οταν θα φτασει στο τερμα του πρωταθληματος θα ειναι σιγουρα μεσα στους στοχους της.Μακρια απο εμας ολα τα παραπανω...
 Τωρα,οσο αφορα τη δικη μας προσπαθεια στο Πανοραμα,ενω ειχαμε διαθεση καπου χαλουσε το παιχνιδι στη τελικη επιλογη των αθλητων μας,ιδιως στο πρωτο ημιχρονο.Λιγο ο ενας αθλητης,λιγο ο αλλος και λιγο ολοι μαζι,εχασαν ευκολα καλαθια που θα μας εφερναν κοντα στη νικη απο το πρωτο κι ολας δεκαλεπτο.Βεβαια οσοι παρακολουθησαν τον αγωνα θα διαπιστωσαν απο την αρχη ο,τι η διαφορα των δυο ομαδων ηταν φανερη υπερ της ομαδας μας,που αργα η γρηγορα θα εβρισκε τον δρομο της.
 Ο δρομος εχθες ηταν Η ΟΔΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ.Ο αρχηγος στο τελευταιο δεκαλεπτο που καλεσθηκε να συνδραμη εδειξε γιατι ειναι ο φυσικος αρχηγος αυτης της ομαδας τοσα χρονια.Ηταν αυτος που εκανε τη μικρη διαφορα υπερ μας και εδωσε στο ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ τους βαθμους της νικης,
 Γενικα ο αγωνας ηταν κακος και οι καλες φασεις του μετρημενες στα δακτυλα του χεριου.Κραταμε το αποτελεσμα του εκτος εδρας αγωνα και την καλη αμυντικη λειτουργια-44 ποντοι.
 Οι αθλητες μας αν και προσπαθησαν δε μπορεσαν να αποδωσουν τα αναμενομενα.Η ομαδα εχει 15 αθλητες ετοιμους και σε καλο βαθμο ικανοτητας και πρεπει ολοι να διαφυλαξουμε το γεγονος αυτο.Λιγες ειναι οι ομαδες που μπορουν αν εχουν πολλες και καλες επιλογες.Αυτο απο μονο του ειναι ενα γεγονος που μπορει εως ενα σημειο να πονοκεφαλιαζει τον κοουτς Γκενογλου,αλλα του δινει και τη δυνατοτητα να αλλαζει οπως θελει τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας απο αγωνα σε αγωνα.
 Κορυφαιος για οση ωρα αγωνιστηκε ο Βαγγελης Τσαλικιδης,με λαθη και για τις δυο ομαδες η διαιτησια.


Δεκάλεπτα: 10-15, 27-28, 35-36, 44-56
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Παπαδόπουλος Χ.
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Ριτζαλέου-Γιαννάκης): Γραμμένος 2, Χρυσοχού 12(2), Χουλιάρας 2, Τζίνης 6, Χατζηγιαννίδης 14(1), Παπαγεωργίου 2, Ριζόπουλος, Περατεινός, Συκάς, Μπαγκντασαριάν, Γάκης 3, Χαιριστανίδης 3.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Γκένογλου): Λουλουδιάδης 4, Θεολόγου 6, Ταουκίδης 6, Δημητρόπουλος 8(1), Αβανίδης 3(1), Κοσμίδης 14, Παντούλας 5(1), Τσαλικιδής 3(1), Δέλλας Θ. 4, Μαρλάς, Σαχινίδης3(1).


                                                                ο Βαγγελης Τσαλικιδης

                                                           ο διαιτητης Πολυχρονιαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου