Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΖΙΚΗ...


Μετά το χθεσινό άκαρπο Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης και το αδιέξοδο που βρέθηκε ο γεν.γραμματέας του συλλόγου Αντώνης Μποζίκης,  μας τηλεφώνησε γιατί ήθελε να εξωτερικεύσει ορισμένα θέματα που αν κρίνουμε από τη συζήτηση που ακολούθησε μόνο πολύ σοβαρά μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε. Όταν του είπαμε αν θέλει να γνωστοποιηθεί η τηλεφωνική μας συζήτηση, μας απάντησε πως πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και πως ο καθένας πρέπει να πάρει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Φίλοι : Καλησπέρα Αντωνάρα…Όλα καλά…? Για να τηλεφωνείς τόσο αργά κάτι έυχάριστο ή κάτι δυσάρευστο έχει γίνει.
Α.Μ. : ΄Εχεις δίκιο. Μόλις τελείωσε το Δ.Σ.
Φ : Έχω δίκιο για το ευχάριστο ή το δυσάρεστο…
Α.Μ : Μπερδεμένη κατάσταση. Ένα μισό συμβούλιο που πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου χωρίς κανείς να λέει αλήθειες.
Φ : Δηλαδή?
Α.Μ. : Η ανάγκη να βρεθούν διέξοδοι για την κατάσταση που εχει δημιουργηθεί δεν θέλει να τη θέσει κανείς. Και καλά αυτοί που τη δημιούργησαν, αλλά και αυτοί που ήταν αμέτοχοι γιατί δεν λένε τα πράγματα με το όνομα τους?
Φ. : Πραγματικά δεν καταλαβαίνω…
Α.Μ : Είναι μεγάλη ιστορία και θα στη πω εν τάχει γνωρίζοντας την αγάπη σου για τον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή το Δ.Σ. έιναι χωρισμένο στη μέση, έχω γίνει ο αποδέκτης όλων των απόψεων και μου έιναι πολύ δύσκολο να ονομάσω προσωπικά, μιας και όλοι είμαστε  φίλοι μεταξύ μας. Ο σύλλογος βρίσκεται ανάμεσα στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί για τα δημοτικά θέματα στη Νεάπολη. Ορισμένοι σύμβουλοι μας έιχαν ταχθεί στο πλευρό του Δημάρχου και άλλοι στο πλευρό του κ.Χατζησάββα.
Αυτή η άτυπη εσωτερική κόντρα έχει φέρει τον σύλλογο μας σε μία μεγάλη διοικητική αταξία. Αυτοί τη στιγμή υπάρχουν σύμβουλοι που απειλούν με παραίτηση και που περιμένουν το επόμενο Δ.Σ. για να δουν αν κάνουν την απειλή τους πραγματικότητα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, οι σύμβουλοι που κάνουν πως δεν έχει γίνει τίποτα, το παίζουν αδιάφοροι και πως το μόνο που τους νιάζει είναι ο σύλλογος.Αλλά και αυτοί έχουν τεράστιες ευθύνες.
Φ. : Κάτσε ρε Αντώνη.Εδώ μου λες σημεία και τέρατα…
Α.Μ. : Υπάρχει καταγγελία πως την περίοδο των δημοτκών εκλογών, τηλέφωνο της ομάδας χρησιμοποιούταν νυχθημερόν για ψηφοθηρικούς λόγους. Όλοι το γνωρίζουν το θέμα κανείς δε το αναφέρει. Υπάρχει ανοικτός πόλεμος και κάποιοι βάζουν την ομάδα ασπίδα ή ακόμη χειρότερα διαπραγματευτικό ατού για τους σκοπούς τους.
Φ : Τα ξέρεις όλα αυτά και δεν μίλησες χθες στο Δ.Σ.?ΈΓΚΛΗΜΑ.
Α.Μ : Περίμενα να μιλήσουν αυτοί που τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι, αυτοί που έθεσαν και σε μένα τα θέματα – υπάρχουν και άλλα. Ίσως η απουσία του αντιπροέδρου Λ.Παπακώστα να τους συγκράτησε, του οποίου ο λόγος είναι συναινετικός . Ίσως η απουσία του μισού σχεδόν συμβουλίου να τους σταμάτησε…Δεν ξέρω.
Φ : Και τώρα?
Α.Μ. : Νομίζω πως μόνο ο Λεωνίδας Παπακώστας που ήταν αμέτοχος στο όλο θέμα,  μπορεί να βάλει μία τάξει στα πράματα. Αυτοί που είναι εμπλεκόμενοι δεν μπορούν να καταλάβουν ,δεν μπορούν να νιώσουν την αγωνία όλων όσων είναι έξω από αυτά τα παιχνίδια. Και να μη μιλήσω για τους 600 και αθλητές και αθλήτριες μας.
Η ομάδα πρέπει να απαγκιστρωθεί από αυτή την κατάσταση, κάποιοι πρέπει να κάνουν πίσω για το καλό του συλλόγου και των αθλητών μας. Τα θέματα τρέχουν και θα μας πνίξουν. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.
Φ : Τι να πω, μακάρι να καταλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί.
Α.Μ. : Πιστεύω πως όσο κάποιοι δε μιλούν λόγο της φιλίας ,το κακό θα γιγαντώνετε. Πρέπει να ειπωθεί  η αλήθεια και ο καθείς να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί όπως είπες κι εσύ. Προσωπικά αν στο ερχόμενο Δ.Σ. δεν ειπωθούν όλα αυτά θα σκεφτώ πολύ αν πρέπει να παραμείνω στο Δ.Σ. . Δε θέλω να δω καμία κόντρα ή ακόμη χειρότερα δε θέλω να βιώσω κανενός είδους κακομεταχείρισης του συλλόγου από κανέναν.
Φ. : Και με την ομάδα? Το μπάσκετ, την Γ’ Εθνική…??

Α.Μ. : Αν δεν υπάρξει Δ.Σ. «ομάδα» πως μπορούν να υπάρξουν όλα τα άλλα τμήματα? Και δυστυχώς αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει χαλάσει. Δεν μπορώ να συνεχίσω να γίνομαι μάρτυρας καταστάσεων και γεγονότων , όπως δεν μπορώ να γίνω και συνυπεύθυνος με τις καταστάσεις και τα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου