Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ,ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


1)Με τη διπλή ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ του ΣΑΠΚΝ αλλά και αυτή του γονέα, πείτε μας την άποψη σας για την καλύτερη οργάνωση του συλλόγου;

-Για να επιτευχθεί καλύτερη οργάνωση του συλλόγου, θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες, οι ικανότητες και η σωστή προσέγγιση των αθλητών, ανάλογα με τις δυνατότητες τους. Παράλληλα με την καλή συνεργασία των μελών του συλλόγου θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, βασικός παράγοντας για να αξιοποιηθούν όλες οι ανάγκες του συλλόγου είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος (γραφείο) όπου θα συζητούνται τα θέματα και τα προβλήματα που απαιτούν λύση.

2) Ο αθλητισμός για εσάς τι πρεσβεύει, τι πρέπει να γίνει στην Νεάπολη σε θέματα υποδομής;

-O αθλητισμός είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας. Μέσω αυτού, επιτυγχάνεται η επικοινωνία, προβάλλεται ο δυναμισμός του χαρακτήρα του αθλητή και αναδεικνύεται η σημασία της σωματικής υγείας. Όσον αφορά τα θέματα υποδομής στην Νεάπολη, θα ήταν καλό να ανανεωθούν.

3) Ποιες πρέπει να είναι οι άμεσες προτεραιότητες του ΣΑΠΚ Νεάπολης;

-Οι αθλητές αποτελούν την πιο βασική προτεραιότητα του ΣΑΠΚ Νεάπολης. Ο σύλλογος οφείλει να επικεντρώσει την προσοχή του στις ανάγκες των νέων και να τους μεταφέρει την ανάλογη πειθαρχία και αξία του αθλήματος που έχουν επιλέξει και αγαπούν.

4) Ποιος πρέπει κατά την άποψή σας να είναι ο ρόλος του δήμου σε σχέση με τους αθλητικούς συλλόγους;

-Ο ρόλος του δήμου σε σχέση με τους αθλητικούς συλλόγους πρέπει να βελτιωθεί. Θα ήταν καλό αν τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του δήμου τους στον αθλητικό τομέα και του προβάλλουν τα σοβαρά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν και απαιτούν λύση.

5) Πείτε μας δύο λόγια για την υποψηφιότητα σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

-Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νεάπολη, όπου ζω μέχρι σήμερα. Γνωρίζω την κάθε γειτονιά και γωνιά της περιοχής μου. Ξέρω τις ανάγκες, τα προβλήματα, τα ελαττώματα και τα προτερήματα του δήμου. Σκέφτομαι σαν δημότης, οικογενειάρχης, πατέρας και γείτονας όπως ο κάθε άνθρωπος της γειτονιάς μου. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις από το δήμο αποτελούν ανάγκες όλων. Οραματίζομαι ο δήμος μου να γίνει όλος μια γειτονιά, στην οποία οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζουν τα καθημερινά του προβλήματα, νιώθοντας το ενδιαφέρον του διπλανού τους. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι καταστάσεις, νιώθοντας δέσμευση πρώτα απ’ όλα στα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Ελπίζω και εύχομαι να μην τους απογοητεύσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου