Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

BHMA BHMA KAI ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...ΟΙ ΝΕΟΙ.


Πολλές φορές μία ήττα δε δείχνει ,δεν αποτυπώνει το ορθό...τουλάχιστον για τις καρδίες των ηττημένων.Μια απο αυτές τις φορές ήταν η χθεσινή ήττα των νέων μας απο την ομάδα του ΒΑΟ.
Μπορεί να έχασε η δεύτερη στη τάξη ομάδα του ΠΚ,αλλά σίγουρα τα παιδιά κέρδισαν και κερδίζουν πολλα αγωνιζόμενα στο πρωτάθλημα Κ20 της ΕΚΑΣΘ.
 Πολλά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή για την πρωτοβουλία της να οργανώσει αυτό το πρωτάθλημα.Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός μας...Όλα αυτα τα παιδιά έχουν λόγο ύπαρξης για το Σαλονικιώτικο μπάσκετ.Όλες αυτές οι ομάδες δίνουν μεγάλη προσοχή στην υποδομή τους και την ανάπτυξη των τμημάτων τους.Είναι πραγματικά ευλογία που έχουμε ένα πρωτάθλημα για τους αθλητές αυτών των ηλικιών.που σε άλλες εποχές θα τους έχανε το άθλημα και θα τους κέρδιζε κάποιο αλλο σπορ στην καλύτερη περίπτωση.αν όχι όλους,την μεγαλύτερη ποσότητα σίγουρα.
 Χάσαμε απο τον ΒΑΟ,αλλά αν δεν υπήρχε αυτο το πρωτάθλημα,αλήθεια,τι θα κερδίζαμε...???
 Χάσαμε αλλα απο αγώνα σε αγώνα βλέπουμε τους νεαρούς αθλητές μας να αγωνίζονται διαφορετικά,προς το καλύτερο.Οι αγώνες που δίνουν τους κάνουν καλύτερους.Είναι οι αγώνες που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με τα μικράς διαρκείας πρωταθλήματα εφήβων και νέων.
 Εμείς χθες χάσαμε απο μια καλύτερη ομάδα,αλλά η ομάδα μας όσο περνάει ο καιρός και βλεπουμε τους αθλητές στο παρκέ,είναι κερδισμένοι.Αλλά αυτό δεν είναι και το ζητούμενο...???
 Με σιγουριά μπορούμε να πούμε,πως όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο αγαπάμε αυτή την ομάδα..

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΒΑΟ 54-67
Δεκάλεπτα : 16-19,28-34,41-45,54-67
Διαιτητές : Kατούδης,Θρασυβουλίδης
ΣΑΠΚ Νεάπολης(Ούλιος): Τσαλκιτζής 20(4),Καραστεργίου 6,Λαζαρίδης,Παπαδόπουλος,Κολοκυθάς 12(2),Καντούρης 2,Καρτάλης,Καβούκης 2,Ταουκίδης 6,Χατζηχρήστου 6.
ΒΑΟ(Ιορδάνου): Λεπτοκαρύδης 13(1),Στάσας 7(1),Μάστορας 2,Τσάρος 12(1),Πουργιάς,Χαριζόπουλος 6(2),Μουτζούρης Χ. 9(1),Μουτζούρης Μ. 6,Γρηγοριάδης 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου