Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του Γιώργου Βασιλειάδη,μέλος του Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης και υποψηφίου συμβούλου τοπικής ενότητας Νεάπολης

                   ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Γ.Γ του ΣΑΠΚ Νεάπολης Αντώνη Μποζίκη

1)Από τα παλαιότερα εν ενεργεία μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κ.Βασιλειάδη. Αισθάνεστε πως έχετε κάνει έργο; Τι πιστεύετε πως πρέπει να διορθωθεί; 

-Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΣΑΠΚ Νεάπολης, τις ομάδες, τους προπονητές και τις προπονήτριες, τα μέλη του συλλόγου ενεργά και μη καθώς χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για το συγκεκριμένο σύλλογο. Το έργο που παράγουν λοιπόν σε καθημερινή βάση αυτοί οι άνθρωποι είναι σαφώς πολύτιμο και στόχος μας είναι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με εμάς στο πλευρό τους αρωγούς στην κάθε τους προσπάθεια. Εκεί πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε σαν Διοίκηση, στην στήριξή τους. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που πρέπει να αφορά όλους μας."νους υγιής εν σώματι υγιεί" όπως έλεγαν οι αρχαίοι. Σε αυτούς λοιπόν τους καιρούς που όλοι δοκιμαζόμαστε θα πρέπει έμπρακτα να στηρίξουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες που έχει το ΣΑΠΚ Νεάπολης. 

2)Παρακολουθήσατε αρκετούς αγώνες του ανδρικού μας. Ποιά είναι η φιλοσοφία σας για το πρώτο τμήμα του συλλόγου(Μπάσκετ); 

-"Μπάσκετ είναι διασακέδασέ το!!!" Αυτό ούτως ή άλλως δεν είναι το μότο της ομάδας; Το τμήμα του μπάσκετ είναι μέλος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης ΕΚΑΣΘ από το 1989. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο περήφανοι νιώθουμε σαν Διοίκηση πρώτα και σαν απλοί φίλαθλοι στη συνέχεια για την πορεία του συλλόγου τα 15 αυτά χρόνια. Το μεράκι για δουλειά και η αγάπη για το άθλημα έχουν φέρει όλες αυτές τις διακρίσεις. 

3)Εδώ και χρόνια προσπαθούμε και πιέζουμε να χτιστεί ένα κλειστό γυμναστήριο στη Νεάπολη. Υπάρχει ελπίδα; 

-Στα πλαίσια της ανάπλασης της Βλακανικής Πλατείας στο χώρο του Στρεμπενιώτη υπάρχει πρόβλεψη για χώρους αθλητικών εγκαταστάσεων. Θέλω να ελπίζω πως με την έναρξη των εργασιών υλοποίησης του έργου, το πρόβλημα του γυμναστηρίου θα λυθεί. 

4)Στείλτε ένα μήνυμα στην αθλητική νεολαία της περιοχής μας. 

-Μη σταματάτε να διεκδικείτε το μέλλον που σας αξίζει και εμείς θα είμαστε κοντά σας συνοδοιπόροι και συναθλητές στην προσπάθειά σας. 

5)Ως πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Νεάπολης θέτετε τον εαυτό σας στην κρίση των πολιτών άλλη μια φορά. Ότι είστε αγωνιστής το έχετε αποδείξει. Τι πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξει στον τόπο μας; 

-Ως πρώην πρόεδρος του Τοπικού θέλω να βρίσκομαι κοντά στους δημότες και τις δημότισσες που με στήριξαν και με ανέδειξαν πρόεδρο της ενότητας της Νεάπολης. Στις εποχές που βιώνουμε θεώρω πως όλοι είμαστε αγωνιστές από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα πράγματα. Πιστεύω όμως ότι για να αλλάξει αυτό το σκηνικό πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι. Νοοτροπίες του παρελθόντος, ξεπερασμένες και παροχυμένες απόψεις και έργα που γνώμονα έχουν να το προσωπικό συμφέρον και την αυτοπροβολή συγκεκριμένων ανθρώπων πρέπει να αντικατασταθούν από ανθρώπους που γνώμονα έχουν τον άνθρωπο. Αυτό λοιπόν που πιστεύω είναι πως η διακυβέρνηση του τόπου μας πρέπει από προσωποκεντρική να γίνει ανθρωποκεντρική να υπάρχει δηλαδή Αλληλεγγύη Πολιτών!
Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου