Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...



 Για είκοσι λεπτά χθες βράδυ (11/11) στην Επανομή η ομάδα μας έψαχνε να βρει τη χαμένη ταυτότητα της.Όχι  δεν μας την είχε πάρει η αξιαγάπητη ομάδα του Αριστοτέλη, η οποία έπαιξε με όλο το ψυχικό και σωματικό της σθένος και καλα έκανε, απλά εμείς είχαμε ξεχάσει την τευτότητα μας στη Νεάπολη. Χωρίς ταυτότητα ,που όπως είναι γνωστό γράφει « ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ»,η ομάδα του Γιάννη Γκένογλου ήταν να ακολουθήσει τα μονοπάτια του αντιπάλου της στον επιθετικό του οίστρο και αυτό έκανε. Ευτυχώς σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχαμε την τύχη να είναι διαβολικά εύστοχος ο Κωστής Θεολόγου, ο οποίος έδωσε επιθετικές ανάσες όσο δε λειτουργούσε τίποτα στα μετόπισθεν. Τελικό σκορ πρώτου ημιχρόνου 42-38.
 Με το παιχνίδι μας δώσαμε μεγάλες και βαθιές ανάσες στην μαχητική ομάδα του Αριστοτέλη, δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη που τελικα το κατάφερε. Δεν κουράσαμε σε καμία περίπτωση τους αθλητες της Επανομής οι οποίοι χωρίς δυσκολία ευστοχούσαν και από μέσα από τη ρακέτα και από έξω. Κάπου εκεί χάθηκε και ο αγώνας στο πρώτο μέρος του.
 Όταν μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ;αποφασίσαμε να παίξουμε δυνατή άμυνα ήδη η Επανομή είχε πετύχει αυτό που ήθελε. Οι αθλητές της με ψυχολογική ανάταση οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση και εκεί πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 72-70 και ενώ ο κανονικός αγώνα είχε λήξη 68-68.
 Θέλουμε να σημειώσουμε τα εξής γεγονότα :
1.Εκτος του Τουβετζίδη όλοι οι άλλοι αθλητές που άρχισαν το παιχνίδι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.
2.Οι αθλητές μας κάναν κοντά στα είκοσι λεπτά να καταλάβουν τι τους έλεγε ο προπονητής τους για την άμυνα τους γενικά αλλα και για την άμυνα σε Παπαϊωάννου και Σπυρόπουλο.
3.Η μαχητικότητα του Θωμά Δέλλα ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη. Ο αθλητής μόλις έχει γυρίσει από σοβαρό τραυματισμό και τα έδωσε όλα στην άμυνα.
5.Σε κάθε αγώνα νικητής είναι εκείνος που ιδρώνει και όχι η φανέλα που φοραει.

 Αν πραγματικά θέλει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της θα πρέπει να ακούν όλοι και να βλέπουν όλοι τον προπονητή τους. Θα πρέπει υπάρχει τεράστια αυτοσυγκέντρωση πριν,κατά και μετά τη διάρκεια των αγώνων. Ας μην έχει κανείς αυταπάτες το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, δύσκολο και γεμάτο παγίδες….

Τέλος πρέπει να γραφεί η άριστη διαιτησία των Λόρτου και Αγραφιώτη Ι., μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο γενικός γραμματέας του ΣΑΠΚ Νεάπολης έδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. το συγχαρητήρια στους δύο ρέφερι.

Το φύλλο αγώνος

 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 72-70

Δεκάλεπτα: 23-18, 42-38, 54-50, 68-68(κ.α.), 72-70

Διαιτητές: Λόρτος-Αγραφιώτης Ι.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  ΕΠΑΝΟΜΗΣ(Δεμερτζής): Κωνσταντινίδης 11,  Γιαννακός, Δουβής 5, Καργόπουλος 5(1), Παπαϊωάννου 19, Κανατσαρόπουλος, Οικονόμου 2, Σπυρόπουλος 19(4), Καβαρδίνας 6, Τσαπουρνάς 5.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Γκένογλου):Χαρτόπουλος 19(1), Τουβετζίδης 20, Ταουκίδης, Κωνσταντάς 1, Σαχινίδης 8(1), Θεολόγου 15(4), Τσαλικίδης, Κοσμίδης 4(1), Δέλλας 2.
 πηγη... http://www.sapkneapolis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου