Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ...???



Παρά την μέτρια στο δεύτερο ημίχρονο παρουσία της ομάδας μας πρέπει να γράψουμε πως αυτή η ομάδα είναι ταγμένη να πρωταγωνιστήσει και θα πρωταγωνιστήσει…το λέμε προκαταβολικά για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μας, μιας και εκφράζουμε τις απόψεις των φίλων του ΠΚ και όχι την θέση της διοίκησης.
Η ομάδα και χθες είχε δυο πρόσωπα, μόνο που αυτή τη φορά το καλό πρόσωπο της το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο…μετά επαναπαυτήκαν όλοι στις δάφνες και κάθισαν στα δοξασμένα. Μόνο που έτσι η διαφορά έφτασε σε ανεκτά για τον ηττημένο επίπεδα .
Έτσι χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία για φέτος να δούμε την ομάδα να μολάρει σε όλο τον αγώνα, ίσως τα παιδιά και οι προπονητές τους να επαναπαύονται στη νίκη, είναι και αυτό μια άποψη.
Βέβαια σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα δεν είχε να αντιμετωπίσει την πίεση του Μ. Αλέξανδρου και σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε. Με αυτά και με αυτά ήρθε η νίκη με το ισχο 79-70 και ενώ η διαφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κοντά στους 20 πόντους.
Η ομάδα δεν πείθει όταν κάνει τέτοιες εμφανίσεις, όσο ταλαιπωρούμε το τόπι  αυτό μας εκδικείται. Ας δώσουμε καλύτερες παραστάσεις και ας γουστάρουμε το παιχνίδι μας περισσότερο. Έχουμε πολλά περιθώρια αλλά τα δύσκολα τα έχουμε μπροστά μας…
Τέλος αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση του Χάρη Μαρλα, που όμως έπαιξε ελάχιστα και έδειξε ανέτοιμος καθώς και τον τραυματισμό του Βαγγελη Τσαλικιδη, τον όποιο θα αξιολογήσουν σήμερα οι ιθύνοντες της ομάδας.
Η διαιτησία των Γαζετα, Τριανταφυλλίδη απαρατήρητη…

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 79-70
Διαιτητες: Γαζέτας,Τριανταφυλλίδης
Δεκάλεπτα : 25-15,46-30,56-46,79-70
ΣΑ ΠΚ Νεάπολης(Γκένογλου-Τασόπουλος):Χαρτόπουλος 9(1), Θεολόγου 16(5), Τσαλικίδης 3(1), Τουβετζίδης 14, Κοσμίδης 23, Μαρλας, Κολοκυθάς 2, Σαχινίδης 8(2), Κωνσταντάς 4, Ζήντρος, Ταουκίδης.

Μ.Αλέξανδρος(Κοσμάς):Πατεράκης 5,Κακαλιάνδης 11(3),Μπαλάσκας 3(1),Παναγιωτίδης 5(1),Ναούμ 2,Γιαχανατζής 6(1),Νικολάτος 4,Παπαζαρίας 17(2),Πελτέκης,Κατριβάνος,Μελάς 13(1),Νεράντζης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου