Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ.

 Σήμερα ολη η Θεσσαλονίκη θα λέει πως η Νεάπολη νίκησε στο τέλος απο τυχη,πως νίκησε με βοηθειες,πως νίκησε ενας Θεός ξέρει...
 ΟΧΙ.Εχθες η Νεάπολη νίκησε γιατί ειναι Νεαπολη,γιατι το μάθημα το πήραμε σε προηγούμενο αγωνα,αυτον με αντίπαλο τον Μ.Αλεξανδρο(μαθημα που πήρε χθες και η ομάδα του Ζεφυρου) και το μάθημα αυτο είναι : ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
 Χθες για ακόμη ενα εντος έδρας παιχνίδι η ομάδα παρουσίασε δυο προσωπα.Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και στο +15 και ολα έδειχναν πως θα βλέπαμε εναν υγιεινό περιπατο.Στο δεύτερο ημίχρονο τα κοζια άλλαξαν ομάδα του Ασβεστοχωριου αγωνίστηκε καλύτερα απο την Νεάπολη και έφτασε το ματς εκεί που ήθελε...αλλά όπως είπαμε το ιδιο λάθος δε μπορεί να γίνει δεύτερη φορά και η νίκη έγειρε προς τη μεριά της Νεάπολης.
 Σίγουρα προβληματίζει η χθεσινή κακή παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ευκαρπία στην έδρα της.Εχουμε ομως εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες και πιστεύουμε ολα να πάνε καλά μέσα στην εβδομαδα,ωστε να αντιμετωπίσουμε την Ευκαρπία οσο γίνετε καλύτερα.
 Όπως και γράφτηκε στη σελίδα του ΠΚ στο facebook αν το άγχος ειχε όνομα αυτό θα ήταν Νεαπολη,εδω απλα θα θέλαμε να συμπληρώσουμε πως υπάρχει και Θεός και δε τιμωρεί δεύτερη φορα μια ομάδα που προσπαθεί για την άνοδο του μπάσκετ οχι μόνο στην περιοχή της αλλα και σε όλη τη Θεσσαλονικη.Ο Γιαννης Γκενογλου πλέον θα έχει συνηθίσει σε ψηλά ντεσιμπέλ και γι αυτό ηταν ήρεμος σε ολο το ματς,ακομη και στη στιγμή που ο αντίπαλος πέρασε μπροστά για ένα ποντο.Αυτη η ηρεμία μεταβιβάστηκε και στους αθλητές του, κάτι που το είχαν ανάγκη ώστε να πάρουν αυτό που ήθελαν στο τελος.Καλη εμφάνιση για τον Ταουκιδη,σε μετριότητα ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκαν οι υπόλοιποι αθλητές μας.

  Oi διαιτητες Θεοδωρου και Πετανιδου με λαθακια και για τις δυο ομαδες,που δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ...59-58

Δεκάλεπτα: 22-17, 39-24, 50-41, 59-58
Διαιτητές: Θεοδώρου-Πετανίδου Γ.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 7, Θεολόγου 5(1), Τσαλικίδης, Ταουκίδης 8, Δημητρόπουλος 2, Κοσμίδης 8, Μαρλάς 14, Τασσόπουλος 6(2), Σαχινίδης 5(1), Παντούλας 2, Τσαλκιτζής, Δέλλας Θ. 2.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ(Παράδας): Κουλουμπής 6(1), Βαλεργάκης, Τσάικος 11(1), Παπασωτηρίου 7(1), Τάνης, Κωστινούδης 11, Κυπραίος 8(1), Καβράκης 14, Χασεκίδης, Κανόπουλος 1.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου