Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, ΓΟΝΕΑ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Η τρίτη περίπτωση υποψηφίου που έχει αμεση σχεση με τον σύλλογο μας και θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου
 είναι αυτή του Αλέξανδρου Παπασυμεωνίδη. Ο Αλέξανδρος είναι κοντά στον σύλλογο τα τελευταία πέντε χρόνια και ο γιος του Φώτης είναι βασικό στέλεχος του παιδικού.
 ΕΡ: Αλέξανδρε, σε όλη αυτή την περίοδο που βιώνεις καθημερινά κοντά στην ομάδα, τι σου έχει κάνει περισσότερο εντύπωση?
 Α.Π.: Αισθάνομαι πως αυτός ο σύλλογος είναι ευλογία για τον δήμο μας και δε μιλώ μόνο για το μπάσκετ που το ζω. Αλλά και για τα άλλα αθλήματα που καλλιεργεί. Κάτι τέτοιο είναι μοναδικό φαινόμενο στη δυτική Θεσσαλονίκη.
 ΕΡ: Πιστεύεις πως έχουμε προοπτικές για άνοδο του επιπέδου μας?
 Α.Π.: Θέλει απάντηση αυτή η ερώτηση? Όπου και να βρεθώ σε όλη τη Νεάπολη για τον σύλλογο αυτό ακούω. Συγχαρητήρια στη διοίκηση για της επιλογές που έχει κάνει στους προπονητές. Παιδαγωγοί και άριστοι όλοι τους.
 ΕΡ.: Παρακολούθησες πολλούς αγώνες του ανδρικού της φετινής χρονιάς καθώς και όλους του παιδικού. Δυο λόγια για τις εντυπώσεις σου?
 Α.Π.: Η ανδρική ομάδα είχε όλα τα φόντα να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις. Πιστεύω πως η άνοδο του τμήματος είναι θέμα χρόνου και πως πρέπει όλοι μαζί οι παράγοντες του, προπονητές-παίκτες-διοίκηση, να κάνουν υπομονή και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Για το παιδικό είναι πιο απλά τα πράγματα, τα παιδιά τα δώσαν όλα και φτάσαν στους 16 της Θεσσαλονίκης. Θα μπορούσαν με λίγη περισσότερη προσπάθεια να είχαν περάσει και στην 8αδα. Δεν πειράζει, εμάς όλους από την κερκίδα μας έκαναν περήφανους .
 ΕΡ.: Το μπλέξιμο με τα κοινά και της δημοτικές εκλογές πως έγινε?
 A.Π.: Είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ που έχει ως επικεφαλή τον Νίκο Φασφαλή. Συνδέομε προσωπικά με τον Νίκο και όταν μου έγινε η πρόταση δέχθηκα αμέσως. Για μένα η φιλία είναι κάτι ιερό και είναι πάνω από όλα. Δε θα μπορούσα να αρνηθώ. Έτσι αυτή τη στιγμή είμαι υποψήφιος στο τοπικό της Νεάπολης.
 ΕΡ.: Δυο λόγια ως επίλογος?

 Α.Π.: Μια παρότρυνση προς τη διοίκηση του ΣΑΠΚ Νεάπολης. Παιδιά συνεχίστε το έργο σας,μη σας καταβάλουν οι αντιξοότητες. Οι γονείς των αθλητών είναι δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου