Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

3η ΑΓΩΝ.Α'ΑΝΔΡΩΝ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...53-65

 Χθες για πρώτη φορά φέτος είδαμε το ΠΚ να μοιάζει λίγο στο περσινό καλό ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...
 Χθες υπήρχε όρεξη για μπάσκετ από όλους και το έδειξαν εντος του αγωνιστικού χωρου.Απο το πρώτο λεπτό η ομάδα έδειξε τα δόντια της και δεν άφησε τα περιθώρια στην συμπαθή ομάδα της Νέας Ραιδεστου,ακομη και οταν το σκορ έφτασε κάποια στιγμή στους 4 ποντους,να πιστεψει πως θα έπαιρνε τη νίκη...
 Μια καλοστημένη ομάδα παρουσίασε χθες ο κόουτς Γιάννης Γκενογλου με κινητήριο μοχλό την πολύ καλή αμυνα επάνω στα ατού του αντίπαλου του...Σε αυτο βοήθησαν ολοι οι αθλητές του,που έδειξαν πως κι φέτος θα ειναι τουλάχιστον στις ευχάριστες αποκαλύψεις του πρωταθληματος.Βεβαια το πρωταθλημα της Α'κατηγοριας δεν έχει σχέση με αυτο της Β',ειναι σκληροτράχηλο με δυνατες εδρες και έντονο συναγωνισμο,κατι που το ξέρει ο κοουτς και δείχνουν να αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και οι αθλητές του.
 Ο αγώνας ηταν ακριβώς οπως τον περιμεναμε,δυνατος και γρηγορος,θεαματικος και ανταγωνιστικος,Το ΠΚ πήρε απο την αρχή το προβάδισμα με Θεολογου και Παντουλα να ειναι οι κορυφαίοι του πρωτου ημιχρονου.Στην επανάληψη η Ραιδεστος πήγε να αντίδραση και ως ενα σημειο τα ειχε καταφερει,εκει μίλησε η εμπειρία των Τσαλικιδη,Μαρλα και Σαχινιδη.Ο ευχάριστος επίλογος με ενα τρίποντο του Λουλουδιαδη και δυο καλάθια του Ταουκιδη ηταν το κερασάκι στην τούρτα του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...και η Ροζαλία ήρθε στα χέρια του εφόρου Νεοφυτου Τσαπαρα.
 Όπως προείπαμε η νίκη ηταν δίκαια με κορυφαίο των Κωστή Θεολογου,ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε σίγουρα νερα.Τον ακολουθησε ο Βαγγελης Παντουλας σε αποδοση,χωρις να εξαιρούμε όμως και τους υπόλοιπους απο τη μεγάλη νικη της ομάδας τους.
 Οι διαιτητές Σιταριδης και Μπικης με μικρολαθη που δεν επηρέασαν τον αγωνα.Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν για καποια λαθη της γραμματείας του αγωνα,οταν αυτα ειχαν διορθωθεί.
 Η φιλοξενία της Νεας Ραιδεστου ακόμη μια φορα άψογη.

3η ΑΓΩΝ.Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΠΚ...53-65
Δεκάλεπτα: 11-20, 23-31, 38-42, 53-65
Διαιτητές: Σιταρίδης-Μπίκης

Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ (Ρόκας): Σουρμελίδης 5(1), Εμμανουήλ 3, Κολυμβάνος 2, Παλιώκας 4, Γογκάκης 7(1), Βούλγαρης 8, Θεοδώρου 7(1), Νικάκης 10, Γκούμας 7, Μόμτσος.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 8(1), Θεολόγου 9(1), Τσαλικίδης 4, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος, Αβανίδης 2, Σαχινίδης 5(1), Κοσμίδης 8(1), Μαρλάς 7, Παντούλας 10, Τσαλκιτζής, Δέλλας Θ. 4 .


                                                             ΚΩΣΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου