Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ κ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ...ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΓΩΝΑ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ











Κύριε Λαζαριδη,εχθες φεύγοντας απο το γήπεδο είχατε μια κουβέντα με τον γεν.γραμματεα του συλλόγου μας κ.Αντωνη Μπόζικη και τον πρώην πρόεδρο μας κ.Λευτερη Χατζηαντωνιαδη...προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την διαιτησία σας και αυτή του συναδέλφου σας κ.Ζαχου...
 Σε καμία στιγμή δεν αμφισβήτησε η ομάδα μας τη δίκαιη νικη του Μ.Αλεξανδρου.Σε καμία στιγμη δε μπήκαμε ουτε ακόμη και τωρα θα μπούμε στη λογική κακή η καλή διαιτησια.Σε καμια στιγμή δε θα ρίξουμε τα βάρη και την ευθύνη της ήττας σε εσας.Αναλαμβανουμε πλήρως την ηττα μας, εμείς ο προπονητής και οι αθλητές μας...
 Οι πάντες πλέον γνωρίζουν πως οι παλαιές τακτικές ειναι μακριά απο εμάς.
 Παραπονα όμως δικαιούμαστε να εχουμε,παραπονα που έχουν να κάνουν με την συνολική αντιμετώπιση της διαιτησίας προς την ομάδα μας...Αισθανόμαστε πως οι διαιτητές και ανάμεσα τους κι εσείς μας βλέπουν με μισό ματι.Με το μάτι που θα έβλεπε ενας αδιάφορος και άσχετος με το μπάσκετ κάθε προσπάθεια που γίνετε εντος και εκτός αγωνιστικού χωρου.Αισθανομαστε οτι δεν έχουμε το δικαίωμα σε κακή μέρα να μπορούμε να ελπίζουμε στη νικη,κατι που γίνετε σε όλες τις άλλες ομαδες.Αισθανομαστε πως οι διαιτησίες ειναι εχθρικές απέναντι μας,χωρις να έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό.
 Οι αθλητές μας δεν έχουν ανάγκη απο "βοήθεια" απο τρίτους...οι αθλητές μας εχουν όμως το δικαίωμα να παίζουν σε γήπεδα που οι διαιτητές τους αντιμετωπίζουν ως πρωταγωνιστές και οχι ως κομπάρσους...οι αθλητές μας έχουν το δικαίωμα να ξέρουν πως θα έχουν ιση μεταχείριση και κοντά και εκτός καλαθίου...οι αθλητές μας ειναι ΚΥΡΙΟΙ.Καμια διαμαρτυρία μετά τον αγωνα.Καμια ένταση με τους διαιτητές...Απλά θέλουν και θέλουμε ΙΣΗ..ΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ...και δίκαιη...ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
 Κύριε Λαζαριδη,σας θέλουμε στο γήπεδο μέσα...σας θέλουμε στους αγώνες μας γιατί γνωρίζουμε πως μια ατυχή διαιτησία δε μπορεί να χαλάσει την προσφορά ενός ατόμου στο άθλημα που υπηρετούμε...
 Για τον συνάδελφο σας κ.Ζαχο δεν έχουμε να πουμε τιποτα,εχει πολλα ψωμιά ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο σας και τα λάθη του η οι απροσεξίες του σεβαστές αλλα όχι δικαιολογημένες.

 Παρακάτω θα σας προβάλουμε μια σειρα απο φωτογραφίες που ηταν καθαρά φαουλ.αλλα επειδή αφήσατε το σκληρό παιχνίδι δε τα σφυρίξατε...βέβαια το φύλλο αγώνα αλλα λεει.Υπαρχει και το βίντεο του αγωνα,αλλα δε θα μπούμε στον κόπο να σας το στείλουμε...εκτος και αν θέλετε να στολίσει τη βιβλιοθήκη σας.
  Τέλος θα ξαναγράψουμε πως η ήττα της ομάδας ηταν καθαρή και η νίκη του αντιπάλου δίκαιη...

                                       ευχαριστούμε πολύ και μακάρι και εκτός έδρας να έχουμε τέτοιες διαιτησίες
                                       απο το μπλοκ των φίλων του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

(τις παρακατω φωτογραφιες δε θελησαμε να τις δημοσιευσουμε εχθες με τις φωτογραφιες του αγωνα γιατι υποσχεθηκαμε στο φιλο διαιτητη,κυρι Λαζαριδη πως θα του απαντουσαμε δημοσια,υπαρχουν και αλλες αλλα ειναι πλεονασμος,οπως και το βιντεο του αγωνα...σημ.οποιος ενδιαφερετε κοστιζει 150 ευρω ;-)  ).













  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου