Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑΕΡΙΑ ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΟΜ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ...ΚΑΙ 63-72 ΤΕΛΙΚΟ.

  Εχθες η ομαδα μας πηρε ενα διπλο γεματο "ελπιδα".
  Εχθες οι αθλητες μας επαιξαν ετσι οπως ξερουν μονο αυτοι να παιζουν και οταν το κανουν δε χανουν ρε σεις παιδια...!!!
  Η διοικηση,ο προπονητης και οι φιλοι μας οταν γκρινιαζουν εχουν τους λογους τους...γνωριζουν τα χαρισματα αυτων των παιδιων,ξερουν τις δυνατοτητες τους και θελουν να το βλεπουν μεσα στο γηπεδο...Αυτο εγινε εχθες...Καταδρομικη επιθεση απο αερος με το Σουπερ Πουμα Παναγιωτη Κοσμιδη και αλλα 13 Φαντομ...Η χθεσινη νικη ανηκει σε ολους και σε αυτους που επαιξαν και σε αυτους που ηταν εκτος δωδεκαδας...Ολοι εχουν μεριδιο στη νικη.Μεριδιο εχει και ο κοουτς Γιαννης Γκενογλου που για ακομη μια φορα παρεδωσε μαθηματα κοουτσαρισματος και ας βγηκε με αποβολη απο το γηπεδο εξι λεπτο πριν τη ληξη του αγωνα...ο αγωνας ειχε παρει πλεον τον δρομο του.
   Σε ολο το ματς η ομαδα μας ηταν μπρωστα στο σκορ,σε καποια στιγμη πηγε και στο +12,το τελος ηταν ειδυλλιακο και η αποχωρηση της υπταμενης μεραρχιας μας ομαλη...Σε πολυ καλη μερα ολοι οι αθλητες μας,με κορυφαια εμφανιση αυτη του Σουπερ Πουμα Παναγιωτη Κοσμιδη.Εχθες ο Κοσμιδης ηταν για πολλα λεφτα,τετοιες εμφανισεις θελουμε...Αλλα και οι αλλοι αθλητες μας δεν πηγαν πισω.Σαχινιδης,Μαρλας,Λουλουδιάδης, , Τσαλικίδης , Ταουκίδης , Αβανίδης,  Παντούλας , Δέλλας Θ.και το "Βελος" Θεολογου,αλλα και οι υπολοιποι που δεν επαιξαν εδειξαν πως ηταν μεσα στο γηπεδο ψυχη τε και σώματι.
   Οι διαιτητες με λαθακια και για τις δυο ομαδες δεν επηρρεασαν το τελικο αποτελεσμα.Το Αδενδρο,ηταν οπως το περιμεναμε,μια δυναμη ομαδα με μια εδρα που λιγες ομαδες στην Α'κατηγορια εχουν...
   Αλλα ας αφησουμε το ματς στο παρελθον γιατι εχουμε την επομενη βδομαδα ενα πονηρο παιχνιδι με το Ασβεστοχωρι στην Νεαπολη . Ας κανουμε ενα καλεσμα σε ολους φιλους μας ολη την επομενη βδομαδα μεχρι το ματς της Νεαπολης,ας φερουμε φιλους και γνωστους στην Νεαπολη,ας παιξουμε ομορφο μπασκετ και ειμαστε σιγουροι πως την προσπαθεια αυτη των παιδιων θα την αγκαλιασει ολη η Νεαπολη....


ΑΔΕΝΔΡΟ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...63-72
Δεκάλεπτα: 18-16, 28-30, 38-44, 63-72
Διαιτητές: Συμεωνίδης-Τσοκόλης

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ(Ροδάς): Νίκας 5(1), Αγγελίδης, Οξούζης 15, Παπαδημητρίου 21(1), Κραμπής 6, Καλπαξής 4, Σιώμος 12, Βουρλιώτης.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης, Θεολόγου 4(1), Τσαλικίδης 5(1), Ταουκίδης 10, Αβανίδης, Σαχινίδης 3(1), Κοσμίδης 26(2), Μαρλάς 7(1), Παντούλας 7, Δέλλας Θ. 10.






                                        Η ΥΠΤΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου