Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΟΠΛΟ,ΟΥΤΕ ΒΕΛΟΣ

 Χασαμε...ισως να μη το περιμενε κανεις αυτο,αλλα εγινε...καποια στιγμη ερχετε και η ηττα και ειναι οδυνηρη.Αλλα χασαμε,δεν μας κερδισε ο αντιπαλος...ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ...ο Μεγας Αλεξανδρος παρουσιαστηκε ετσι οπως τον περιμενε ο Γιαννης Γκενογλου,μια καλη ομαδα,με εμπειρους αθλητες που δε θελουν να χανουν και με δυνατη την αισθηση της επιβιωσης...ο Μεγας επαιξε σαν Μεγας...αλλα εμεις εχθες δεν ειμασταν μεσα στο παρκε,τουλαχιστον στο δευτερο κρισιμο ημιχρονο.
 Το τελικο σκορ 66-71,ειναι περα για περα δικαιο για τις δυο ομαδες.Ας ασχοληθουμε ομως λιγο με τα δικα μας και ας αφησουμε την χαρα της νικης στον χθεσινο αντιπαλο μας.Ηταν η πρωτη φορα που μια ομαδα μας ξεφυγε στο σκορ +6 ποντους το τελευταιο διλεπτο και ηταν η πρωτη φορα που επρεπε να διαχειριστουμε ενα αρνητικο αποτελεσμα,δυστυχως η απειρια,η νευρικοτητα,η αστοχια και τα λαθη του τελους ειναι αυτα που κρινουν ενα αποτελεσμα και ειχαμε αρκετα απο αυτα στο τελος.
 Ο Γιαννης Γκενιγλου ειχε δωσει σωστα της οδηγιες του απο την αρχη της ομαδας,αλλα εμειναν μονο στα λογια...οι αθλητες μας επηρεαστηκαν απο τα γρηγορα φαουλ του Θεολογου,την δυνατη εισοδο των αντιπαλων μας και την γερη κοντρα σε ολο το ματς με αποτελεσμα σε ολο το παιχνιδι να ακολουθησουν λαθος δρομο που ο κοουτς δε μπορεσε να αλλαξει σε καμια στιγμη γιατι δεν ειχε τα εργαλεια του ετοιμα και προθυμα να ακολουθησουν.Στο τελευταιο δεκαλεπτο η αντιπαλη ομαδα για πρωτη φορα περασε μπροστα και σε ολη τη διαρκεια του ειχαμε ενα ντερμπυ το οποιο θα πρεπει να ικανοποιησε τους θεατες.
 Οι αθλητες μας υπηρχαν χρονικα σημεια του αγωνα που ηταν σαν να παρακολουθουν την εξελιξη του,δε μπορουμε να χαρακτηρισουμε καποιον κορυφαιο,αλλα απο την εχθεσινη εμφανιση μας ξεχωρησαν οι προσπαθειες των Μαρλα,Τσαλικιδη και Κοσμιδη και οπως προγραψαμε "προσπαθειες" και μονο.
 Περμενουμε περισσοτερα απο ολους,εχουν τις δυνατοτητες και το ξερουμε και το ξερουν...
 Μια ηττα δε φερνει την κταστροφη,αυτη η ομαδα στηθηκε πανω σε συντριμια και αξιζει πολλα παραπανω...
 Η επανασταση που αρχισαν δεκα πιτσιρικαδες στη Νεαπολη,εχουμε την πιστη,πως θα αλλαξει το μπασκετικο χαρτη της Θεσσαλονικης...υπομονη και θα παρουμε και θα δωσουνε τις απαντησεις τους προς καθε κατευθυνση...η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη και πρεπει να γινετε,οχι μονο στα καλα αλλα και στα ασχημα αποτελεσματα...
 Εχουμε δρομο,εχουμε διαθεση,εχουμε το μελλον μπροστα μας...
 Υ.Γ. Δε θελουμε να ασχοληθουμε καθολου σε αυτο το κειμενο με τη διαιτησια των Λαζαριδη,Ζαχου...οφειλουμε μια απαντηση στον κ.Λαζαριδη και θα τη δωσουμε σε αλλο κειμενο.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δεκάλεπτα: 24-17, 36-32, 51-51, 66-71
Διαιτητές: Λαζαρίδης-Ζάχος
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 5(1), Θεολόγου 6(2), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος, Κοσμίδης 17, Μαρλάς 10, Σαχινίδης 2, Παντούλας 8(2), Δέλλας Θ. 8.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Κοσμάς): Κλουντζός 10(1), Μήτσικας 13, Προδανάς, Ριζόπουλος , Γιαχανατζής 2, Νικολάτος, Οικονόμου 17, Μπάκος 29(3), Μελάς 2, Μαλτέσιος, Μάστορας.   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου