Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

2η ΑΓΩΝ.ΑΝΔΡΩΝ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ...79-74

  Με τη ληξη του χθεσινου αγωνα και την τελικη νικη με 79-74 επι των Αστεριων η ομαδα μας εκανε το 2 στα 2.Πολλοι βλεποντας το τελικο σκορ θα πουν πως ηταν ενα γερο ματς με τις ομαδες να ειναι κοντα στο σκορ  και να παλευουν για την νικη... και θα υπηρχε μια δοση αληθειας σε αυτο.Απλα θα πρεπει να προσθεσουμε την χαλαροτητα των αθλητων μας στα σημεια που περναμε μια διαφορα,την  διαιτησια που δεν αφηνε τις δυο ομαδες να κανουν παιχνιδι και το αγχος της πρωτης εντος εδρας της ομαδας μπροστα στους φιλους της...Το τελευταιο θα πρεπει να το εχει αποβαλει πλεον η ομαδα και να μη ξαναεμφανιστει ουτε για δικαιολογια στις αναλυσεις των αγωνων μας απο εδω και περα...
  Το πρωτο ημιχρονο ηταν πολυ επιθετικο και εληξε 47-43 υπερ της Νεαπολης.Σε αυτο συντελεσε και η διαιτησια των Λορτου και Κουτσουμαρη που κρατησαν το παιχνιδι στα δικα τους χερια δινοντας στις δυο ομαδες 43 βολες χωρις το παιχνιδι να ειναι ιδιαιτερα δυνατο η αντιαθλητικο...απλα σφυριζαν οτι ηταν σε κινηση εντος και εκτος ρακετας,πολλες φορες και οτι ηταν σε ακινησια.
  Το δευτερο ημιχρονο ηταν ακριβως το αντιθετο απο το πρωτο.Η Νεαπολη εδειξε γιατι ηταν η κορυφαια στην αμυνα περσι.Οι αθλητες της ετρεξαν,παλεψαν και δουλεψαν στην αμυνα.Στο δευτερο μερος η ομαδα ηταν ΟΜΑΔΑ.Κρατησε τους αντιπαλους χαμηλα,εφυγε με +10 δυο φορες,αλλα εκει που ειχε τις ευκαιριες για μεγαλυτερη διαφορα η χαλαρωση κατεβαζε τη διαφορα σε μονοψηφιο σκορ.Η ατυχια του τραυματισμου του Θ.Δελλα που αποχωρησε στο 4' του 3ου δεκαλεπτου,η τεχνικη ποινη του κορυφαιου μεχρι τοτε αθλητη μας Β.Παντουλα και η αποσυνταξη της λειτουργιας μας εδωσαν στον αντιπαλο την ευκαιρια να κυνηγησει το παιχνιδι εκει που εδειχνε πως ειχε τελειωσει.
  Καλυτερος στο παιχνιδι ο Π.Κοσμιδης,πολυ καλος εως την τεχνικη ποινη ο Β.Παντουλας,με θετικες και αρνητικες στιγμες οι υπολοιποι αθλητες μας που εδειξαν με αντιπαλο μια νεανικη ομαδα πως και προπονησεις εχουν και να τρεξουν μπορουν και να παλεψουν αλλα το σημαντικοτερο ο,τι εχουν το ματι του τιγρη που και σε κακη μερα δε θελει να χανει...
  Δεν ηταν σε μερα οι διαιτητες του αγωνα κ.κ.Λορτος και Κουτσουμαρης,ο αγωνας κρατησε 2 ωρες και οι δυο ομαδες σουταραν πανω απο 50 βολες χωρις ο αγωνας να ειναι δυνατος η αντιαθλητικος.

 Δεκάλεπτα: 20-18, 47-43, 64-54, 79-74
Διαιτητές: Λόρτος-Κουτσουμάρης

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Θεολόγου 9(1), Ταουκίδης 5, Δημητρόπουλος 5(1), Τσαλικίδης, Αβανίδης 3(1), Κοσμίδης 21(1), Μαρλάς 8, Σαχινίδης 8, Παντούλας 7, Δέλλας Θ. 13.

ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ(Νικολαϊδης): Βεργόπουλος, Πηλίτσης 21, Χαραλαμπίδης 3, Καζάκος 9, Αναστασίου 4, Πουλιανίτης 14(1), Μήτογλου 19(1), Γουγούσης 2, Πασούδης 2.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου