Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...

   Με μεγάλη προσέλευση φιλων,γονεων και αθλητών έγινε χθες Κυριακή 21/10/12,ο ετήσιος αγιασμός των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του ΠΚ Νεάπολης...
   Πριν τον αγιασμό διεξήχθη τουρνουά τρεις/τρεις,καθως και διαγωνισμοί βολών ,τρίποντων και καρφωμάτων. Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μπλουζάκια της εκδήλωσης.
   Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος  της ομάδας Χρόνης Μακριδης και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Παπακώστας.
   Την επανεμφάνιση του στα κοινά της ομάδας μετά απο δυο χρόνια έκανε ο πρώην δήμαρχος Νεάπολης και επι σειρά ετων διοικητικός παράγοντας του συλλόγου Ναθαναήλ Λαδοπουλος,ο οποιος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιστορική, πολιτιστική και αθλητική συμβολή του ΠΚ Νεάπολης στην  ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκινημένος έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας πως "το ΠΚ Νεάπολης ειναι η δεύτερη οικογένεια του".
   Η εκδήλωση του αγιασμού θα μείνει στις μνήμες μας αφού η οργανωτική επιτροπή εκανε πολυ καλή δουλεία και πρέπει να την ευχαριστήσουμε για αυτο...την επιτροπή αποτέλεσαν οι Θωμάς Χαρμπαλης,Δημητρης Ουλιος,Πετρος Τασοπουλος,Αλεξανδρος Καραμπασης και ο γεν.γραμματεας του ΠΚ Νεάπολης Αντώνης Μποζικης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου